Украйна забрани достъп на руската певица на ”Евровизия”

Украинските власти забраниха достъпа в страната в срок от 3 години на руската представителка Юлия Самойлова на конкурса "Евровизия 2017".

Обратно в новината

Коментари - Украйна забрани достъп на руската певица на ”Евровизия” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 0:37 сек. спрях видеото. До толкова успях да издържа. Въпросът е: Евровизия повече на Евро ли е или повече Визия?

От няколко години тази евровизия се превърна в политическо предаване. Така, че или да се примирят със забраната или да премахнат малоумното политическо надпяване.

Украинците се много тъпи парчета. От тяхната глупост руснаците ще си направят такъв ПР, че не е истина просто.

знаеш, прав си, най-умната нация това са руснаци!

Българското момче нали има майка рускиня. Значи нашият Кристиян може да представлява и Русия. Когато Русия и Украйна воюват помежду си, защо България да не спечели!

Глупави хора. Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Яд ме, че нашите дупетати са същите безмозъчни червеи.

След Кончита Саламчето и предишния избор на украинката по политически изблици, това не е конкурс на който въобще трябва да се обръща внимание. България трябва да се откаже от участие в него.

Евровизия е най-тъпия конкурс съществувал някога.

Най-точен коментар ,

Тъпите хохли пак се ос...ха. До кога ще ги търпят руснаците не знам.

руснаците са много търпеливи хора и към укрите, и към българите, и към американците - а така им се играе на война, но са търпеливи, евала!

Тъпите кацапи са търпеливи. Я виж как живеят търпеливо и доволно живеят в лайната на КГБ-истите. Скоро навярно и 100-годишнина ще празнуват... :)

первектен представител на русия. каквато им държавата, такава им и певицата - инвалид в инвалидна количка.

Много беден умствен багаж,много беден....Възпитанието не ми позволява да кажа по-силни думи.СРАМОТА.

Шило

Даде перфектен пример за умствена деградация. Достоен да влезе в учебниците на не една дисциплина. От медицината, до философията.

Коментара ти е ясно свидетелство за принизен , дори липсващ морал... Само тъп и немислещ еврогеец, би написал такъв коментар !

Това че ти умствен инвалид, кретен, ние вече го разбрахме. Ама майка ти би трябвало да направи аборт, защото такъв отпадък не знам дали приемливо да съществува.

България трябва да покаже че е против такива унижения срещу хора с ограничени способности и да Бойкотират конкурса , Украйна нечестно спечели конкурса миналата година , песента и има политическа направление ! Поли Генова трябваше да спечели но , песента и не беше Политическа !

Защо пък да не беше политическа? Правилникът не го забранява. Може и религиозна, ако щете. Украйна е жертва на военна агресия от страна на Русия. Там се рушат домове и избиват хора. Това им гризе душите на украинците и това избират да ги представя, вместо обичайните лигавщини, каквито в изобилие представиха останалите държави. руснаците да бяха излезли с някаква балада за Путин в партизански, ако завиждат.

Този идиотски конкурс не го гледам от както избраха Кончита "ВУРСТ" - такава подигравка с нормалните хора по света е показателна за характера на този конкурс !

сърди се на руснаците. те бяха глашвали масово за кончита.

'О'краинците едвам събраха денги за организията на този политически,но НЕ музикален конкурс и веднага се о.а.каха!!! Лично АЗ съм живял и с украинци,и с руснаци и с други...т.е. познавам и едните и другите!!! ХО ХО ХО

Укрите съвсем се "опърдяха" вече :)

Прости, по-прости, най-прости, гербери, укри, соросоиди! Няма по-тъпи същества от изброените! Започнаха да се страхуват и от хората с увреждания, ама са си прави! Това момиче е 100 пъти по-стойностно от изброените главочи!

Има една думичка САНКЦИИ. Към Русия има санкции! Какво повече не ти е ясно на тъпата кратуна? ;)

И какво общо има тази певица със санкциите.

Шило

Друго е положението- безпомощност, некадърност, корупция, кражби. Това е характерното за украинското ръководство, което по всякакъв начин се стреми да отклони вниманието от себе си и да прехвърли проблемите там, където ги няма.

