Шерцингер дразни Шарапова: От Русия с любов

Половинката на Григор Димитров – Никол Шерцингер, отново провокира феновете си с изкусителна снимка, но този път явно целта й беше да подразни Мария Шарапова.

Обратно в новината

Коментари - Шерцингер дразни Шарапова: От Русия с любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвсякъде. Прелива от слъст, пък и талантлива. Не като оная кощрамба, гледаща навъсено катоплоска скумрия. Браво на г-н Димитров, едва ли и в сънищата си се е надявал, че ще гали един ден кадифеното тяло на такава звезда и жена. Дерзайте, и за вас може да се отвори парашутът един ден и тренирайте, тренирайте....тенис. Спортът извисява и сближава.

Защо пък след толкова време да дразни Шарапова? Пука й на Шарапова.

Двете магарици му изпиха силиците на момчето и често излиза на корта като чикиджия.

Леле мале , какво ниво на българина ,беден глупав ограничен пишете ама нещо смислено ,един го избива на секс друг се прави.на настойник на Гриша това са май хора с нисък интелект.....

Шарапова е класа - красива и без грим,естестевен сексапил, казват умна, доказана тенисистка в света, с много труд и талант постигнала световен имидж. Шерцингер, по-добре да не се показва вече тук-там. Застаряваща,късокрака,налагаща се единствено с голотията си . Ако и смъкнеш и грима, съвсем отива в миналото.

"с много труд и талант" не, но с забранени субстанции стана ясно на целия свят и затова е и наказана да не играе.

Шарапова е хубава, между двете място за сравненив няма. Ама какво да се прави, не ние решаваме.

Направо й го заби! Всеки да си знае мястото - кой на запад, кой на изток!!!

Твоя си работа. Ама да не кажеш после, че не те предупреждавахме.

Вулгарната стара Никол не може да стъпи на малкия пръст на Маша.

На момите мога да дам съвет...да не се ревнуват,а да се редуват! Гришо е младо момче ще ги помпа и двете че и за други мераклийки има матрял! Най важната функция на жената е да ти вдига пишк.та!!! Гришо си е милионер...все ще се намери някоя и за него!

Статията и заглавието е да повърнеш спонтанно. А шваценегер е ужасно създание за разлика от шарапова. Но на нея селтика от "монако" не и трябва и да си гледа живота

"Шерцингер беше в Москва за BraVo International Music Award, на които пя.". Та тя като беше в България подобен поздрав беше изпратила на феновете си - "от България с любов" или нещо такова. Вие жълтите медии само гледате как интриги да завържете.

Човек, който има завършено осмокласно образование не може да бъде нито сложна , нито интересна, нито деликатна личност, та да е какъвто ще. Не Григор, ами и Григор на куб да е ....НЕ МОЖЕ.... Иска си и ......акъл.

Ковра, която освен да се показва гола и да блее пред микрофона, друго не знае и не умее. Откъде я намери тая?!

Красиви жени, няма спор. Но Мими е красавица, чаровница.

Появи се Григор, раздаде справедливост, завъртя флирт, и втори и трети и ... животът на българите стана цветен! Браво Гришо! Респект!

Цомбите на Шарапова са много по-малки, това е важното

Затова пък са истински...

прости блядки разпорени

Шаpапова е мlадааааа....

За някой 50 годишен, направо е зайче...

Прекрасна Шарапова! Онази мулатката има да подтичва след нея! Тя е цялата тунингована отвсякъде и е трътлеста! И каква певачка е измислена като повечето кресливи гарги минали през креватите на откриватели знайни и незнайни! Златотърсачки! Любовници на разни с дебели портфейли, плюли си на сурата от ранна възраст!! Шарапова поне е на корта от дете и с труд , много труд е постигнала слава и пари!

Шарапова е класи над тая мърла ...

Тая ми прилича на една от околовръстното!

до сега ако те праскали за 5 кинта сега ще пускаш на двама за 5

А не е ли по-добре ТИ да им пускаш без пари? По-добре е!!! Не чакай, започвай! ;-)

Защо не си гледате ракията и салатата, ами се занимавате с непонятна за вас материя? И Дир-ниците, и те измислили заглавие, като че ли става дума за Мара от съседния блок в панелното гето, и за някакво съперничество??? В това общество, където ние никога няма да бъдем, отношенията са съвсем други, дори и да има нещо, то е елегантно прикрито, без поза, без фръцкане. Вие искате всичко да е под модела на нашите чалга-фръцли и измислени моделки, които азбуката докрай не могат да кажат без грешка, но се перчат с тунинг по джуки и цици, карат лимузини и дори из подаряват да водят някои пошло предаване по телевизора. Смешно и жалко! Нашият модел е порнографски напън. Най-смешното е когато почнете да броите парите на тези на Запад. Ами, напънете се и вие, спечелете си и ние с труд и мотивация.

