Григор Димитров и Мария Шарапова на дълга среща в Ню Йорк

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров е имал дълга среща с бившата си приятелка Мария Шарапова преди няколко месеца в Ню Йорк.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров и Мария Шарапова на дълга среща в Ню Йорк | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...от километри е видно...в Mаша има класа !!!.....Hикол е брантiя..!!

Колко са гладни и им се иде...

Съжалявам, че се разпадна връзката им. Бях неин фен от много време - още от Уимбълдън 2004, когато на финала би Серена, и когато се появи нашето момче на тенистия хоризонт, като на шега си казах, и писах по форуми- "Хей, Мария, бе я зарежи разните там хървати и се вземете с Гришата!"... Пък то взе, че стана... Не съм и очаквал, и ми беше много приятно. Сега ми е кофти, но допускам, че вероятно Маша е искала да доминира в тая връзка, а Григор си е мъж и не би трябвало да и се дава да го командори. Той, макар и по-млад, трябва да е босът в двойката, иначе нещата не вървят. Сега ако и с Никол се разделят, вече може смело да премине към филма "В легло с Мадона"...- както е тръгнало. Най-добре, обаче, да се съберат отново с Шарапова и да си родят деца. Като Федерер с Мирка. Гришо казваше на всеослушание, че Мария е сродната му душа. А след раздялата дълго време беше, като маче, блъскано у дирек.

И Маша и Никол като хиени са налетели младото агнешко.И двете не са за него.Прекалено е млад за сериозна връзка а на тези двете ЕГНто им препуска.И двете до него стоят като лели.Няма тука никаква тръпка,никаква любов,всичко е реклама.

Връзките са между хора, а не между ЕГН-та.

Става въпрос за доста по-голяма статия на сайта на vogue com относно предстоящото след около месец завръщане на Шарапова. Не е споменато, но Мария записа ускорен бизнес курс в Харвард и го завърши успешно. Тя имаше голямо желание за висше образование, но навярно това бе само подготвителен курс по бизнес. Има доста подробна информация относно грешката с търговските наименования мелдоний и миндронат (което е вземала по лекарско предписание Мария), както и факта, че е имала сертификат от WADA, че не взема забранени субстанции. Споменава се, че няма информация от експерти, че мелдония помага за спортни постижения (откривателят на мелдоният беше изпратил протест до WADA с подробни научни данни). Все пак въпреки, че Мария е най-богатата тенисистка тя признава, че няма женско приятелство с други тенисистки, докато Григор е общителен и добър приятел с повечето топ тенисисти (Мъри, Джокович, Федерер, Вавринка,...), дори правиха певческа група с Федерер за развлечение. Нищо лошо, че Григор и Мария са се срещнали и поговорили в ресторант, все пак бяха много време заедно. Мария написа автобиографична книга и вероятно е искала позволение от Григор каква информация може да даде за него там. Мария си продаде имението в LA, където се усамотяваха с Григор, съсед там бе предишен приятел на Мария, но явно без Григор това имение нямаше вече стойност за нея. Но наистина нещо не се получи между двамата, става въпрос за взаимни чувства преди всичко. Трудно, почти невъзможно е с тази професия с много пътувания по целия свят, да се задържи дълга връзка, за папараците покрай знаменитостите да не говорим. Мария освен това има собствен бизнес с бонбони (сега се продават с надпис, че не съдържат мелдоний). Затова на практика са имали много малко време заедно с Григор. Не се получи да станат новите Щефи Граф и Андре Агаси, за съжаление. Успехи в спорта и на двамата, всеки човек има право на лично щастие!

много красива двоика!

ТАЗИ НОВИНА ОСМИСЛИ ДЕНЯ МИ.МОЛЯ ИНФОРМИРАЙТЕ МЕН И ОСТАНАЛИТЕ ЖАДНИ ЗА ПОДОБНА ИНФОРМАЦИЯ КАКВИ КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ СА ПОЛЗВАЛИ

изтънченият ти вкус може да поеме само неспирните безсмисленни предизборни дебати по медиите :))

снимките на Гришо с Маша в галерията. На всички е усмихнат и изглежда щастлив. С Никол определено не е така !

Само не разбрах 5 часа за какво са си говорили? Ама те изобщо вечеряли ли са? Да не се окаже, че са били повече в тоалетната... В интерес на истината Шарапова никога не ми е харесвала. Малки цици с голямо тяло. Като чета и какви ги е дрънкала пред Вог си мисля, че Гришо добре я е отсвирил. Не, че Никол е нещо кой знае какво, но ми се струва, че по характер е по-добра от Маша. Григор явно е емоционална личност и много силно приема нещата в личния живот и ги пренася на корта.Когато се разделиха с Маша и преди това беше попаднал в някаква дупка. Събра се с Никол и играта му потръгна. Не е само от треньора, както някои мислят. Просто си личи, че Григор сега е съвсем друг. Дано да продължава с успехите си пък с кого мачка чаршафите си е негова работа.

Когато беше с Мария, която по това време беше номер 1 ( и скоро пак ще бъде) Григор достигна до най-дпброто в кариерата си, след като се разделха последваха поредица от провали, от които започна скоро да изплува, дано продължи така. Дай Боже по-често фда вечеря с Маша и съм сигурна, че успехът ще се завърне, тя определо знае как да го амбицира и на корта, а и в любовта. Фльорцата Никол е временно явление, като всичко в живота и.

Двамата са топ тенисисти и имат много общо в спорта и много си помогнаха взаимно - Мария имаше травма на рамото и беше дълго време извън корта, а Григор по това време спечели няколко турнира и влезе в ATP10. Григор също подкрепи Мария, когато тя внезапно получи наказанието от WADA (беше демонстративно наказание, защото ставаше въпрос за по-малко от 1мг мелдоний, на всички останали спортисти опростиха подобно прегрешение, защото мелдония остава повече от 6 месеца в кръвта). Мария написа автобиографична книга (ще излезе през август) и вероятно е искала разрешение от Григор каква информация за него може да даде там. Очевидно двамата имат уважение един към друг, независимо че се разделиха. Нека да си спомним, как след лоши думи за Григор от Серена, Мария нападна Серена, че е разделила семейството на своя треньор! Серена, между другото, изостави своя треньор и неочаквано се сгоди наскоро по Коледа с богат евреин Alexis Ohanian, собственик на Reddit.

Че въобще не е трудна, напротив - много е лесна, особено напоследък, направо сама ще скочи и налети. Какво да правиш - зимата отмина и идат пролетните сърбежи. Ах, това момче, каква липса на опит и още не разбира как го пързаля и се прави на нещастна да го върне ако може! Дано не й се върже! Тъкмо си отдъхна и намери всичко в г-ца Шрасенбургер, сега пак с рускиня - е, това вече е карък! Все едно да препродадеш колата си-втора ръка, но след 10 г. да си я откупиш - вече 15-та ръка! Като иска деца, и няма желаещ, има си банки за това и онова, да си избере и да си плати ин-витрото.

Мога да кажа че тия дето пишат против Мария и въобщте против рускините са просто захлюпени тъпанари .Мога да кажа че едно са красиви и страшно са готини за компания и са без претенции какво работиш.Щтом тя те харесва нея интересува ти чистач ли си или милионер за тях това няма разлика .До като нашите българки хем с гол гъз хем и притенции има.Даже погледнете Грищо и Маша та Маша е много по богата от него и порше му подари което спичели на турнира в щтудгарт.При рускините има едно не пиеш ли тя е твоя за цял живот ако щте ти да имаш стара лада а някой да я иска с мерцедес .Да те обичат да подаряват скъпи подпраци според възможностите си на тоя когото обича а на вас българките какво ви подариха почти нищто само искат де да не ги знам.за домакинки нашите са супер и до там.Рускините изобщто не са надути пуйки като нашите