Хайде де, къде е общественото мнение на културна европа, лишават от участие девойка инвалид, защо никой не и защитава правата... къде са правозащитниците, кво ли щеше да стане, ако беше шведка например...

Отказ е получен, че тя е инвалид? Измисляш приказки, вярваш в тях, а ни трябва да ти разубеждаваме?

Шило

Жалкото е, че правят само това, което могат- да воюват срещу жени, и то инвалиди.

Шведска изпълнителка ли е възпявала шведското анексиране на Крим от Украйна бе, "Бояришник"?!

Хайде де, къде е общественото мнение на културна европа, лишават от участие девойка инвалид, защо никой не и защитава правата... къде са правозащитниците, кво ли щеше да стане, ако беше шведка например...

Путлеровски КАЦАПИ вън от форума!!!!

Падението на националсоциалисите укри е пълно! Май Ердоган ще се окаже прав за нацистите в Европа :) Каквито бащите на Украйна, такава и Украйна! Започнаха с палежи на хора, а сега не могат и аспирин да си купят :)

Това си е много тъпа постъпка Това че украинските власти имат проблеми с Русия не значи че трябва да ѝ забранят да пее!!!!

Руснаците нарочно я избраха - именно за да провокират украинците. Ако я пуснат - ето видяхте ли как всеки може да ходи в Крим, ако не я пуснат - гадна хунта видяхте ли. Догодина има световно първенство по футбол в Русия. Дори и да забравим за допинга с държавна руска поръчка, ако украинците се класират, сещате ли се какво ще се случи. Да не говорим, че руснаците трябва да пуснат украинските запалянковци, които създадоха песента за хуйло. А дотогава войната няма да свърши

Шило

Ами нарочно е, разбира се. Все пак съзнателно гласуват за това, кой да ги представлява. Преценили са, че има необходимите певчески качества и са я избрали. Нашият представител, случайно ли е изпратен там?

еми путин успя да си спечели омразата на украинскич народ. Глупав политик.

Путин е спечелил омразата на украинския народ? Ти май скоро не си ходил в Украйна ,поне не и последните 2 години-:) Такива безпочвени бръщолевения...! Ако искаш,ела с мен,безплатен транспорт ти предлагам след около месец. Да се убедиш сам и да не се излагаш повече...!

Бай Ставри

Къде ще ходиш в Украйна. Мога да ти осигуря няколко бандеровци да те придружат. Нали безплатно ще ги закараш? И не лъжи. Руснаците са врагове на украинците. И Украйна няма вина в това

Удивително е в нашата Родина какви уроди долни има, свини поставящи руската кочина преди Родината си!! Гледам само какви малоумници има и се чудя кога ли ще дойде време да извадя джепането и да запукам всяка руска сволоч в тиквите и да ви натирим отново през Дунава- в посока мАсква!! Не се надявайте на курНеьолия слаНИНОВА да ви спаси-щото Корни скоро ще прави "вувузелки" на Централна гара-като загуби изборите!! Няма да се радвате скоро щото руско/турската свинска коалиция БСП/ДПС няма да спечели нищо в обозримо бъдеще освен позор!!

Човек напълно споделям мнението ти! Простият Ганьо вместо да мисли за собственият си живот, за трудностите, и мизерията, която ШИБАНАТА РУСИЯ ни натресе след 45-та година, седнал да се кахъри за руското участие на Евровизия. Ами УМНИТЕ комунисти начело с онова джудже с име на ЖЕНСКИ ПОЛОВ ОРГАН- каПутин, да им направи на руските пиянки една РУСОВИЗИЯ- и там да си се изявяват рускините- проститутки.. На никой няма да липсва Русия на какъвто и да било форум- спортен или културен! МИСЛЕТЕ ЗА РОДИНАТА, ТЪПАНАРИ ПРОСТИ!

Пий си хаповете редовно, че си съвсем изкукуригал хахо.

Да наречеш Поли бездарница е доста смешно твърдение. А песента на Джамала за мен беше изключително добра.

