Дарина Павлова се снима с Шарън Стоун след Оскарите

Дарина Павлова се похвали със снимка с Шарън Стоун след Оскарите.

Обратно в новината

Коментари - Дарина Павлова се снима с Шарън Стоун след Оскарите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая кифла да връща парите, който мъжа й открадна от хората, а не да ги пръска за корекции на супергрозотията си!

Снимка като снимка, всеки може да си направи с когото си иска, едната супер актриса, другата живееща от парите полагащи се на 8 милиона , гладни, безработни тънещи в мизерия българи.Би трябвало да се конфискува имуществото не само на нея , но и на други подобни крадци , докарали до просешка тояга държавата ни през 99 те и продължаващите да го правят.Представяте ли си този Павлив и Павлова , къде щяха да са, ако бяха граждани на Великобритания, например където всеки паунд се облага с данък и се декларира. Срам и позор е да показвата блясъка и лукса на такива личности, на фона на мизерията в България, още по -вече , че правителството винаги е било след мафията в България, мафията командва правителството.

Веселата вдовица

Това е българския хайлайф-мутри,шаврантии,политици... и журналисти,които да им сервилничат.

Хора .........вместо да ходите до Лондона града голяма .........и да гледате восачните фигури на мадам Тюсо?? Просто потърсете даринчето в гугъл и се насладете на тази физономия на макак !!!

Ефтината Разпоретина до горб си остава ефтина и жалка . Парите само и дават правото да се обезобразява на воля !!!

но си много неграмотен- еВтино се пише с В!!!

... добре, даскале...

тва е бай Ламбо веее

Е то се вижда от снимката всичко - Шарънката е вежлива,но и идея си няма коя е таз досадница,Даринка със светнали очи ...

защо ни занимавате с паразити - тази би трябвало да е затвора и да се проследят "честно спечелените "пари от илийчо, съпругът и - вече покойник или поне за такъв се води

Ясно е, че е наследила парите на мъжа си, които са били крадени, но не мисля, че само те ще й стигнат да живее толкова години по такъв бохемски начин. От което следва, че Дарина или по-скоро някой близък до нея ги е инвестирал в проекти, акции и тн и ги е умножил. Това не е за пренебрегване!

Като се има предвид скоростта, с която разпродава наследството си, не мисля, че има достатъчно мозък да управлява бизнес. Тя е един посредствен консуматор.

кака ви си вее касичката с вашите парички!

Само тя да е, добре ...

Нали отказаха от тях да спонсорират, тая кака много си е повярвала нещо, абе живей си живота и не се натрапвай бе жено

Отказаха от Белия дом, при Елтън Джон няма проверки за произхода на даренията.

Защо пишете за тази, не ви ли е срам. Илия Павлов,куфарче,мутра,крадец. От кого? От всички българи. После убита мутра и пари в мутреса. И тази мутреса ходи по светски събития с окрадените от мъжа и пари на всички българи.

Aбсолютно си прав.Но мисля че тя си плащта за глупави снимки и реклама на самата нея.Тая си мисли чее някаква голяма красавица ако си мисли тя така то мнрго се лъже .И защто не и конфискуват имущтеството и паритеи не знам явно тия дето ни управляват последните 20 години явно са крали заедно и за това тая си прави какво си изка

Защо продължават да пишат за хора от източно европейския престъпен свят, които искат да се асоццират с холивудския елит??? Защо продължават да пишат за тая бе??? Естествено, че тя си плаща за това, но не стана ли ясно, че никой не я харесва и никой не я обича по бг ширините, че само да се нятяква безвкусно. Това е като Лора Видинлиева, която поне се скри в ЮАР и не се бута нагло по светски събития!

Защото някой не си е свършил работата в БГ. Сега, вместо да плаща за да я приемат в клубове и да се снима със знаменитости, трябваше да търка подовете в БГ затвори и да показва карирана мода на сходни екземпляри.

Нито се насити, нито задоволи. Такъв беше и мъжа. Затова Господ си го прибра.

е това са българските жени практикуващи наи древната професия по цял свят

шарън има ли си представа коя е дарина?

дърти.....!

Едната, определено.Тази в ляво, с тъмната коса ( не знам коя е) е доста смешна. Пластичните операции са я превърнали в чучело.

С НАШИТЕ ПАРИ... Много бързо забравяте. И сега трябва да се възхищаваме ли? ОВЦЕ СМЕ И ПАК ЩЕ НИ СТРИЖАТ И КОЛЯТ!!