БАРС, отрепко, вроятно ти плащат за да пишеш колко хубави и умни били рускините!? Виж драги, през 80-те години се изживявах като спасител на Слънчев бряг... Няма да се впускам в подробности, но ще ти кажа, че по- лесни жени от рускините НЕ бях а и още не съм срещал. Лесни и глупави... трябваше само да ги отделиш за малко от групата и нищо повече! Тогава бе и случаят с пакетчетата за чай - рускините не бяха виждали такива и един от нашите екскурзоводи си направи майтап, като им каза, че пакетчетата се използуват като се слагат в устата и се пие топла вода от чашата... и може да си представите картинката на 20-на руснаци, повечето рускини пиещи чай с провесени от устата им конци с етикети :)) Гларусите по плажовете събираи бройки на свалени мацки даваха -1 ако си чу.ал рускиня! Абе руски отрепки!! Тя затова и Шарапова НЕ живее в Русия!

Тия ги разказвай на някой тъпанар като тебе ама и той няма да ти повярва.Знаеш ли жена ми е рускиня и беше детственна ими еродила 3 деца и си е домене а твоята кава беше и въобщте до тебе лие

отрепка никога не би използвал човек, за какъвто се представяш. Освен ако мисленето ти не е останало някъде там - в 80-те. И ние сме живяли някога и знаем. По големи тъпаци от гларусите спасители от онези дни не е имало !!

Това за чая не е история от Слънчев бряг,ами от Златните!!! И не е екскурзовод ами сервитьор в хотел Екселсиор! Групата не е руска ами от Туркменистанци...

Дори само от тази снимка виждам, колко щастлив е бил Гришо с Маша. С мургавелата няма тази химия между тях и нямат и една подобна снимка.

КАКВО ДА ПРАВИ ЧОВЕК С МЕЖДУНАРОДНА СЛАВА В БЪЛГАРИЯ? ТУК ДА ПОПАДНЕ МЕЖДУ СЛОВЕСНИТЕ ШАМАРИ НА ОЗЛОБЕНИТЕ БЪЛГАРИ? УСПЕХ ГРИШО НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА

Е, и????

ме и... Самото споделяне и публикуване показва, че нещата далеч не са изстинали поне за Маша. Ако и на Григор тази емоция е помогнала за прекрасния старт на 2017 , браво !! И Никол поне малко да се притесни, ако нещата между нея и Григор са поне малко сериозни. Макар, че технически погледнато в този етап на кариерата на Григор връзката с Никол е идеална, отворено-свободна ! И без бъдеще :)

Шарапова е поискала дете от Гришата и Българско гражданство. 5 часа го е молила да я спаси от Русия.

има американско гражданство бе, за какво и е българско ?!

Човекът не е добре. Не го закачай.

Пълна скука са били в ресторанта, щом са ги пратили да си ходят и дори не са извикали папараци. Ако не беше Маша да даде интервю, никой нямаше да знае за това.

Според мен Григор трябва да се върне в родината и да си намери едно хубаво наше момиче. Какво е тръгнал по тия чужденки?!

Една дърта циганка от катуна добре ще му дойде. Ще му народи 15 чавета.

той си има такава вече - и то хамериканка, пие като за трима каруцари даже

Рускините са прекрасни жени...но само за 1 вечер!!! Заиграеш ли се почват да се налагат и да капризничат прекалено...А за капак искат да доведат и майка си да живее с вас!!!За чук и чао обаче са незаменими!

Всеки циганин и малоумен българин работещ в Коми се връщаше женен за няколко рускини. Кажете ми това държава ли е. И сега са същото стадо братушките управлявани с голото самочувствие на феодала им Путин.

В Коми рускини ли живеят и на руски ли приказват? Прочети на wikipedia: "Комите са финоугурски народ, населяващ основно Автономна република Коми от Руската федерация. Общата му численост възлиза на около 350 000 души."

Българите са 90% чекиджии и неграмотници, а българските мутри не могат да го изправят, заради анаболите... само циганите правят деца в България... Колкото до рускините - има много свестни жени между тях, но за съжаление те не ходят в чужбина, а и никога няма да хванат някой български педерунгел, те си имат национално самочувствие. И след войната, и досега, Русия се управлява от жени, въпреки, че само мъжки имена знаем, зад всеки успял руснак има руска жена....

