Асен Блатечки: Съли Ерна дойде да снима ”Бензин” без пари

Режисьорският дебют в киното на Асен Блатечки "Бензин" ще излезе на голям екран през май.

Обратно в новината

Коментари - Асен Блатечки: Съли Ерна дойде да снима ”Бензин” без пари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво искат да покажат с тези сатанински знаци и озъбени физиономии? Само едно - че не са пораснали. Представям си и нивото на филма...

...не е лошо момче..ма е време да порасне!...не му отиват такива пубертеTCки снимки !...а ако може да обясни значението на жеста с рака дето е направил...какво точно влага и изразява с него...ще сам благодарна ...убедена сам ,че си няма и хабер от понятие ...а нещото застанало до него и показващо сащя жест...няма и да го коментирам...

Само хладилника на баба Иванка не го снимахме как го разграбваме.

заглавието е поднесено абсолютно неграмотно

пеераска снимка

Нема страшно, Блатечки! Тия че ти изпият толкова пиене, че ще им платиш по няколко хонорара! А иначе и ти си един актьор....... Ама, айде, от нас да мине! Ние и пожарникар - пазвантин за Премиер два мандата търпим (с опция за трети) та тебе ли като актьор няма да изтърпим.

вместо да науча нещо от дир, аз тр. да коригирам пропуски. Съли Ърна не е от Холивъд, той е вокал на метъл бандата Godsmack. То е нормално чалгаджиите да не го знаете, а Блатечки каратиста го знаете... Тоя бияч що го пробутват за артист, че и режисьор станал?

Чалгаджия или сатанист, ако ще ултрас да е, все тая ...

Не ни занимавайте с тези ненормалници.

Страхотна реклама. ... "Две маймуни избягали от зоопарка " Ако Доньо Донев беше жив щеше да попита "Къде е третия Глупак "???

Браво Асене.А младите гледат тая снимка и подражават...

Да не забрави само да си прибере филма в хладилника, че може да се развали! След оная реклама с хладилника вече не гледам филми с Блатечки!

Трейлърът е много добър.. очаквам да се получи нещо интересно..

Айде разкарайте го този изкуфял пр.стак.Седнал някой български бози да гледа.

ИДИОТИ,ПЪЛНИ...

Тематиката на филма е подходяща по-скоро за попфолк клип или за реклама на енергийна напитка, а от това нещо е направен цял филм?!?! Подозирам, че е наблъскан с продуктово позициониране :) Филми за бавноразвиващи се.

Знаците които станаха стандарт за снимките на родните артистични изкуфелци са символ на безпардонна простотия и богохулство. Артистичните среди са безкрайно комерсиализирани и снобирани за да провеждат тази нечовешка политика пред младото поколение, което неволно, немислейки, незнаейки и подражателно повтарят тези идиотски пози. А когато им се случи нещо оревават целия свят, защо? Ами защото си идиот. Затова аз не помагам на изпаднали в беда артисти. За да изпаднат, това означава че са си го заслужили и трябва да си изтърпят наказанието.

Ми супер да видим какво ще излезе. А Съли кога ще е тука?!

На страницата на Майкъл Медсън в IMDB не се споменава нищо за Беендзин.

Блатечки е един от малкото български творци и актьори, които те грабват и добре си вършат работата. Само успехи му пожелавам, в България и извън нея

Внимавайте, че този рови по хорските хладилници :)

По безличен,по некъдърен от този и аз не съм виждала.

Само за протокола - Съли Ерна не е холивудска знаменитост, а музикант и певец, вокалист на Godsmack и един от най-готините съвременни мъжки вокали.

ПО - БЕЗЛИЧЕН ЧОВЕК ОТ ТОЗИ ... - БЛАТЕЧКИ , НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ...