Ева Херцигова се сгоди за бащата на трите й деца

Супермоделът Ева Херцигова (44) най-накрая се реши и се сгоди за бащата на трите й деца - 40-годишния италиански бизнесмен Грегорио Марсиай.

Обратно в новината

Коментари - Ева Херцигова се сгоди за бащата на трите й деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха! Да име честито, много красиви хора са и двамата. А ако са решили да карат до момиче, дай боже сватбата да помогне за това!

Много добри гени имат и двамата-хубаво поколение са създали. Грегорио Марсиай не е с визия на типичен италианец.Явно има немска или източноевропейска кръв.Пожелавам им и дъщеричка.

Горката Ева! Каква лоша съдба! Три да изсере преди да я вземат официално! Кофти късмет, а? И 100% ша я вземат с клауза я е отворила уста нещо да се защити-я са й взели отроците безценни. Да е заради славянския й произход-не е. Такива са времената . Жениците раждат за да се уредят но до уреждане се не стига. Дали това не е обяснението защо грам не ги е грижа за възпитанието на отроците им нефелни? Та се нарои цело поколение скотове раждани след декоративните промени?

Палавница

Супер, значи Грегорио ще се жени за жена си Ева...

Много хубаво семейство. Изглеждат щастливи. А тя е една здрава жена в добра форма. Родила на 35, 38 и 41.....който си го може няма проблем с годините. Да. си мъжка майка не е лесно и да се грижиш за 4-ма мъже. Браво наэ нея!

Готина е, не е лесно толкова да е ниво. Мене ме кефи

След година-развод!!!

Само на мен ли ми се струва унизително мъжът, на когото си родила три деца да не иска да ти предложи брак и след време да каже абе ок, щом трябва ще се прежаля...На мен би ми било под достойнството да бъда с такъв мъж или ако сме се съгласили да имаме семейство без брак, той да си разправя, че не иска да ми предлага и изведнъж да се прежали и аз трябва да се чувствам поласкана и помилвана и по подразбиране да се омъжа... Човек трябва да има някаква последователност в действията и изказванията все пак.

едва сега са забелязали,че още не са сключили брак и преди четвъртото бебе са решили да я свършат и тая работа. ;-)

И аз това си помислих - рекох си какъв е тоя пут.ьо - срам и резил да оплождаш серийно жена, за която все не ти иде да се ожениш. Но се оказва, както пишат по-надолу, че досега тя не е искала брак и се е дърпала. Така че той си е съвсем наред.

Хаха. Питах се има ли шарани да се хващат на всичко, дето пишат, а то-имало. Не искала. Да бе да. Завалийката, да се разплоди 3 пъти докато й дадат подпис. Колко мъка имо по този свет, Боже. И тука бъка от такива нещастници! С разплод житие-битието си решили да уреждат. Само че ебаторите не са вчерашни. Хахаха. Да си беше сидела неразпорена, по-щеше да се уреди, щото сега-употребена и след годинка-две разкарана-с три отрока-пак ще опре до цупенето на устни по рекламки за да изкарва хлеба насъщен.

Четирима мъже в това семейство... как ще се грижи Ева за всичките !? А може би те ще се погрижат за нея :)

Много я харесвам Ева, страхотна жена. Само ме е яд, че няма да има блага ракия, но ще го преживеем. Честито да им е:)

Много са готини - имат прекрасно семейство и е добре, че ще го осветят с брак - да имат закрила и отгоре. Пожелавам им красива сватба (Ева със сигурност я иска, колкото и да не си признава, след като веднъж се е парила) и много щастие!

+

Оправете си заглавието! Човек че си помисли, че тия деца са на някоя друга майка. Затова са възвратните местоимения.

ще*

Много хубава двойка.Някак си си пасват идеално!

Прекрасна двойка,славянска красота и италиянски чар! Много красиво семейство!

Че не е налетяла на някое от децата....

бих и го турил в дупарата

И не само там :)! И няколко пъти!

Да кажем около дупарата!

С удоволствие изгледах снимките, много са ми симпатични, цялото семейство. Да са живи и здрави!