Много ги харесвах тези двамата като двойка. Не знам, чисто визуално си отиваха много. Сегашната на Гришо - Никол Шерцингер ли е, Мерцингер ли е, не я знам, но ми мяза на ромка. Нищо против тях де, и те са хора... Но с Маша бяха по-красива двойка.

Рускините не стават за съпруги и за семейство. Виж за разврат стават.

Ана Курникова, която пълнеше стадионите повече заради красотата си, се оттегли от тениса. Тениса започна да чувства липсата на женската еротична радиация, която е главна емоция в живота. Тогава фортуната ни подари Шарапова. Нашият извади голям късмет с нея. Двамата станаха любимци на световните медии. Гришо уж го питоха нещо за тениса, но повечето въпроси клоняха към отношенията му с Маша. Те бяха харизматична двойка. За съжаление приказката свърши. А можеше и да продължи.

Като нямаш дъщери, дано поне имаш внучка, та да може похотливците като теб да се накефят на еротичната й радиация всеки път като понечи да се захване с нещо.

Е хайде сега. Какво лошо е казал човекът? Красотата на жените е страшна сила. Важното е да не я превръщат в оръжие на убийство.

егати нафталинената "новина"

Влизаме в ТОП ТЕН - да щурмуваме Еверест на Тениса . Винаги ще се гордея с това обикновено момче, от малкия български град Хасково. Ако ще и да изкачи Мальовица.

Хора, чудя ви се... Познавате ли ЛИЧНО Мария, Григор и Никол, за да коментирате кой какъв е като човек, коя била по-подходяща и т.н.? Моля ви, излагате се. Когато се говори за знаменитости, аз се доверявам само на хора, които имат ЛИЧЕН досег с тях. Останалото е бошлаф и свободни съчинения, въз основа на наблюдения на факти, които медиите искат да ни покажат. А колко от тях са скрити, идея си нямате. Ако не познавам някого или хора, които са им близки, просто не коменитрам - ето толкова е просто! Не мога да кажа нищо за човек, който не познавам. Евала, че вие можете, ама аз не рискувам, защото утре някой може да каже и за мен нещо, макар да не съм популярна, но не е приятно. Всичко, което се изписва по медиите, е това, което знаменитостите и техният екип искат да изглежда. Който не е поискал, той не е скрил личният си живот от камерите, вярвайте. Механизмите са безкрайни. И да уточним: 1) Мария е беларуска, не рускиня. Майката на Никол е рускиня. Толкова по въпроса с рускините. 2) Няма, повтарям, НЯМА връзка в шоубизнеса, която да не е ПР и да няма сключен договор за нея, нейната продължителност, причина за "раздялата" и т.н., клауза за брак и т.н. (само не знам дали има клауза за деца, не съм питала за това и не са ми споменявали). Имам познат, който лично движи такива договори и си вади хубави пари от това. Морално или не, that's showbiz, за това са го наели, това му е работата. Занимава се с огромна помия. Ама огромна. Не му е прияно, ама пари, кво да правиш. Колкото до Мария, от друг познат знам, че е лесбийка, понеже е имала гадже, което е била много добра негова приятелка и също лесбийка (уточнявам, че не съм хомофоб, просто констатирам). Примирете се, че всичко, което ви се сервира, е нещо, с което да занимават живота ни, да повдигат дискусии и да отвличат вниманието ни от истински важните неща. Неслучайно я има тази професия ПР и всеки популярен човек си има такъв в екипа - той отговаря за имиджа му и за "личния" му живот, който да бъде в обектива на камерите. А истинският личен живот си е негова работа, никой нормален известен човек не си го излага на показ, просто защото чак толкова глупава знаменитост няма (дори и Линдзи Лоън). Мария даде страхотен имидж на Григор, направи го искан и познат в тенис средите. Той я направи още по-желана и в очите на младежите, извлече максимумът от този ПР ход, както и тя. Изтече договора, не са искали да го продължат, защото са нямали нужда. Нормално бе да смени с някоя жена от шоубизнеса в следващия си договор, за да натрупа комерсиалната популярност, все пак тенисът се води най-комерсиалният спорт в света (за изненада на някои). Много стратегически ходове от страна на екипа му, които очевидно дават страхотен ефект, предвид дискусиите ви тук и дълбокото вълнение по темата. Надявам се да продължават все така. Създадоха му имидж на стабилен, мотивиран и желан мъж, което е най-важното за една "звезда" като него (кавичките са заради това, че не обичам думата в тоя и смисъл). И който тръгне да съди за това какво пиша или колко е подло и долно така да правят, такива са ценностите в "голямата игра", дето е над тениса. Нещата са простички и ясни, стига човек да иска да вникне в тях. Очаквам приливна вълна недоволство, но не се хабете, няма смисъл от нея - такива неща е имало откакто свят светува, има ги и ще ги има. От браковете по сметка между владетели и висши особи в древни времена до "връзките" в шоубизнеса в днешно време. Нищо не се е променило, няма и да се промени, докато ценностите на хората са изкривени. И не са виновни те, че го правят, а ние, че го позволяваме. Сърдечно желая успех на Мария, Григор и Никол и да вървят все напред и нагоре, особено нашето момче, нека ни гордее дълги години! :)