Аз пък благодаря за снимката. Съвсем е заприличала на платило плашило. Ако моите пари са помогнали за този смехотворен ефект, не са похарчени напразно.

оставиха нашите ганки мутреси да се развяват с крадените кървави пари

Да,интересна снимка. Не са в първа младост и двете,но от дамата вдясно Ш.С. се излъчва интелегентност,а тази вляво Д.П.,не бих я нарекъл дама,защото няма необходимите качества,лъха на провинциална простащина и парвенющина. Но СОС ( селянинът си остава селянин) не можеш да го преодолееш с пари,колкото и да си откраднал.

Не пускайте снимки на тая дърта грозница, страшно е да гледа човеш изпъкналите като на сова очища на Павлова

Що вадите стария мухъл от вмирисания скрин?

И двете са си стари жени,колкото и да се опъват,блъскат с филъри и подобни манипулации.Гадното е,че Даринка парадира,че е личност с откраднати пари.Ако сама беше изкарала дори и 5 лева,да се пъчи.Много важно,че си е платила куверт,за да се покаже пред хора,които дори не познава,за да впечатли други,които да й завиждат.Много посредствено!

Харчи откраднатите от нас пари.

Като и гледам доволната физиономия...като на Иван Славков и безчет други деца на ченгета,партийни членове, парвенюта и всякаква друга паплач която паразитира на гърба на изнемогващия български народ.на тези хора им караха яденето,пиенето,бананите и портокалите с волги....няма ли кой да и изтрие доволната усмивка?

Не беха волги станкоооо.Беха микробуси VW без стъкла от зад и от страни.Всека сутрин от "стола на цк"-хотел рила,изфърчаха теа микробуси да разнасат храната на другаритИ.Знаеш ли колко са стрували обяд и вечера за 3 души за ден. 2 ДВА ЛЕВА.И мръвките не са били от теа "белите" дето като я набучиш на вилицата се тресе... Това едно.Другото е да не пишеш глупостите за "партийните членове".Щото те беха един милион,глупако и за тех немаше манджа от стола на цк.А си глупак щото не вдеваш че така едни тарикати те карат да си мислиш че теа един милион дето беха "партийни членове" са нещо различно от теб глупака.Сега разбра ли, или още ти е трудно да разбереш що тарикатите прават така...

Входа на стола на цк беше от леге

Виж какво ценителю, ако комунистите бяха една шепа както ти ги описваш отдавна да не сме в блатото което сме. Но те пак са 1 млн. и ние пак сме в блатото. Важно е мисленето, а не бройката.

ЛУКАНОВ ДАДЕ КУФАРЧЕТА С ПАЛИ НА МЪЖА И НЕЩО НЕ МОЖАХА ДА ГИ РАЗДЕЛЯТ МУТРЯГИТЕ И СЕ ИЗПОУБИХА СЕГА ДАРИНКА ХАРЧИ НА ВОЛЯ САМО, ЧЕ НЕ В БЪЛГАРИЯ Е.... ЗАЩО РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА, НАЛИ ТЕЗИ ПАРИ ЛУКАНОВ ГИ РАЗДАДЕ НА БОРЧЕТАТА ДА РАЗВИВАТ ИКОНОМИКА.

Защо ни занимавате с бизлични жени?С какво е саслужила внимание?

Даринка ли няма да се навре?

продават се билети. и които има пари-си купува. чаритъ им се казва. и двете на снимката са ку.....ви. само дето едната е и жена на преступник. кво толкова?

А в темата за текезесето има коментари, кой унищожи селското стпанство. Дано видят.

Дарина с какво е помогнала на тази фондация? Защо не се пише за това?

Платила си да дойде на банкета на фондацията

Много важно! Ако Стоун я знаеше що за стока е тази, нямаше да има такава снимка. А за Дарина-всичко се връща на този свят под една или друга форма.

За съжаление, не личи по нещо да й се връща....цял живот се шири с крадените червени пари от оня нещастник,който плати с живота си за тях

Като я погледнеш как се е обезобразила с тези пластични операции, си спомняш, че има Господ.

