Дъщерята на Глория: Не искам да пея поп фолк

Дъщерята на Глория – Симона Загорова, която разчувства с изпълнението си Иван Лечев в "Гласът на България", призна, че не иска да пее поп фолк, а поп музика.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Глория: Не искам да пея поп фолк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чух я... Щом я влече - нека да се занимава... Ама не и се получат много нещата.. Живец нЕма.

Добре че имат пари за гримьори и диетолози та да заприличат на нещо и двете..

Дир, защо ме изтрихте? Какво лошо бях написал? Просто изразих мнение , че човек раснал с чалга не трабва да се занимава с неща , изискващи мозъчна дейност-медицина, математика , физика..... и че майка й е повлекана и симпатична само на мутрите и простаците... Да съм казал нещо невярно? Ако парите на България бяха в правилните хора такива като майка й щяха да копаят на нивата и нямаше да имаме криза в земеделието, но тъй като парите са в простаците, изпълнителите на чалга са добре платени.

Ей моето момиче 1 ден рано или късно ше тръгнеш по пътя на майка си просто нямаш избор всичките сте един дол дренки това е генетично заложено няма отърване

Тая ми прилича на Лилана Павлова на младини.

е закърмена и откъде, но да си пази гаджетата от кърмилницата, че не прощава. А иначе, кой нормален би го пял, освен само малко и за пари?

Хубаво, красиво момиче...дано да не стане куха лейка като майка си.

Нито е хубава, нито красива като майка си, защото майка й е едно тунинговано нещо. Пее, ама срещу пари. А дебелото Симонче да иде да работи нещо. Селяни.

Симончето ще пее Гъци гъци, като не ще поп фолк. Ясно, че иска да е световна звезда. Ако може да започне с интервютата като знаменитост, пеенето за по-после.

С тая селска визия по-добре да си остане с чалгата и да не шава много.

Като бебе заспивала с чалга...

всички песни а ла Лили са си като чалга: характер на руски цигански романси с български народни песни. Нямат с международната музика нищо общо

от жорката илиев ли е

не искаш да пееш чалга.... - а трябва да си благодарна на чалгата - майка ти с чалгата те изхрани и изгледа - заради майка ти те обявиха за свръхталант * изобщо ако не съществуваше чалгата, никой нямаше да те познава - симонче и ти се взе много на сериозно

Браво Симонче! Прекрасно изпя "Евкалиптова гора" .Пожелавам ти много успех и късмет за в бъдеще!Би била една успешна и красива певица в световен мащаб.

грозна и не и вярвам ...з а разлика от мама

Добре, че мамата известна, иначе все ми е на ума, че "няма да се разголва", че да влезе в медиите, оттам реклама и т.н.

Прилича на една актриса от Анатомията на Грей.

Браво девойко, колкото си хубава,толкова и хубаво пееш. Имаш чудесен глас. Продължавай все така. Ти трябва да спечелиш формата- имаш данни. Желая ти от все сърце пълен успех!

Дори и с талант,към такива деца винаги има предубеждение.Затова и им е много по-трудно да се доказват.А и каквито сме завистливи още в следващия кръг ще го емнат момичето,че е връзкарка.

Не ме бива в словото, поради което ще изпадна в клише. Но за мен има качествена музика във всички жанрове, а също и некачествена, също във всички жанрове. Да се твърди, че попфолкът е по презумпция пошла музика е нелепо. Самата Глория, за мен е представител на качествените изпълнители. Тук не намесвам личния й живот, не визирам конкретни случаи на нелепо поведение от нейна страна и тези неща нямат отношение към качествата й на изпълнител. За да я оцените, сте длъжни да сте я слушали. От друга страна, има много качествени музикални произведения на естрадата, на диското, на рока, на класиката и др. Толкова добри, че човек не може да контролира чувствата си, докато ги слуша, ако говорим за балади и не може да не скочи на танц, ако са денс. В коя насока да се развива, човек избира според вътрешното си пристрастие. А доколко ще успее, зависи от таланта му, от усърдието му и не на последно място, от учителите и кумирите му. Симона, като за презентация, ме смая. Не с избора на жанр или песен, а с глас, с владеене на техническите похвати и професионалното им влагане в музикалното послание. Първото ми впечатление е очарователно. Мисля, че истинските музиканти, винаги имат място, че ние се нуждаем от тях не по малко, отколкото те се нуждаят от нас, за да виждат смисъл в това, което развиват у себе си, за да ни го поднесат. Дано не се лъжа, но Симона ми изглежда много сериозно момиче. Успех!