Много е счекотлива темата. От една страна, чий го е дирила в незаконно анексирана територия, от друга Украина е трябвало да й забрани достъпа още, когато това се е случило, а не сега с ясната тенденция да я отстрани от участие в конкурса. А Филипчо да си гледа работата и да не се бърка в междудържавни отношения.

В контекста около изборите си представете следната картинка: м/у България и Турция се увеличава дипломатическия скандал заради опитите на Ердоган да вличе директно върху резултатите на изборите с подкрепа към анти-българската партия ДОСТ. Създават се условия за ескалация, Ердоган решава да включи армията в разрешаване на споровете, турската армия за 3-4 дни превзема район от Созопол до Карлово с Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Кърджали......представяте ли си?? Набързо се организира псевдо-референдум (подобен на този в Крим) в който населението заявява, че иска да остане в пределите на Турция! ЕС, САЩ и водещите държави от Г-20 (без Руската кочина) въвеждат персонални санкции срещу приближените на Ердогановия режим (подобно на кръга около ПутяН), той пък в ответ въвежда икономически санкции (от безсилие, подобно на Шуткин)......следите ли ми мисълта?? България спечелва тазгодишната Евровизия -Кристиянчо печели домакинство на България за следващото издание....подготовката е в разгара си, България заявява на Турската страна, че няма да приеме участник от тяхна страна, който е посещавал бандитски заграбените български земи и е правил концерти там в прослава на мазния и грозен Ердоган (кактвото е правила инвалидизираната Самойлова в Крим).....но както се очаква на Ердоган не му пука, щото е тежкар и търси провокация (както Володя Плешивеца) и праща някъв грозен, еднорък и куц, грозен хермафродит от Измир като участник?!?!?! Е кво трябва да се направи в такъв случай??? Вие бихте ли го допуснали???? Е ако кажете "ДА" какви българи може да се наречете??? Украинците предупредиха, Жужин знае много добре как ще реагират-но що пък да не се подиграе с горкото момиче, търсейки провокацията???

По минусите дето ще ти ги нацъкат русофилите/путлерофили и туркофилите фенове на БСП/ДПС ще разберем колко такива урода има във форума!! Освен това ще си проличи колко анти-българи има, браво за коментара. По-добре надали има как да се обясни темата!!

Засега само 12 "руснака" са цъкнали минус! Но само 3-ма "българи" плюс?!? Явно в България руските свини са повече от българите и вече са ни завладели!!!

Двата случая изобщо не можеш да ги сравняваш, нямат нищо общо.

Ако ердоган открадне Кърджали, ние ще пуснем ли турски певци в България ? Украйна си е права.

Украинска кретения!

Евровизия е дребна работа. Аз се надявам на русия да и отнемат домакинството на футболното световно. Ама да видим.

Изгонете Русия! Първо място за Турция! Европа си заслужава това което ще и се случи скоро, а Путин само ще потрива ръце

Ще му теглиш ли един език

Такава държава Украйна съществува от най-малкото от 1918 г. След като червените кхмери я превземат през 1920 г, тя остава да съществува в рамките на СССР, а от 1991 г., вече 26 години е независима държава. Крим е на Украйна повече от 50 години и това е признато от всички дори от Русия. При това положение някакъв боклук тук да се изтъпанчва и да вика, че нямало такава държава и че Крим никога не е бил Украински е невероятен дебилизъм. Само долен и низш плазмодии може да отрича ФАКТИ

Шило

И как се е появила Украйна през 1918г.? Благодарение на този, чийто паметници събориха. А Крим е руски по волята на хората. Всичко останало е плод на тъпашко въображение!

А къде е бил Крим преди Хрушчов да го подари на Украйна? И да кажеш, че Поли е бездарница показва колко ти е умствения багаж - клони към 0.

Абе тъпанар, Крим е подарен на Украина от Русия. Доста щедър подарък, но грешката е вече поправена и е спасен от укрите бандеровци.

Няма Украйна! Има страна 404!

И кочина наречена русия

Шило

Свинята само кочини вижда. Така е, в каквото си живят, това ти се привижда.

