Милена Славова: Имам приятел, вече живеем заедно

Рок певицата и гаджето й имат връзка от края на лятото, не мислят за още деца и брак.

Обратно в новината

Коментари - Милена Славова: Имам приятел, вече живеем заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 51 години Милена Славова има визия на екзотичен папагал и върви по пътя на Албена Михова.Тези дрехи на 13,14 момиче може да са весели но на нейната възраст са гротеска.Жалко за детето и,но името което му е дала- Куин потвърждава че не е много наред с главата,та няма изненада новата и връзка.Бившия и мъж да черпи че се е отървал.

...не мислят за още деца и брак... това е любопитно! Особено когато касае 51 годишна жена.

Кой би могъл да предположи, че снимка 11 и следващите (12 и 13) са на една и съща жена. Само розовото трикотажно клинче я издава за по-досетливите...Годините не прощават. Някои остаряват като катедрала, а други....

Браво! Това е истинска новина! При тази визия е направо сензация как е хванала нормално изглеждащ човек.

maniana

Браво, Милена!Знам, че не ти пука от мненията на хейтърите и така трябва да бъде. Много ясно, че мъжът до теб ще бъде по-млад и моя съпруг е по-млад от мен и който не знае какво става дума да не се отваря. Желая ви късмет и здраве.

Много важно, че е по-млад!

Неприлично дебела.

На тази възраст хормоните на жената играят на горе -надолу ще му се насити на тоя на 30 , на 40 ,и ако се разделят ще и стане ясно за какво става въпрос. А относно коментари за възраст на жената в известно софийско заведение може да видите бивши Магураджий с панталони до брадите така че.......

А Милена си е тийн по душа. Пълен шемет, да е жива, здрава и все така млад дух !

Мн. хубаво момче.Браво Миленче.

Милена се направила на маймуна, излишни кила, червена коса, вид на горила, малко диета и нормална коса биха и върнали част от красотата.

Поредната БГ- жертва на демокрацията !!! Беше вървежна в началото на 90-те години в тези музикални среди. Доста популярна на Магура и там с Ризов Гнома -- Денис де !! После нещо не и потръгна .. някъде ходи ... разбрах да е била и в Лондона града голяма,но това и бе падението в живота ...Доста притеснена се върна от там и с дете . Прави се на хепи и обиколи всички новинарски блокове по 20- пъти. Готви ,крои какво ли не ,но с тази визия и къса памет на Булгаританеца направо си замина. После излезе ,че няма да се върща в Лондона. И ето ново 5 в жалкото съществуване на демокрацията .........обратно при рокерите . Май Българина винаги се връща от към своя страхотен старт в живота от където е тръгнал?? Живот ли бе да го опишеш ???

Да, време е за внуци! А отслабване кога? Виж се на какво приличаш!

Офф, аман от жени, попрехвърлили 50-те години, като започнат да споменават за бъдещи деца (искали или не искали)..... Иначе, нека се обичат с гаджето, да се кефят на музиката и моторите и т.н.

Пейчева, аман от твойте ПРОСТОТИЙ !

Живота е кратък.Да си живеят както им харесва.Килограмите,възрастта нямат значение.

До момента в който някоя секси мотористка като мен не го изчука няколко пъти ! /един път не се брой,това ни е закон/. Иначе и желая успех,дано са щастливи и си останат заедно !

И к'во викаш? Караш мотори с два коша?

Само бръмчи...

Тоя дресьор на хипопатами ли е? Просто питам.

Милена си имала ново гадже?!!!?? Е-И?!!

Какви са тея пудели ??

Тоз нещастник с обложения език бая й е стъргал канчето!

тя е зле, но може и по зле да е!

Вярно, навремето беше страхотна пичка, но сега мяза на тюфлек. Оказва се, че е тъпо парче залитащо по млади жигола.После ще има депресии и трагедии, с които мършоядите ще си правят гаргара.

Брех, тая дебелана къкъв готин пич е забила!

ако беше забила боико пожарникарчето щяха да са си лика прилика и по килограми

Жива да не бях- бая бири трябва да си обърнал за да се престрашиш да легнеш в бърлогата на тая Меца!