Уважаема, чудя Ви се ... Майката на Никол - Роузмари, е наполовина украинка, наполовина хавайка, т. е. НЕ Е РУСКИНЯ, както безапелационно заявявате. Мария Шарапова е руска тенисистка, родителите ѝ са белоруси от Гомел, но тя е родена в град Няган, в Ханти-Мансийския автономен окръг на Русия, където те са се преселили - т. е. МАРИЯ Е РУСКИНЯ. Неверни са данните Ви. Разсъжденията Ви пък са просто напоителни, нищо повече. Минус от мене.

julieta93@

Не съм писала коментара си за вашия плюс, нито за нечии друг, просто мнение, с което никой не е длъжен да се съгласява. Предвид констатацията ви за минуса, очевидно Вие сте тук да събирате плюсове, което ме натъжава... Съгласна съм с данните, които сте изложили, но майката на Никол е със самосъзнание, че е с руски произход, доколкото аз съм информирана от вътрешни лица, което е тъжно, но да не забравяме, че е имало "руска федерация" и доста от тях са се идентифицирали като руснаци. А за Мария, но по-надолу в коментар на друг потребител има ясни обяснения, които категорично опровергават тезата Ви, че е рускиня. Доколкото виждам от него, не е записана и в паспорта си като россиянка, а не руская. Понеже уча право, да уточня, че различните държави приемат правото на пръстта или правото на кръвта (римски термини, които няма да изписвам, няма да разберете), някои държави приемат гражданството по произхода, а други - според територията, на която е родено лицето (например САЩ). Всичко опира до самосъзнание в крайна сметка, въпросът е като какви се чувстват Никол и Мария, което категорично не е наша работа сякаш :) Всичко добро ви желая! :)

Глупости на колелета.

Леле божке, толкова яко си противоречиш, че няма нужда да се коментира. Само се удивлявам, как сама не се усещаш. Жени...

Има страхотен БА/ЕК ХЕНД, късо по отстрещния диагонал. Къде си мисля, като пълен "незнайко" - две крачки на пред и "мек" форхенд току до мрежата - може и да цопне, ама където трябва. Е това му липсва малко ... на това му викат Интелектуална Агресивност. И това ще го направи .... Та то всеки човек в живота си е така ... що не го направих, как ли не го направих ... Григор се разигра, ЗАЩОТО отново е СРЕЩНАЛ МАША - май туй не го зацепвате...

Сега е много модерно гейове да градят хетеро имидж!

Да, те и двамата са гей, така че си пасват отлично.

Лорд Минчев, ти ли си?

Да, разбирам ... сега родните "тенисМъдури" търсят в гуглето името Настасе....