Kalin

Ми да го закрият щом ще се ползва по този начин за уреждане на ......

докато не започнат да окачват киевските хунтари по стълбовете тея няма да почнат да се оправят

Баща ти там ли виси!? Ами да виси. Хак му е

Русия е примитивна фашистка държава, която използва всякакви пропагандни методи. Всички ви разбраха фашисти, недъгавата певица е с акъла си, да мисли като пее в окупирана земя. Така става съучастник.

...за каква окупирана територия говориш...явно не познаваш историята млади момко...!? Една украинска откачалка - Никита Хрушчов,който си събува обувката и блъска с нея банката на сесия на ООН...с един подпис прехвърля п-в Крим в пределите на...Украйна-тогава СССР...което не е толкова фатално!? Но след..."Майдана"...едно настаняване на НАТО на Крим...!!!??? Това е предспоставка за 3-та световна война...която ще е и последна....

Украйна е по-близо до Москва отколкото Крим. Аман от дебили!

Русия, боклуко, е признала това положение в продължение на пове1е от 20 години. НАТО никога не е искала Крим. Каква е разликата, ако ползва примерно Одеса или още повече Харков а такава база?.

Русофиле про3т, Хрушчов е бил много повече руснак от тоя грозен азиатец Володя ПутЯн!! Освен това не е бил крадец, престъпник, убиец и лъжец отново като Вова!! Пошел наХ.Й бляд.ь йобанная!

Тракиец-реалист, а реално как Крим е станал руски, още преди Украина? Пак ли с "референдум" дефакто на вежливые люди? Как и кога е предобит Крим на тогашна имперска Русия?

На "украинските" помияри да се отнеме правото да провеждат каквото и да било.

ЕВРОвизия е европейски формат! Агресивните азиатски пиандурници нямат място там. Да си поркат лосион и да се мислят за велики!

Миналата година от Украина беше представена политическа песън, което е забранено по правилата на коткурса.Но мина.Сега Украина пак по политически причини забранява изява на момичето с талант и голяма воля, преодоляла недъг.Как така се получава, че на Украина й минава всичко? Това е недопустимо и дискредитира самия конкурс.

Руснаци изначално са били в час, че няма да я пуснат, щото посещавала анексиран Крим. Или не са били в час? Хм...))Соответно, това е провакация. Подлост да подложиш инвалид на това изживяване.

А ти научи български първо,второ защо фашизираните бандеровци не и забраниха да посещава украина още тогава когато е ходила в уж"окупиран" Крим а сега когато трябва да ходи на Евровизия ! Този ход на Русия с Кримския референдум е може би най-премерения и важен политически ход след ВСВ - ход който предотврати може би Третата световна война но това ще го оцени историята по късно !

А ти колко язъка владееш, за да ми правиш забележки? А по темата моето мнение е изразено вече. Няма какво да добавя. Руски мир се скри зад гърба на инвалид.

МНОГО ОТ УКРАИНСКИТЕ ПЕВЦИ И АРТИСТИ РАБОТЪТ В РУСИЯ ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ РАЗБИРАСЕ И НА КОНКУРСА В МОСКВА ПЕЕШЕ УКРАИНКА С ПЕСЕНТА "МАМО"А СЕГА НЕ ДАДОХА НА ПАНАЯТОВ ДА ПЕЕ ПОНЕЖЕ Е ОТ УКРАИНА (А СИ ПО НАЦИОНАЛНОСТ ЧИСТ БЪЛГАРИН ОТ ВРЕМЕТО НА ЕКАТЕРИНА ) НО ИМА И ЕДНА ХИПОТЕЗА ЧЕ Е НАРОЧНО ЗА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ ЕВРОВИДЕНИЕТО В ДРУГА СТРАНА ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ (БЮДЖЕТА ИМ КАКТО САМО ЧАСТ ОТ МОСКВА )ХИТРИ СА -ЗАЩОТО СВЕТЪТ ЩЕ ВИДИ И ТЕХНИТЕ ФАШИСТИ

Бре...всичко знае човека... Егати каша от думи.