ама какви мурафети знае... Леле ако моториста види реалното показание на километража и ще кара с 300 км надалеч.

Мога да разбера всички онези мъже, които искаха да спят с Милена преди 25 години. Това време обаче отмина. Ако някой така се връща носталгично в миналото, то си е негова работа. Не е виновен този който яде баницата! Вкусове разни!

Миленка е понапълняла малко, но пък иначе може да пее... А тоя другар да ходи на дофтор, че като му гледам обложения език... ...или най-малко... да повиши оралната си хигиена...

Типичен е за язваджии....и не се лекува почти никога това...обикновено хеликобактер пилори е в основата

Ужазззззззззззззззз....

Имаш и куче което напада минувачите по улициъе и не се сещаш да вържеш.

хубаво парче беше, ама пуста лакомия

Ей тая, Васко кръпката и Графа, са най-голямата пародия на певци !!! Чудя се как има някой да ги пуска и още повече - да ги слуша !!!

И как ти стигна акъла да сложиш и Графа при Милина и Васко?! Нищо общо!

Ха-ха... :))) Гледам, че ме "заземихте"... Имам предвид, че Графа, творчеството и протежетата, които продуцира са далече от рока и са все неща които не слушам и не понасям. Докато Милена и Васко са рок изпълнители, които обичам и все още радват.

Много вярно. Само че тя и на 200г да стане пак няма да осъзнае, че винаги е била некадърна.

да имаш много деца и да немаш много, все ще те зарежат.

Този е голям куражлия!

Някога беше привлекателна и интересна млада жена. Имаше сексапилна стройна фигура. Сега е дебела, занемарена, запусната възрастна жена облечена в развлечени блузони и впити в кълките и трика.Жалка гротеска!!! Дано се стегне сега!

още един дето го гони звездоманията...... като го по- покажат тук там ще си намери някоя младичка..............

Милена Славова е родена на 24 ІІ- 1966г, навършени 51 г. Гаджета е видимо между 35 и 40. Сигурно още й се намират английски парици. Иначе съм чувала, че била ужасно завистлива и пречела всячески на младите певци. Не се движа в тези среди, но щом е стигнало до мен, значи има рационално зърно в тези приказки. Та за каква тийнейджърка говорите? По отношение на възраст или на нрав?

Тази особа едва не ме прегази преди година насред центъра на София, караше с превишена скорост, без да се огледа, червеният си мини Купър с десен волан (нали трябва да се знае, че е живяла във Великобритания, пък и таксички да спести). Плюе соца, колко зле било, а всъщност той я създаде и отгледа, след демокрацичта дори Сашка я задмина по популярност. Жалка история...

Май послъгваш. Особено за миналата година. Милена кара друга, доста по-голяма кола от Мини Купър!

Стой далеч от идиоти и се извисявай високо над всички простаци, Миленче, и бъди това което си- ти си РОК-ИКОНАТА в българската музика, и без значение е кой какво ще каже и още колко бездарни протежета ще въдат лансирани ! Милена е пример за това как едно обикновено момиче сбъдба мечтите си и остава здраво стъпило на земята! Моите аплодисменти!!!

Простотията залива като лава всеки и всичко в тази страна... Не вярвах, че точно Милена Славова ще се идтипоса с такива "новини"..

Може да са малко луди, но са свободни души - живеят си живота, както им харесва и са такива, каквито искат да бъдат! Какво друго му трябва на човек?!

... сгаааааааан!

какви деца я гонят тая биволица бе, тя вече не чукна ли 50-така?

Да е жива и здрава. Не мога да я слушам но е добра жена.

Ама временно , всички певици са такива.

Кви деца бе, тая нормална ли е?

Има готини парчета и тя беше интересно парче! Ама е време вече да зареже този папагалски стил, тез безумни цветове и тоалети! Абе не се усещат някои хора, че всяко нещо е с времето си! Истина, Немам нерви

предполагам, че не очакваш да облече костюм "Шанел"...но с един елегантен спортен стил на обличане ще се спаси от карикатурната визия. Стига да има вътрешна потребност от това.

Сиг мисли да я прави на пръжки по Коледа.

какво му трябвало на един автомонтьор - стар пикап Dodge.

Стар, ама Милениум едишън!