Почина певецът Борислав Грънчаров

На 74-годишна възраст почина певецът Борислав Грънчаров, съобщи неговата дъщеря, певицата Мария Грънчарова, във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Почина певецът Борислав Грънчаров | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е просто един "Майнд Геймс" - кончината на Борето за мен е, като на Пеци Гюзелев. Не разбирам аналогията, но разбирам моето чувство на Тъга... Не знам как е в "отвъдното", но със сигурност Борето ОСТАВА след себе си СВЕТЛИНА в нашето настояще.

Десетки коментари бяха написани по тази тежка вест тези дни, пълни с Почит и Уважение към Борето. Къде "отидоха"?

Бог да го прости!

Бог да те прости,скъпи, дано си на по-хубаво място! Ще те помним винаги!!!

Аз знаех на къде "върви" Борето през последните си дни. Към вечното. Защото Той вървеше по своя реалистичен път. Той знаеше от къде е тръгнал, от къде е започнал и до къде е стигнал. Той винаги се шегуваше със своя житейски талант, който надявам се де е успешно предал на Мария. СБОГОМ, Боре! Дръжте се Светла и Мария, ние сме с вас! Пиша горното, защото по-голям оптимо-реалист от Борето аз не съм срещал през целия си живот.

Лека му пръст! Един от истинските български певци! А съм втрещен от факта,, че в такъв тежък момент дъщеря му има време и сили да публикува " новината" във " Фейсбук"...Що за ценностна система?

"Аз съм втрещен от факта,, че в такъв тежък момент дъщеря му има време и сили да публикува " новината" във " Фейсбук"...Що за ценностна система?" Аз пък съм "втрещен" от факта, че вместо да се поклониш на "идола си" си останал "втрещен"! Защото не ги разбираш нещата!

Човекът с това е започнал! Но и ти си за втрещяване!

Времената се менят! Едно време се печатаха и лепяха никролози по стените, сега всичко се обявява във " Фейсбук"

kerelov@poshta.net

нЕкролози, от некро - мъртъв.

Шило

Бог да го прости

Жалко , жалко всичко истинско и стойностно си отива , ВЕЧНА ПАМЕТ !

ВЕЧНА ПАМЕТ , МИР И СВЕТЛИНА!

СБОГОМ, БОРЕ!