Всички си паднаха по сестрата на Райън Гослинг

Тази година на Оскарите нямаше много бляскави холивудски двойки, особено след раздялата на някои от тях.

Обратно в новината

Коментари - Всички си паднаха по сестрата на Райън Гослинг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не става Мис Пиги виснали вимета и чип нос... аз да не съм месар

Дей Караджата.....Пък ми вземи душата. И там каквото друго има и докопаш.

тая е катастрофирала, отворили са й се ербеците

можеше и п*тето да си покаже, та да стане световна новина. Тая е като оня виц за бебето, което тръгнало да се самоубива, ама се простреляло в коляното, понеже докторът казал, че сърцето е три пръста под лявата гърда.

"Бебето" викашшшшш... :) Ей, и бебетата се изродиха в днешно време... Ма не е чак толко висяща тази кака, де. Има си обем и посока. Не е само дължина и гравитация... :)

Чак пък всички ..... Семпла затлъстяла женица , въпреки тоалета има неугледното излъчване на чистачка . Виж , щерката на Ушев е сладурана:)

е как няма да предизвика фурор с тези големи цици :P

Тц. Може да е широкоплеща, но циците като пропорция, а и спрямо теглото й, хич не са големи. Само се виждат. Между другото тя му е кака, т.е. около 40 годишна. Е, като за 40 г. е съвсем екстра, много е свежа.

Този Райън Гослинг ми е много неприятен от един филм, където играеше жесток и извратен малолетен уби.ец. И тъй като актьорите се подбират да съответстват на персонажите - все си мисля, че той и в действителност е такъв - лош човек.

На дебела жена големите цици не се броят!

Ще и изям прасенцата!

Тя няма прасенца. Яж прасенцата, които жена ти отглежда на село, затънала цяла в лайна

Абе нещо аз ли съм прост, или нещо изпростяваме. То не са без гащи, не са без сутиени, то не са голи. Надявам се, да са се подмили, ама то от толкоз емоции там, няма как да не се подмокрят и да тече. Та за култура ли говорим, или го обърнахме на бардак. Ми има места да се разголиш, има и неща, където трябва да се появиш уважително. И всички коментират, положително или отрицателно циците, и никой не се замисля, какво става бе, какви са тези простотии.

Бързо да си слага сутиен, че ще изпаднат

Вимеее мммм . И изглеждат истински.

Хубави цици. Истински!!! И жена ми има такива:)

Знам от опит !

Верно са такива! На жена ти де...

Пак отново някои които мислят с долната си глава.На конкурсите за Предмет може да намериш безброй к---яциНакоито да си завираш" незаменимияИзрастък"а не да занимаваш аудиторията с това !!!!!!!

Ко, ко, ко Лиза?

Нагушкала ги е безплатно с буферите си.

Въобще не ме интересува сестра му. Райън Гослинг ми е на премисъл... Изключителен актьор, хубав мъж... За другите му качества мога само да предполагам...

Работата ,пак на к.рваджилък отива!

И моите са такива. Който си има, показва си ги. Те и тия дето нямат, си ги показват, ама коментарите ви пак няма да са ласкави. Въпрос на вкус. Нито са й увиснали, нито са й грозни. Просто деколтето е по-дълбоко от нужното и няма сутиен. Тръгнете вие без гащи, пък да видим де ще ви се веят.

Тази жена почти непрекъснато гледа в пода. От стойката ѝ е видно, че се притеснява и че не ѝ е особено конфортно с разголената роклА, с която са я пременили. А гърдите са "приковаващи" :) Трудно е да оцениш усмивката ѝ, защото просто не гледаш натам...

Искам да положа моя меч между тези две прекрасни ..... Гърди! И да го загърна с тях!

В kapanlagi(точка)com - индонезийски сайт за светски новини са качили едната снимка и върху гърдите има цензура, хахаха Големи светски хроникьори със задръжки - хем да пръднеш, хем да стиснеш.

Не са падали, просто са се навеждали да и ги вдигнат!

Поне няма да му се налага да доказва, че няма сестра.

Ама вие сериозно ли???

Супер е!

трътнявеста е и само две цици

Chefo77

Те пък едни цици ... Кел файда, като е с телесложение на средноголямо теленце.

Chefo77

Леле мале, този сайт е пълен с чекиджии. Видяха едни големи цици (със съмнително качество) и веднага забравиха за всичко друго...

Третата е отзад!

Алоооо, лапачите на мухи!Вие май много свикнахте на силиконови скелети и бъхтащи се до изнемога във фитнеса кифли/ и за чий им е не знам/. така че забравихте как трябва да изглежда нормалната жена.Вярно има 5-6 излишни килограма, но и ако либидото и е толкова голямо колкото апетита, къв е проблема!?

Пробвай с 15. Но нищо - сега покрай арабите и негрите бежанци дебелите жени ще си паднат в рая - ония само такива харесват, защото са идеални за разплод - генетична кодировка.

Как ги е пуснала тия яки цици, Мандито!?Направо умопомрачително! Хайде, стига сте я плюли! Идеално става, за опъване!

Най-желаният мъж на червения килим е Джейми Дорнан..., а госпожицата в златисто е едно добре охранено и рядко спортуващо момиче!

Джейми Дорнан е толкова женствен, че не знам как ги харесвате. Явно въпрос на вкус. Някои пък харесваме големи, хубави гърди, а не дъски за гладене.

Да не му 'открадне шоуто' ?! То бива бива буквализми, ама чак толкова. Преводачите от ДИР-а, я малко по-сериозно!

Ами с тези млековарки, едни неща са обречени да паднат а други да се вдигнат...

Гослинг има НАИСТИНА много красива и секси жена, майка на децата му-Ева Мендес. Хубаво, довел сестра си с бозки като дакелски уши, но тя по никакъв начин не може да се сравни с Ева, пък чак и "всички си паднаха по нея"...

Здрава е в ханша, но пък има такива красиви очи ;0)

имате предвид всички мъже, може би, защото не са имали време да вдигнат поглед към лицето й. Ние, жените, успяваме да забележим, че няма кой знае какво излъчване, да не бъда груба, казвайки истината.

Какво излъчване? Кой е писал за излъчване? Аз освен едни бозки друго не виждам да има кой знае какво. Иначе е яка, ама в буквалния смисъл.

Леле ми къде е частта от роклята,която поприкрива гърдите-всичко се вижда

"Пищна" политически коректен синоним на "дебелана" ли е?

изглежда симпатична,а и близначките й са май оригиналки

Голями дояци :)

дойна крава...

Всички си паднаха по сестрата на Райън Гослинг - или по гледката в деколтето и?