Голям гаф: Объркаха Оскара за ”Най-добър филм”

Наградата "Оскар" за "Най-добър филм" отиде при "Лунна светлина".

Обратно в новината

Коментари - Голям гаф: Объркаха Оскара за ”Най-добър филм” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както Теодор Ушев каза и то много вярно и точно - това е едно най-обикновено, провинциално шоу! Но по американски възхвалявани и здигнато в култ! Е, култ ама ЮФАЛШИВ! По американски ... Става за нашите перекундета и курвета ! :)

Голям майтап е като гледам как тези свирчовци занимават баламурниците по цял свят със своите простотии. И така е от години.

Голям смях, тия рязани шломовци удариха дъното...Жалък и нелеп спектакъл, досущ като поръчковите филми, които произвеждат на килограм. Панаир на суетата където носенето на бельо от актрисите е по- важно от качествата им на артисти...Това е Холивуд.

с този гаф единствено му остава да чете туитите на Тръмп за смешното му шоу...

или лунно затъмнение? Това заглавие повече пасва на една творба, рекламирана като сага за душевните терзания на чернокож гей - страхотно, няма що. в тон с тенденциите.

Тези глупаци имаха да прочетат едно изречение и се о...ха. Иначе наградата е политическа, само вижте темата. Аз предлагам да снимаме един филм за Владо Царицата и да го пуснем. Може да вземем и този Момата, дето Карбовски го интервюира, да изпълнява поддържаща роля.

Трябваше да изгледаме още един велик шедьовър за наркозависими, хомосексуални негри.

Сигурен ли си че наистина си го гледал или просто караш на свободни съчинения?

Chefo77

Разбира се, че не го е гледал - в кината излиза на 07.04 ...

Абе още колко ще се накланят на шибаните негри. Трябва да върнат робството.

Казвах ви , че шломският панаир ще удари дъното по кич и простотия , ама тоя водевил и на мен ми дойде в повече :)))) Добре , че цяла година ни дели от следващите оливудски тъпни .....

Дори и на теб ти 'дойде в повече' - т.е. ти си еталона за кич и простотия :)

Невижданият гаф при разддаването на Оскарите може би има връзка с невижданото присъствие на Николина Ангелкова там?

Последно гледах церемонията в 2007, не едно нелепо гости, където друго нямаше какво да се прави. Оттогава само проверявам списъка с номинации за чуждестранен филм и си избирам, например "Великата красота". Ценни са филмите, неспечелили награда, като "На всяка цена", другото са еврейски шмекерлъци и теманета пред афроамериканците.

Тръмп като им каза че са тъпи неолиберали те не му повярваха. Ей ви на сега!

Сцената се напълни с чернилки. Не остана ненаграден черньо и пак вият, че били пренебрегвани. А филмите тази година са от тъп по-тъп, очевидно е, че нямаше качествени филми направени тази година. За Дев Пател и "Лъв: пътя към дома", да не говорим - цигани си имаме на кило и у нас. Не щем да ги гледаме нонстоп и на екрана. Кви са тия тъпотии лала ленд, мюзикъл и прочие. Никога няма да го гледам, ако ще и всичките оскари да е взел. Тъпотии.

Друго си е викаш Под прикритие или София ден и нощ. Българинът разбира от всичко.

Наистина се напълни, и не остана ненаграден манго. То бива да наградиш 2-3, след мрънкане цяла година колко бели са Оскарите за 2016, сега пък почерняха. Тази награда тотално си загуби смисъла, награждават за щяло и нещяло, после - се сърдят, че били надценени.

Ние сме смешните, не те. Лунна светлина, Бла-бла-ла-глупости на търкалета. Смешни филмчета от които ще спечелят милиони. Страхотни са по правене на пари-а ние само си чешем езиците Дълги рокли, диаманти, часовници за стотици хиляди и т.н. Дреме им че им се присмиваме

Точно от тея па филми нема да спечелят почти никакви пари даже някои ще са на загуба,пари се правят от блок бъстъри,а те обикновено не влизат в класацията на оскарите.

Путин е виновен!!!

Тези холивудски знаменитости започнаха да се мислят за най-важните личности на планетата, не знам докога ще продължава тази тяхна илюзия.

ЗАЩО НЕ ИЗТРИ ПРИЯТЕЛЧЕТО СИ ,И ТО УПОТРЕБИ ДУМИЧКАТА КОЯТО ПРИЛЯГА НА ТЕБ-ПРОСТИТУТКА

ВСИЧКИ ТЕЗИ СА МОИ МЕКЕРЕНЦА ,АЗ ГИ НАУЧИХ ДА МРАЗЯТ ТРЪМП ,САМО ЕДИН НЕ УСПЯХ ДА КУПЯ -КЛИН ИСТУД

Смешници :) Платени

мишунг !!!!!!!!!!това нова дума от българския език ли е ?????????

имаше забрана да не припарва ама се надупи австралийския ибрик Мел Гибсън и той ухилен до ушите нареден до останалите платени маймуни ...супер пошло

Какъв ти гаф!?Евтин сценарий!

Тръмп явно няма реалната власт САЩ! Сорос си прави квото си иска! Абе я им тръсни една яка проверка - финанси, туй- онуй, все ще излезе някоя кирлива риза. И на журналята -за зависимости! Да се сецнат малко!