обикновенна долна ку... кла

Професионалистка е! И на борчето му бе пробутана по ДС линия.... и сега продължава да ползва облагите

Мога ли да не пиша тези редове?Разбира се.Само че като се сблъскам с безкрайния провинциализъм на некой,ми се доповръща.Задавали ли сте си въпроса от къде иде поговорката: "никой не е пророк в собственото си село".Ми иде от там да МОЖЕШ да ПРОУМЕЕШ че некой е пророк требва да има критериите за това. Тоест требва да имаш багажа, умствения капацитет да го направиш.И да имаш ШИРОТАТА на мисълта която е задължителна в тоа случай.Е,по известни причини в едно село тези условия ги нема а от там и поговорката.Та ставаше дума за провинциализма на тоа който се възторгва от това че жената на мутрата павлов е била некъде си с некви си хора.Дори я нарича "бизнес дама".Таа овца която имаше наглоста да използва термина "семейно богатство" за НЕЩОТО,което една група лица беше поверила на БУШОНА илийчо,но не да го стопанисва а само да е като ПАРАВАН за това нещо.И таа тъпа овца си беше решила че това НЕЩО е нейно.А прочее илийчо за това и беше гръмнат де,щото и той беше останал с тва погрешно пИчатление,че НЕЩОТО е било негово,а той не е бил само параван.хаха

Съгласна съм с вашия коментар. У мен остава обаче един въпрос - защо въпросната Овца е оставена на воля да харчи НАШИТЕ ПАРИ и да се изживява като бизнес-дама и едва ли не световна знаменитост? Тя не е и единствена - има още няколко "весели вдовици". Боя се, че след приватизацията, ще се наложи НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и всеки ще отговаря за делата (кражбите) си. Това е катарзисът, след който страната ще дръпне напред.

Мило мери,струва ми се преди неколко дена на теб отварах очите за деди тръмпи: "...Мери,ти сигурна ли си че точно това СЕДЕМДЕСЕ ГОДИШНО ДЕДЕ наречено от мен тръмпи,не е сложен от евреите. За русия е ясно-преди 90г евреите си създадоха там СВОЯТА ДЪРЖАВА с КОЯТЕ ТЕ ШАНТАЖИРАТ СВЕТА.Това именно е КОМУНИЗМА мери-ВЛАСТ НА ЕВРЕИТЕ.Та сигурна ли си че деди тръмпи не е сложен от тех.И зет му е джуга и щерка му станаджуга...".Спомняш ли си?Аз си го имам записано щото съм пич. Сега пак требва да го права.Но нема да го направа щото от така зададения от теб въпрос следва че си немаш ама и хал хабер за така наречения "преход".А това значи че требва да почна пак от адам и ева.А аз немам такова желание. Виж срещу заплащане-може.И не щото съм голем сребролюбец а щото ако си платиш,ше положиш оня необходим минимум от умствени усилия,за да вденеш кво все пак казвам.Иначе ше си остане старото полжение-ти ше си като паднала от небето(като останалите БГ), а аз само дето ше съм си хабил пръстите.ОК?

Изглеждала по-добре от Шарън Стоун?! Хахахахахаха, ама друг път.

Наказанието за кражби в особено големи размери при капитализма е да си член на хайлайфа.

Всъщност тя не е. Платила си е да влезе в някакъв клуб и да се снима с този/онзи. От този/онзи се е съгласила само Ш.С. и то без да знае с кого изобщо се снима. Това не се нарича висше общество. Достойна е за съжаление. По-добре е да се покрие и да спре да се натиска за признание. Такова няма да получи.

Слънцето и Сянката

Добре сме се погрижили за Павлова, доволна съм! ;))

Грижим се за елита си, така да се каже - угояваме го жертвоготовно.

Шерън Стоун първо е по-възрастна от Павлова и второ няма пластични операции, за разлика от вторта.

Трето : изглежда 145789 пъти по- добре от мултиту, важна е цялостната визия, усмивката ,прическата, а не грозния лифтинг и разместените от опъване на кожата дзъркели. Нашата изглежда като мома от село , омъжена в големия град. Въпросната не се научи , че от едни години нататък е добре блясъка да е премерен , а не като великденско яйце.

Докога тази мастия ще ми я навират насила в медийното пространство

"царицата на ДС"

Тя сама се навира, плаща си жената

Г- жа Крадла на държавно имушество,пак се кипри и никой й не и държи сметка за перачницата! Оглозгаха един куп държавни предприятия навремето и си свиркат щастливо!Сега продава хотелите,дето ги взеха на безценица!

гнусна, долнопробна история... а, Шарън Стоун изглежда и добре и стилно, да.

по-убава, по-гиздава...

"Дарина Павлова се снима с Шарън Стоун......." ?!?! Недоумявам.......Шарън Стоун е актриса и е известна с това, което прави, но какво ли казва, че работи Дъртиьо глист със събран поглед като я питат???

е да харчи накраденото от мултака Илийчо...

защо да не бъде с Шарън Стоун " на партито на фондацията на певеца Елтън Джон за борба със СПИН"??!!