Джони Холидей съобщи, че има раково заболяване

Френският певец Джони Холидей съобщи, че е подложен на лечение от раково заболяване, но животът му не е в опасност.

Обратно в новината

Коментари - Джони Холидей съобщи, че има раково заболяване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Johnny е велик! дано се оправи...

Жалко. Наскоро гледах негов концерт. Изненадах се, че беше в забележително добра форма. Гласът му все още беше силен, както някога.

Рак на белите дробове - един от най- смъртоносните - макс 1 година живот.

моите съболезнования, Джони! В България всяка година заболяват от рак 26 000 души.

Старостта не прощава на никого.А какъв беше хубав във времето на зад.

Пожелавам от сърце на господина да оздравее и да се радва на дните си. Но защо пишете само за известните личности? Те имат пари и могат да си позволят първокласно лечение. Пишете за Иванка от село Х или Петър от село У, на които са открили рак и които до 2-3 месеца ще умрат в адски мъки, защото достъпът до здравна помощ в България е ограничен за обикновените хора, които нямат в банковата си сметка шестцифрени суми. Защо не пишете за това???

Да, обаче да напишат и как достъпът на българи до френската здравна система е безплатен. Всички помачори ходят там да се лекуват напоследък.

Втората снимка .... кърти :)

Охооо тая снимка ако те е отвратила, представи си го като се съблече тоя до тая мадама как ще изглежда? Тя заслужава награда за смелост, щом може да си легне до него, когато не е в костюм за няколко хиляди долара.

Не заслужава награда. Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупачето. Решението си е нейно и такива хора като нея не са за съжаление, а за презрение.

Жена му горката, никак не иска да я целува тоя некролог, но пък такава издръжка няма да намери никъде. И нейната не е лесна.