Чалгата си е чалга и няма нищо общо с поп фолк музиката.В журито е представител точно на чалгата. Как един чалгар без образование ще оценява участници с музикално такова- в случая Симона .Какво ще оценява един чалгар без познания на английски или друг език и не владее добре дори български на ниво...Отделно ограничеността в стиловете и познанията върху световната музика... Затова Симона направи правилния избор на свой треньор , а имитаторът на ,,Хабиби,, се нареди там...

Много правилен избор , браво на момето.

Сега Хекимян да задели също толкова ефирно време и за останалите участници в състезанието, иначе няма да е честно. И като въпросната госпожица иска да извърви своя път, то по каква линия беше гост в сутрешния блок - по майчина или по състезателна? Последното веднага се отхвърля, освен ако не започнат да представят сутрин и останалите одобрени.

Абсолютно си прав! Но няма да го направят, защото са обещали на чалгаджийката да дотикат момето до финала. А и вероятно арменчето или някой над него иска да я .......

Тя ще свири на кожен кавал до първи петли.

Браво на Глория, че е възпитала такова умно и талантливо дете. Чалгата раждала простотия, ми рока по тази логика, какво ражда - наркомания ли.

Дано да не пее не само поп фолк, но и песни от типа на Гери-Никол, които са по зле и от чалгата.

и сръбска музика, и гръцка, а може и до бой да се стигне...

Симона прилича на Глория преди пластичните операции. Дано да е по-разумна от майка си, и то така изглежда. успех й пожелавам!

Добро решение. Чалгата затъпява и разваля. Никога не слушайте и не пейте чалга. Пей по добре българска музика. Български рок или български поп. Трябва да се върне славната бг музика от едно време.

Браво, мацка. Чалгата е за еснафите, а не за младите

Dо Shady:позволи ми да уточня.чалгата е за простаците.

за Пайнера

Крушата да падне по-далече от дървото!?!? Айде, бе!!!

дано успее да се разграничи от майка си, не защото Глория пее поп фолк, а защото трябва да има собствен път по който да върви, има надежда все пак във факта, че не иска да пее онази музика, защото сама вижда, че фолка си отива, приоритетите на младите са други - слава Богу!!!!

Фолкът не си отива. Отива си чалгата, но некадърници я представят под друга форма като чалга рап,чалга поп, чалга хоп- троп... Поразголят се, направят клип и оооп те ти,, хит,,...

само едно ме притесни в изказването и, цитирано тук " Никога не съм се разголвала и никога няма да го направя може би." хонорарът ли решава дали Никога, или Може би?

Странното е, че е визуална имитация на Адел, а не на майка си

Покрай майка си на какво се е нагледала...

Успех, девойко, дано не изкифлееш, имаш талант, хубава си. Успех !

Вече го е направила, та даже и отгоре!

Много от рано е заиграл ножа на пластичната хирургия. от приятното дете , което е била се е превърнала със стандартна визия на певачка.

Симона пее прекрасно. Може да е следващата звезда на българската поп музика. Има визия, излъчване, гласът и без коментар. Успех!

чак пък звезда....толкова талантливи деца имаме, на тази възпитанието и е поп фолк, няма как да стане нещо повече, ако искаше да се разграничи изобщо не трябваше да се занимава с музика, а да завърши например медицина или нещо друго

С цялото ми уважение, но разсъждението Ви е доста ограничено.Всеки има свое призвание в живота си. Не може просто да решиш да си лекар или учител, или учен, а всъщност да не ти се отдава нито една от тези професии. Някои хора си имат талант и трябва да правят това, което им се отдава. В случая не можем да говорим за нечия прищявка, че ей така и се припяло и решила да попее.Не можем и да говорим за липса на талант.Моля Ви, не може да си изкривите душата, че Симона има прекрасен глас и определено да пее е това , което трябва да прави. Относно възпатитението не може да знаете как е възпитана, лично на мен ми се видя възпитано и културно момиче.

" Признала , че е влюбена"! ей, писачи. Че тя го казва и го показва от години, какво изнанада ви гони сега?