Индийка след раждането на 72: Тялото ми не може да се справи

Жена от Индия, която роди първото си дете на 72, обясни, че това никак не е лесно начинание.

Обратно в новината

Коментари - Индийка след раждането на 72: Тялото ми не може да се справи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в Библията са описани такива случаи!

:) В Библията...най-вероятно става въпрос за неточност. Тогава годините са се броели зиме-лете (две години)...и така погледнато "подвигът" на Авраам и Сара не е чак толкова велик!

Нека са живи и здрави, да се радват на детето си, но риска, който е поела тази жена е огромен. Ставите ги болят на 72 и без да са раждали, какво остава след такова напрежение за организма! Направо не знам как се е справила, на тази възраст нито мускулите са достатъчно еластични, нито костите достатъчно здрави. Вървим срещу природата.

нужно беше и още е нужно това раждане! да е живо и здраво това дете, и поне още три да имат младите, защото индийската раса с този темп на намаляване, е пред затриване!

Дайте й Nutella и ще се оправи. Защо се излагате дираджии, платени плювачи?

ПРИРОДАТА ГО Е КАЗАЛА.....ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО.....СПОРЕД МЕН ИСТОРИЯТА Е ИЗМИСЛЕНА......ЕДНИ ПЛАЧАТ ЗА ДЕЦА, ДРУГИ ОТ ДЕЦА

Това е новата социална програма! Призив към българските пенсионери: Щом индийците могат, можете го и вие! Ето, така се преодолява демографската криза!

Идиоти, не съдете, нямате право!

snowmark

Перверзия...Идиотия...Направо ми се повдига като гледам снимката - баба и дядо със...сина си.

Ми сигурно,аз та карах да раждаш на дърти години!

И на 12, и на 72 все е циганска работа!!!

snowmark

Точно така.

За инвитро са нужни яйцеклетка и сперма, как организмите на тези баба и дядо са ги произвели като природата е дала граници и то доста под техните години, и как бабата е износила и родила на тези години, като дори 40 годишни имат проблеми, струва ми се че тази новината е бошлав работа, сензация и в пълно противоречие с науката! Каквото и да казвате природата е отредила време за всичко, да деца вече раждата и по възрастни ама 70 и 80 годишни та те едвам дишат моля ви се това е нереално изобщо не го вярвам има нещо гнило в Индия!!!

Може да е замразила яйцеклетки, когато е имала. Или да е ползвала донорна яйцеклетка. Но най-добре щеше да бъде да използва и сурогатна майка.

"замразила яйцеклетки;донорна яйцеклетка; сурогатна майка" - когато това е могло да се случи нивото на науката дори в световен мащаб е било в зародиш, а говорим за Индия т.е. Цигания дори тези термини не са съществували. И днес там се развива сферата на компютрите но всичко друго е бул шит та инвитро ли. Там трябва да има контрол над раждаемостта а не инвитро - сори ама истината боли . Абе хора тава са баба и дядо над 70 и 80 години вие давате ли си сметка за какво иде на реч Как се износва дете абе вие на коя планета живеете А моралната страна на живота А живота на това дете та те могат да му бъдат прабаба и прадядо и всеки момент да предадат богу дух тогава то какво прави. АБСУРД НЯКАКЪВ УЖАС!!!!

Трудно е наистина, дано да се справят. И на мене ми беше по-трудно с второто, а го родих на 33, не на 23. Имаше разлика.

Живи и здрави. Може би е прекалено на тази възраст да имаш, гледаш и възпитаваш дете, но не разбирам злобните коментари тук. Явно тези, които са ги писали не знаят какво е да копнееш за рожба и какво ходене по мъките е, за пари да не говорим.

А АКО УТРЕ ТЕЗИ НЕБЛАГОРАЗУМНИ РОДИТЕЛИ ПРЕДАДАТ БОГУ ДУХ ТИ БЕЗ ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАРИ ЛИ ЩЕ ГО ГЛЕДАШ ТОВА ДЕТЕ .......

Сигурна са намерили начин. Най-вероятно имат много роднини. Щом това осмисля живота им, ти кой си, че да се обаждаш.

Извинявай ,но аз наистина не разбирам напъните на такива хора.Човек трябва мноооо да мисли когато реши на тази възраст да има дете.Трябва да се мисли не само за това и ние да сме като другите.А за това какво ще е напред.За живота на това дете. Преди няколко години плевенските докторя направиха ин витрини на жена на около 50-60 г.Миналата година случайно я видях тази жена .....С детето.Какво да ви обясня ,пълна трагедия.Жената видимо не е психически добре.Разрошена коса ,ярко червено червило ,зле облечена.Хората се обръщаха след нея и я коментираха.Обяснете ми сега вие ......Дето се напъвате да ръкопляскате на бабата родила на 72.Какво може да даде една майка на това дете. Срината психика. Това е основното.Децата на такива родители са обременени.Съжалявам че го казвам но е така.

Когато е на 15 год. на детето ще му се налага да отглежда 85 годишната си майка и 95 годишния си баща - каква съдба му отреждат тези родители , само и само да изхитрят природата.

Честито,да е живо и здраво! Дано родителите му дълго време да му се радват!

не стига че са 1млрд. скакалци .. ами ще раждат на по 70+ години.. е тва ако не е извращение

Извращение на природата би било от теб да се пръкне поколение. Онези хорица няма какво да ги мислиш.

46 години да чакаш рожба е нечовешко.Да са живи и здрави!

Там са милиарди, защо е нужно изкуствено да добавят нови деца към милиардите вече гладуващи?Инвитро трябва да се прави само там, ,където населението намалява, а не където расте главоломно.

е виж им лицата на двамата :-) - греят от любов към тоз фъстък заслужава си, нали? и е редно държавата да им помогне, една безплатна бавачка.

Говорим за Индия, не за България. Там всички са роми (хм-хм) и никой не може да претендира за преференции. Сеш'ли'се?

Защото знаят кои са важните неща в живота многи по-добре от вас. По-важно е за тях да имаш деца, а не пари. Те са и с по-висок морал и с по-добра ценностна система. Замислете се за това преди да ги хулите.

Еха, досега само във Библията имаше описани такива случаи- Сара жената на Авраам родила на 90г....но е доживяла 127г. все пак....

Да бе, и аз чух, че Сара и тя забременяла инвитро.

Понеже индийците са малко, та дай да си раждаме на преклонна възраст!

Кой си ,че да казваш кой и когоа да ражда???

Американки и европейки в климакс се разчекват от ин-витро, ама на тази женица детето ви пречи. Яжте, пийте и си гледайте живота.

Все си мисля, че тези хора трябва първо да мислят за детето което ще създадат и после за своите желания.

Медицината прави чудеса. Това е. Друг е въпроса колко им е акъла на тия, които се възползват неразумно от тези чудеса. После само страдания има за тях. Като им е толкоз акъла...

Това трябва да е единствената бездатна индийка в света, което силно е намалило човекопритокът сред тамошните роднини на нашите цигани.