Тъпата Евровизия е изключително политизиран миризлив конкурс.

Украинската фашистка хунта в Киев показа за пореден път истинското си лице.

За неосведомените, това решение е взето много преди украинската победа на Евровизия, такова решение взеха и в Латвия и затова руснаците изместиха конкурса Новая волна провеждан от съветско време в латвийския град Юрмала в Сочи, защото Латвия забани достъп на някои руски певци. Така че закона е закон. Въпроса е, че първоначално беше определен Панайотов, но по-късно го замениха с Исмайлова, тъй като някои руснаци не бяха съгласни в случая украинец да ги представлява на конкурса в Украйна. Руснаците трябва да свикват!

Не бъркай хрян с ряпа. Не знаеш какво да кажеш.

Ти драги не бъркай, следя от самото начало нещата. Можеш и да се ограмотиш, в интернет достатъчно материал има. Виж и интервюто с Игор Крутой във връзка с преместването на Новая Волна!

България трябва да бойкотира Евровидение , това не е политически конкурс , а музикален ! Дори да нямаше нещо , украйна щеше да го измисли ! ЕС трябва да накаже Украйна !

ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ВСИЧКО ЗНАЯТ -УКРАИНА НЕМОЖЕ ДА ПРИЕМЕ ТОЛКОВА ЧУЖДЕНЦИ ПОРАДИ ЛИПСА НА ПАРИ(ТЯ Е ПРЕД ДЕФОЛТ - ИЛИ РАЗЧИТА НА ТОВА ДА ПРЕМЕСТЯТ КОНКУРСА НА ДРУГО МЕСТО

ТОВА Е НАЙ ТЪПАТА СТРАНА В СВЕТА (АКО Е И СТРАНА ПОНЕЖЕ НА ВЛАСТ ДОИДОХА БАНДИТЕ И ФАШИСТИ ОТ РПАВИЯ СЕКТОР УДИВАЩИ МИРНО НАСЕЛЕНИЕ В ВСВ НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С ПОЛИТИКА) КОЯТО ПОКАЗВА СВОЯ ФАШИЗЪМ - И ОТНОШЕНИЕТО СИ КЪМ ХОРА КОИТО ИМАТ ДРУГО МИСЛЕНИ

Подбирай думите, Ваня. И поне, слагай запитайки. Правила, плюс-минус, как в московском языке...Ферштеен?

Или на чист български ДГД

Няма по-голями тъпаци от украинците ,не случайно прякора им е хахавци.Измислена държава ,профашистки режим за радост на германските фашисти ,фалирали от всякъде ,но тъпи до бога.

а ,дирник, обясни ми

Не обръщайте внимание на Укрите , току що по Русия 1 на 60минути , показаха че ЛНР и ДНР имат Дипломатически мисии в Италия !

Ето затова става въпрос Тази инвалид-певица е оръдие за политически натиск в ръцете на Путин Путин не се интересува от Евровизия

Евровизия вече не е песенен конкурс а политическо мероприятие,но да забраниш на инвалид да пее е гнусно.Явно превратаджиите в Киев съвсем са откачили.

Политическата провокация е факт. Създател: Путинска Русия Цел: дискредитиране на Украйна като организатор на Евровизия Догодина ще има проблеми със Световното по футбол в Русия и тн

фашист си БЕГЕЕЕЦ - А РОДИТЕЛИТЕ НА ТАЗИ ПЕВИЦА НЕ ДАДОХА НА ТВОИТЕ РОДИТЕЛИ ДА НЕ СТАНАТ НА САПУН !!

Идиот, къде е провокация? Говори свястно.Талантлив човек, но с ограничени физ.възможности Това ли е провокация? Украина показа,че тя е африканска , а не европейска държава.

певачката е саката по природа - жалко. А колко млади прави и здрави момчета сега в това състояние е по-зле? Ще пеем и ще се правим на ангели - а лицата, нравите и душите им са катранени - империята се храни само със кръв

Кичо

Тъпотията ти в следствие от падане на глава или ти е по рождение?