Емануела възмутена от заглавие на Антон Стефанов

Главният редактор на "Love style" Антон Стефанов подбра за корицата на изданието заглавие, което ядоса певицата Емануела.

Обратно в новината

Коментари - Емануела възмутена от заглавие на Антон Стефанов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уф.... Драми от околовръстното !!!! Отбележете , че е платена реклама .

И аз я харесвам. Хем доста я харесвам, ама и да ми падне, което едва ли ще се случи, но все пак - ако ми падне, мисля че няма да посмея. Не заради друго, но има още много неоткрити болести, а в средите, в които гаджето обитава, хората са много развалени и пада много сериозна "консумация".

Някои "журналисти" надминават по простотия фолк певачките... Като си спомня само, че тойзи другар - Антон Стефанов, се подвизаваше във "Всяка неделя" - лошо ми става... Изклчително падение на "журналистическата" мисъл се наблюдава у него... вече е под дъното...

Антон Стефанов, ако има нещо по -противно от него , това е Миглена Ангелова, "годеницата". Емануела-тяхна дружка, некадърница,известна с чекнене и голотии. Има почитататели и кариера, които се дължат на простотията и занижените критерии на публиката.

Коя по дяволите е Емануела? Абе що занимавате хората със такива псевдомузиканти. Предполага е певачка ?! Щото аз помня една друга Емануела от кино екрана... ама не ще да е тя. Оназ мома беше по-убава пък и талантлива тъй да се каже ;-)

антон стефанов е такава жалка свиня, че е чак обидно. Не съм фен на чалгата и не го казвам в защита на Емануела.

ЧАЛГАРИЙ

'Начи разговорът между Галин и Емануела, цитиран в интервюто, е типична представителна извадка на две прости, ама ПРОСТИ и елементарни единици! Защо давате глас на такива се чудя!?

В тоя бранш се онодват едни-други като маймуни и после се бият в гърдите кой повече....

Кой го интересува?! Защо изобщо ни занимавате с тази измет?!!!

Тая новина ме накара да си разплета чорапите ...

човешка злоба, а най-голяма е женската!!!

е, сега прослушах за няколко секунди представеното парче - не можах да го издържа, но не ми променя мнението за нея - независима, с характер, не позволява на никой да я мачка - браво момиче. Бъди здрава и щастлива по своите стандарти.

това не позволява на никой да я мачка,буквално ли да го приемам, или е метафора някаква? та нея само кон не я мачкал бе!!

Курви никога не могат да са възмутени. Те са приели да станат просто един инструмент за задоволяване на нечии нагон.

подобни жълтении, но да се измъква от контекста нещо и още повече да се слага във заглавие е чиста фалшификация, дори и за насраните жълти вестници и списания. НЕ СЪМ И ЛЮБИТЕЛКА НА ПОП-ФОЛКА, НО ЕМАНУЕЛА ми хареса, възхитена съм от представянето и в Бигбрадъра, а очите ѝ - това не може да бъде!

Чудя се сега ли да повърна или ще трябва да си купя въпросното списание за да ми е по-лесно.

Добре си се уредил Галине, тая простакела добре ще си живее от тлъстите издръжки на бащите на децата си. Какво ли намирате в това злобно и грозно примитивно цигане просто недоумявам.

Що, ма! Роди му, или той не е достатъчно богат.

Абе тая ли....

Антончо Стефанов, а годеницата ти Миглена Ангелова кога ще ти роди дете, приятелю? Защо не пишеш статии за меденият си месец, за съвместните ви пътешествия и отношения с " дамата в червено" ?Аман от жълтеникави журналисти и статии?!

Е, па той човека си е издател на жълто списание. Какви статии и корици да слага в него ако не жълти и тук таме кафяви?

Трябва заглавието да се казва ГАЛИн гради ИМИДЖ на гърба на ЕМАнуела

Антон Стефанов въобще не е коректен. Той подвежда в случая хората, за да му купят списанието.

Явно само с Галин няма сексуални отношения.

Chefo77

И с мен няма. Не че бих се дърпал, но няма :)

Човече, уважавай се малко повече!

Е, може ли такова нещо? Как си представяте тая разпоретина да иска да ражда от някакъв си безпарко?Шафрантиите прихващат само от богаташи!

Има и още едно изискване - да е хетеро.

Колкото и да ми е антипатична Емануела, в случая е права. Заглавието е подвеждащо и напълно извадено от контекста. Това е типичен прийом за жълтите боклучави списанийца, които не разчитат на съдържание, а на скандални заглавия и материали от един абзац, който да задържи вниманието на не дотам интелигентните им читатели. В случая - каквото списанието, такъв и редакторът му.

С КИФЛИ ?! И НА НАС НИ ГУБИТЕ ВРЕМЕТО!

КИФЛА, АМА ТОЗИ ПЪТ Е АБСОЛЮТНО ПРАВА.