Джордж Майкъл (53) е починал от естествена смърт

53-годишният Джордж Майкъл, който беше намерен мъртъв в дома си на 25 декември миналата година, е починал от "естествени причини".

Обратно в новината

Коментари - Джордж Майкъл (53) е починал от естествена смърт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе да, естествена смърт! на всички им е ясно, че е убит, както Майкъл Джаксън, Принс и всички други големи и много богати шоу звезди. Вече има такива усъвършенствани "лекарства", че инфаркта ти идва съвсем като естествен!Страшна мафия са тия около всяка една известна личност.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ТАЛАНТ. НАЙ-ДОБРИЯТ ПЕВЕЦ И МУЗИКАНТ, А И ЧОВЕЧЕН. ПРОСТО НЯМА ДРУГ ТАКЪВ В ШОУБИЗНЕСА. ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ БЕШЕ НАЙ-ДОБРИЯТ В МУЗИКАТА. С ЕДНА ДУМА - ГЕНИЙ.

Хайде като налагате цанзура, да е на едно ниво за всички!

как мое един гей да почине от естествена смърт? Я спин я наркотици това е проклятието божие

Бе идиоти, пред смъртта всички сме равни, склонете глава и не злословете, кой какъв бил и защо е бил?

Явно крушите, които са паднали по-далеч от дървото, по-лесно преминават дъгата. Георги Киряков Панайотов, половин грък, половин евреин, половин "ха сети се", роден в Британия, а другият - арабин бербер от Австралия. Голема мешавица.

пишеш през оная си работа

Да от естествен СПИН.

Фадичко ще требе да почнеш да работиш ако Макълчо не ти е оставил нещо.

Мога само да кажа - ПОКЛОН пред таланта Джордж Майкъл! Спомнете си за него с прекрасната песен - Careless whisper!

Кратък е човешкият живот и греха го скъсява още повече, защото е несъвместим с живота в дъгосрочен план. Живот който не е фокусиран върху изпълнение на волята на нашият свят Създател и придобиване с помощта на Светият Дух на богоподобен характер, е празна суета, защото всичките му постижения ще бъдат загубени и никой няма да ис спомня за тях. Разумният и честен човек се покланя на Бога от Чиято воля зависим напълно, а не на тленният човек.

Шегите ти не са много на място.

Не ми звучи като шега....а като истина. Къде къде има по талантливи хора от него...талантът не се заключава в това да можеш да пееш...талант е също да си прекрасен инжинер, архитект, хирург и т.н. проблемът е че такива хора не ги дават по телевизията....а относно неговия талант....Фреди Меркюри е много по-добър от него.

а за вавилонските шамани няма ли да разкажеш пак?

ВЕЛИК ПЕВЕЦ! ПОКЛОН!

Какво ни "топли", като знаем как си отиде от този Свят Ленън, като го Няма жив, а "спасителят в ръжта" е още в затвора? Топли ни, това което слушаме и си ПРЕДСТАВЯМЕ, като слушаме. И с Джордж ще е така. И с Харисън и с Фреди и с с с с с ........

Когато почина Джордж написах - какво значение има от какво, когато не е тук. И пак ще го кажа и напиша. Лично не му слушах много музиката и в групата и като сам изпълнител. Но мога да кажа, че това е един от Великите на Поп и Рок музиката. Таланта си е Талант, а Личните му работи са си лични. Почивай в Мир и да не ти "разнемат" костите и духа..

Глупосте на таркалета: "разширена кардиомиопатия с миокардит и омазнен черен дроб" Отзад-напред 1. "Омазнен" черен дроб (стеатоза) има всеки трети и повечето пиянчуги, преди да развият цироза. 2. Миокардита е много тежко възпалително заболяване на сърцето, с висока температура, за което не е възможно да не се знае предишния ден. 3. Дилатативната кардиомиопатия е хронично заболяване (често вследствие алкохолизъм) от която действително може да се умре внезапно, но хората с това заболяване едва ли могат да изкарат и един концерт. С една дума - нещо ни будалкат!

Само да кажа, че омазняването на черния дроб става и от диета богата на мазнини, най-често животински. Затова има и два типа - алкохолен и неалкохолен.

И при нарушение в липидната обмяна. Но в комбинация с кардиомиопатията повече прилича на другата.

Най - добрия мъжки вокал! Страхотен артист, музикант и композитор оставил едни от най - красивите хитове.

Идеално дано да доживееш 51 че да ти го подам,тъкмо без зъби,ще го смучкаш като сукалче...:) ххх

Добър певец беше! Бог да го прости!

Добър певец беше! Бог да го прости!

Велик! Никога не е имало и няма да има друг толкова таланлив и човечен, какъвто беше той!!!!

Някои учени развиват следната теория: Естествената продължителност на човешкия живот е 40-45-50 години - правиш деца, поотглеждаш ги , и после за какво си ѝ на Природата - мреш. Неслучайно след 50 години, ако не се грижиш за себе си , нито члена ти става, нито зъбите са ти на място, нито можеш да се движиш като хората. Неприятно и дори жестоко, но си струва размисъла - за какво ѝ е човек на Природата след 50 ... Всичко отгоре е в резултат на опитите на съвременната медицина да поизлъже природата.

члена, за какво са ти зъби?

Ти на колко години си ?

Замисъла на природата е да отгледаш и внуци.

Направи нещо добро за природата и като станеш на 50 год се гръмни. Няма кой да скърби за теб с това мислене. Такива като теб са безмислени и ненужни. И не го казвам, защото аз съм на тази възраст, на 28 съм, а го казвам, защото ти не оценяваш всичките възможности на живота и не го заслужаваш!!!!!

ПР и играта на думи. ПРа е казал - естествени причини. Редактора разпространява естествена смърт. Естествени причини са например следните - взимаш свръхдоза кокаин, тялото ти се интоксикира, не може да се справи с отровата - естественото развитие е, че ти умираш.Естествени причини. И в крайна сметка факта, че се е друсал няма да промени значимостта на Майкъл, лека му пръст.

Ненасилствена смърт. Ама нали е превод ...