Ами то точно заради такива "новини" са измислили "жълтия раздел" бре. Николчето и още 90% от "селебритата' разчитат именно на такова внимание. Да не мислиш, че ако останат да ги четат и коментират само тия, дето ги познават лично, ще останат кой знае колко фенове?

Шарапа срещу Шерци да бега, пак не мое да я стигне.

Григорчо,праскай ги байовото по домова книга,хич да не ти пука!

Човека си прави секс с тая, с оная, с която реши, а ограничените и прости българи му дават семейни съвети... Мнооого е далече още от серозни връзки момчето. За мъж е твърде млад за сериозно обвързване. А иначе и двете претендентки са доста попрецъвтели. Е, за едното ене стават. Не пречи.

нищо ново магистралката Шерцингер е секси облечена .

Ако я грабна Хавайката Маша ще ми се моли през сълзи - Мола те остави я нея почни мен

Кой нормален човек би харесал рускиня, по дяволите? Под "нормален" нямам предвид коментиращите тук. Те са все рускоплатени тролчета или психичноболни отрочета на социализма.

Шарапова е жена от класа и страхотна спортиска.Шерцингер е селско момиче с чалгаджийска визия.Разликата е от небето до земята.

ти нормален ли си бе?? виж я къде е родена русата крава. то не е даже и село ами баш пущнак

Всъщност ако може да четеш, щеше да разбереш ,че съм жена.И правилният въпрос е в женски род.Но явно или не може да четеш, или не знаеш родовете.И в двата случая си неграмотно/защото КО не се знае какво е/

Ти явно си гледал кравите на двора си като си писал тук! Та да ти кажа, не е приказката за твоите крави, така че не обърквай нещата. А що се касае до Шерцингер, наистина има визия на долнопробна чалгаджийка, особено на снимките, когато се излагаше пияна до козирката. И ако някои под сексапил имат предвид непрекъснатото показване на цици, задник, крака и т.н. е, значи е сексапилна. Но на Шарапова не може и на малкия пръст да й стъпи по красота, визия, стайлинг.

Със сигурност ромката Шерцингер няма интелигентното излъчване на Шарапова. Но май наш Гришо друго търси, влече го долнопробното, за жалост...

интелигентна спортистка??? ти изби рибата

За какво да я дразни? Шарапова е по-млада и това не може да се промени. Що се отнася до външността, рускинята направо е омайваща, особено като си спомня снимките й в Париж. Гришо няма да сгреши, ако се върне при нея. Ако и двамата го искат, разбира се.

Това е само в някоя умна журналистическа тиквал

Какво има да я дразни от Москва, като Шарапова живее в Щатите?

Статията дразни малоумни путлерасчета, инак снимката няма нищо общо с Шарапова

Щеше да дразни Шарапова, ако не беше ходила в Москва и беше пуснала такава снимка, ама като е ходила кой болен мозък го свърза с Шарапова?

сучат-правят ама все в Русия опират Баси мижитурската история!

И без това не ми беше симпатична, ама сега пък съвсем. Гришо и на нея ще и бие дузпата и хем да побърза.

Деликатен. Деликатес на вечерта "Мъдуре Булгарико". А Никол тутакси зове: От Москва с орална любов"...

А по принцип Николчето кога в последните години е влизала в медиите с новина различна от "показа си циците", "показа секси снимка", "провокира със секси фотоси" ? Тя певица ли беше по принцип? Кога за последно е имала новина свързана с нея и музика ?

и евтина плътска красота....Това с пеенето е за прикритие. Ами нашия и той не ще да е много сложен като интелект и култура. Съжалявам родителите му, тази девойка изглежда е малко по-млада от майка му...а и се чудя защо не четем такова новини за другите тенесисти.

Гришата е неуверен на корта та тя му вдига тестостерона и така държи ракетата уверено. Не му е до обвързване а му трябва партньорка за компания.Техните и без това удобряват връзката им .Прави пари прави си кефа хич не е неприятно .

Мразя русифилистиците, но Шарапова е няколко класи над Шерцингер.

Както е казал народЪт Шерцингер не може на малкия пръст да стъпи на Шарапова...по нито един показател. Важен и Гришо, да е жив и здрав...

Никол да кани по-често Мария на купони, да ѝ се поокърши малко социалния живот. Така много по-точно ще се ориентира кой е най-подходящия мъж за нея.