Коментари - Амал Клуни: Известността ми помага | Лайф.dir.bg
назад

Амал Клуни: Известността ми помага

Амал Клуни смята, че популярността, която й донесе Джордж Клуни, невинаги е нещо лошо и понякога може да помогне на работата й.

Обратно в новината

Коментари - Амал Клуни: Известността ми помага | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще ти помага. Нали затова си го взела този дъртак- да се огрееш и ти от славата му

Не си в час, приятел. Тя и без него е достатъчно известна. Просто ти си като чукчето, което казало на редактора си: Чукча не читатель, чукча писатель. Ама бъди жив и здрав, че да ни забавляваш с незнанието си.

Амал, шапка ще ти свалим, ако се заемеш с въпроса за язидите - ХРИСТИЯНИ, изтребвани системно от ИДИЛ. Дори и папата си мълчи за геноцида над християните от страна на Ислямска държава. Вместо това агитира да се приемат ислямисти ("бежанци") в Европа.

Кламал се стремят към политическа кариера, още в самото начало го заявиха. А кой ще им я осигури, ако наистина се застъпват за справедливи каузи.

Свещена простота. Свали си и га щите

Свали сига щте - може би ще има ефект

Язидите са малка кюрдска общност базирана главно в Ирак и Сирия. Язидите не са християни.Дуалисти са и религията им е компилация между християнство и ислям.

Като казват, че ще станат много по-отговорни и няма да пътуват до опасни места всъщност казват "Да си гледат работата всички, а ние ще гледаме себе си". Отговорно.

Да, това го казва Клуни. Осъзнал е, че жена му се заема с опасна кауза. Част от холивудски актьори са мъже само във филмите.

... дет се вика... слез от клона, па бегаи при клуни...

но не е хубава тази Амал.

В шатото има място за толкова много бижанци, но нито един не настанихме. Искаме да са при вас, не при нас!