май не си много наясно как функционират органите и разделението на властите в нормалните държави ;)

едно време оскарите бяха очаквано и интересно шоу, имаше интрига, имаше и прекрасни филми и силни актьорски изяви. сега е тъпо, предсказуемо, безинтересно, но пък е съвсем политкоректно. а до 3-5 години въобще бели актьори и филми с бели хора няма да бъдат награждавани, за да няма бойкоти и протести. е, и свестно кино няма да има, но пък толерастите ще са доволни.

Интересно, ако беше обратно - да бяха обявили "Лунна светлина", а после да спечели "La La Land" дали щеше да мине само в графата "гаф" или отново щяха да обвиняват "Оскар"-ите в "дискриминация" на "афро-американците"?

Колко съм късметлия, че не го гледах?

Родил си се умен - нямаш нужда нито да четеш , нито да гледаш.

Вместо да се чудят как да си оплюят президента да вземат да прочетат едно нещо правилно. И тази баба (Фей Дънауей) е била звезда преди 40-тина години от суета не си носи очилата. Едно толкова комерсиално и предварително нагласено кичозно шоу втора година си бърка номинациите, все едно не са купени предварително!

Всичко в тази велика държава е фотошоп. За съжаление парите им са истински......

В същност най-не истинското нещо са им парите. Федералният резерв ги печати като за последно. Колкото им трябват - толкова. Но това е друга тема. Всички ги използваттака или иначе

CG e дълбока наука и включва безброй приложения, ама за тъпия Ганю всичко е тъмна Индия и 'Фотошоп' :)))

Американска трагедия...

Подушвам "хибриден" елемент......., Рос, няма да обявява война????????;-)))))))))

най-после нещата станаха и публично такива каквито са - пошлост, звездомания, невежество и лицемерие. Все някога истината лъсва.

Али Реза взе ли Оскар?

Абе нищо не казват за Тръмп. Де Киро, Стриптиз лейди що такава тишина

Оскарите се превърнаха в тъпо политическо - икономическо рекламно предаване тип "Бразди". Само като погледнете какви филми се номинират и печелят и по какъв начин се случва това. Невероятна тъпотия струи. А лалавия ленд е най-тъпото и комерсиално лайно случвало се на последък.

да варховният трол......царят на боклуците ще ти отива повече

обаче колко тролчета сте се сабрали тука..не ви е срам....човека е на 80 години..и е бьгси сигал..щеше да ви избие до крак а ако пропусне някои аз ще го направя ....недоказали се недоразумения

Ние правим живота по-хубав!

Монтански, намали белото, бе!

телешоп за кино.... рекламки рекламки

Добре , че Тато Тръмп не каза предварително: - Вижте какво ще стане с Оскарите!?

Сега е момента да кажат, че Путин ги е манипулирал. Сменил е картончето за да се изложат

но темата е Кино, а не женски гениталии..

Пак се сетиха, че трябва да се попълва негърската квота. С филм, дето от октомври насам е толкова гледан, че е събрал некви си 20 милиона долара. Поредното доказателство, че филмовите "експерти" в "Академията" гледат филми, дето не са интересни на никой друг.

ГАФ,РЕКЛАМЕН ТРИК ИЛИ ПРОВИДЕНИЕ.

Видяхте ли в "Лунна светлина" как страстно се целуваха две 10-12 годишни момчета?

Е и?

lu4ka

Фей Дънауей ос*ра пейзажа. Уорън Бийти няма вина.

Двата филма имаха почти еднакви шансове за победа - и двата взеха Златен глобус. Може би не е случайно, че и двата бяха обявени за победители:)

Тия името на един филм не могат да прочетат като хората, а тръгнали да поучават Тръмп как да постъпва!!!!

Гаф ли? На мен ми прилича на подигравка. Ако е гаф - ега ти тъпаците, ако е сценарий - жалко. Но не пропуснаха да се подиграват на Тръмп.

Айде бе, какво се напъвате... И без това откак избраха германо-шотландеца за наемател на белия дом САЩ не е САЩ. Вече няма да ходим там!

номинацията на Ушев и колегите му е успех. Личен, но даващ самочувствие и на нас и младите да вземат добър пример. Иначе: Много политика и махленски разговори. Объркването е тотално. Миналата година беше "расисткото" скарване на гилдията, сега за компенсация афро-филм взима Оскар-а, напук на всички очаквания. А, обидените ирански културтрегери взимат награда за чуждоезичен филм. Има ли нещо неясно ? Само, защо хората на изкуството не се занимават с изкуство, а политиците с политика ? От това само ще спечели...изкуството !! А, президентската институция и волята на избирателя по дефиниция следва да се уважава - и там и у нас ! Райт ?

ТАЯ ГОДИНА БОЙКОТИРАХ ОСКАРИТЕ И НЕ ГИ ГЛЕДАХ ... СТАНАХА МНОГО ТЪПИ ... МИНАЛАТА ГОДИНА ОБВИНЕНИЯ ЧЕ НЯМАЛО ЦВЕТНОКОЖИ КАНДИДАТИ ЗА ОСКАРИ - ТАЯ ГОДИНА 3 ОСКАРА ЗА ЧЕРНИЛКИ КАТО КОМПЕНСАЦИЯ :)))