Моника Белучи откри кино фестивал в Белград

Актрисата Моника Белучи и режисьорът Емир Кустурица откриха вчера 45-ия Международен филмов фестивал ФЕСТ с филма си "На млечния път".

Обратно в новината

Коментари - Моника Белучи откри кино фестивал в Белград | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако, това "творение" на природата което пикае клекнало, е казала тази реплика, искам да и припомня, че и тя е създадена от "животно", ляга по гръб, за да я обладае "животно", живее вероятно с "животно" и ако все още има някой глупаво "животно" да спи с тази,.... с "пресъхналата" и градинка??!!;)) нека Tя се замисли, кой е животното!!??;)))

дърта на залеза на кариерата си гледа някой 2 степенен друг филм да завърже че после финиш

Отвратително елементарни коментари, които 100 % са написани от ужасно озлобени, долнопробни чалгари. Моника е ЖЕНА, натурална и женствена. Май, май не трябва да забравяме, че живеем в държава в която идеал са Азис, Галена и подобни дегенерати. Съмнявам се, че съществата написали грозните коментари изглеждат и на половина добре колкото Моника.

Aко, "63" е годината на раждането ти, си изфъшяла лимонада, "скъпа"!!;))

По тази мижава "тема" са се събрали доста страстни изказвания. Не си заслужава - пълно е с правописни грешки и неуместни цитати като "О, свещена простота" (този който го е написал, едва ли знае от кого и по какъв повод е казано).

Тук някакъв злобар написа, че Моника нямала акъл. Ей, човече, тя говори 4 езика! Ти дори на български не можеш да пишеш правилно. Щом на хубавото казваш лошо, просто си една бедна и нещастна кривотия!

На ушенце ли ти говори на тия четири езика, пиле шарено? Щот ако не е така, по едно изречение и куха лейка кат нея може да наизусти.Кефи те, щото си по-тъп и пъпчив и от нея, мухахаха, гов-ьо нещастен

Откъде знаете, че е прекрасна? Просто преди 20- 30 години е била по- хубава от другите. Само толкова обаче. Полуотворената й уста меже и да е била секси преди 20 години, сега е по- скоро комична.

ДО Мда......А ТИ СИ ЕДНО ЗЛОБНО ЧОВЕЧЕ, КОЕТО БЪЛВА ПРОСТОТИИ....ПРЕКРАСНА ЖЕНА....ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА.

Моника Госмучи и Емир Готурица...

Бабе е майка ви! Но като не може да ви падне, поне си вземете котка, почти същото е....Почти.

Стига превъзнасяне за тая възчерна леля с плоска задница. Показва балкон и е с една вечно застинала муцуна. Какво е изиграла, освен гол г-з? Акъл нема, по интервютата едва-говори, а в погледа й -океан от тъпота.Бретона е турила да крие плисетата по челцето:)))))

Тая още си става за яко плющене обаче...

Уникална Жена е ...съчетава нещо Божествено и нещо много перверзно в себе си ...

Арно е бабето. Една 50 годишна "мацка"!!! Къ ви звучи? КладенецО дали е пресъЪнал?? Фемовита? Ма вервам че и така че се найде некой да а ишчаластри. А наздрае...

Ако имаше филм По хубава жена тя щеше да е, Джулия Робъртс, пасти да яде!!!

А, то у Бг друга красота е на мода - тип църна циганка с изпилен нос и огромни джуки и гърди. Истината е, че не може да бъде настигната от никое пластмасово произведение на хирурзите, естествената красота е недостижима.

Хубава бе! Вече е доста поизносена. Ако има още либидо, ще си намира мераклии!

Ово е стандарт! Ово е квалитетно!!Ово е врло добро!!Сакам да я клецам!!

Една жена, която цял живот е била само красива и никакво друго усилие не си е направила. Въпреки това пари има предостатъчно. Супер нечестно ми се струва. Затова сега ми е приятно да я видя доста поувяхнала и застаряваща. И с отвратителен бретон, влизащ й в очите.

Понеже я познавате лично и знаете какви усилия е полагала за това което е постигнала и си позволявате подобни коментари?! Не ми се ще да използвам думи , като "просташко" и "жалко". Смешна е и радостта ви от прическата и застаряващото лице на актрисата, дали такива хора виждат изобщо в нещо красота ???

Даа, бретончето определено придава доста аграрен вид, а и дълга коса на толкова стара жена определено не я прави да изглежда по-млада, ама тя май си се харесва..

Направо се вижда, че зад тези думи стой жена, която никога не е била харесвана от мъжете .... съжалението e всичко което може да получиш бонбонче :)

!