Григор ми е любемиц в тениса. Това за мен е Борг и Настасе взети заедно. Иска ми се да прилича повече на Илие ... отвори куфарчето и поразхвърля няколко "подвързийки с паундове" на феновете по трибуните на Уимбълдън. Гледах го и НЯМА да го забравя никога този момент. И сега гледам на Григор със същата тази симпатия ... а я сега си спомнете Илие Настасе с какви мацки си имаше вземане-даване...та и с Григор е така. ----------- И му пожелавам - като се кротне в тениса, а това задължително ще дойде във времето, да си вземе една Маша славянка, а че Маша ще го чака - това ми се иска...

Тези дето са си взели Маши у нас, нито един от тях не е прокопсал. Защо му пожелаваш това?

Мой познат автомеханик от Пловдив казва ,че колата трябва да бъде немска ,а жената -руска.Той е женен за рускиня!?

Ако не ги бяха изгонили от ресторанта можеше и още.

5 часа вечеря? Малей, колко кюфтета мога да изям за това време...

Не се съмнявам, ама това ли е най-важното, когато си с красива и богата зеленоока блондинка?

Никъде в статията не пише че "не е издържала и е отишла при него" - ран инту хим (буквално от статията) значи че са се засекли в заведението, аман от българска комплексарщина....

Гришо е на финала, след Никол,някой друг поотпуснат бабишкер и смело към другия бряг.....

Маша е супер!Гришо също!Пожелавам им един ден да се вземат и да имат много деца и щастлив живот!

Че тая новата ковра хич не я кльопам...

Гришо баце , мани ги тия и двете , надути щото имат кинти. Я си хвани некое от Sports illustrated или от ангелите на Victoria's Secret ... да видиш за какво иде реч :))) . Не в топ 10 ще си ами направо ще те изстреля номер 1 :)))

Те тия от виктория само с него искат да се занимават...приземете се малко...

що , кво му е на григор ? да не е крив нещо ? известен , милионер от спорт , ако не сбърка нещо драстично има много добро бъдеще :) и като известност и като пари ... много добра комбинация , дето е рекламната фраза .

Едно уточнение - Шарапова не е рускиня, а беларуска по произход. Родителите й емигрират от Беларус малко след аварията в Чернобил и се установяват в Сибир, където тя е родена. По-късно Шарапова става гражданка на Руската федерация( Российская федерация) и като такава е россиянка, а не рускиня, което е етническа категория и в Русия се използва само за граждани на федерацията, които действително са от руски етнически произход. Това, че в България, незнайно по какви причини е прието да не се прави това разграничение, не е оправдание да се борави неточно и неграмотно с тези понятия.

тази екзактност обаче, не е свойствена за форума на уеб-сайта ДИР ! Повечето пишещи тук са откровени тикви, има много платени тролчета (т.е. също тикви) и много малко интелигентни хора, отбиващи се от време на време. Ей, така за разнообразие.

Земи я бе Гришо, последен шанс ! Ще ти роди 3 !

Гледай си кефа, Гришо - курви бол

Защо се наричаме ние и руснаците православни. Кое им е православното на Маша и Григор. И защо срещу други религии тогава, ако атеисти

"Хаха, изпих повече алкохол, отколкото през целия си живот досега, но това е защото за първи път имах време за социален живот", казва тя.

Гришо, остави и двете и Мария и задокеанската булка и намери си нормално момиче , което подхожда на тебе!!!!!

На кой му се чака, важно е да се убива времето.

Бате Гришо, огън и по двете,България още може да храни 2 снахи! Води ги у нас да се пукат душманите от раша и америка!

Ха... яко! Хасковлията Гришо с харем от милионерки...

Еее, стара любов ръжда не хваща... Убавото си е убаво и не е задокеанско ГМО.

Маша - Ева Херцигова в Тениса...

Следващият път в Софийската пицария ще влезе Хубавица.

Дядо Попе, грешно ли е да спим заедно? - попитали момче и момиче, - Ох, не е грешно чада мои, ама вие не спите. . . . . . . . . ако само са вечеряли 5 часа . . . . .

сигането ходи на почивки сама и се снима прегърната с негри полугола, от тука си правете сметката