Джей Ло показа зашеметяващо деколте

Дженифър Лопес избра сексапилна черна рокля с дълбоко деколте и висока цепка за представянето на шоуто си NBC's World of Dance пред медиите.

Обратно в новината

Коментари - Джей Ло показа зашеметяващо деколте | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая, защо си е правила труда да се облича???? Вече не прави впечатление ,всички са голи....А пък е толкова ниска и трътеста ,че не става за нищо.....

Боже Господи, какво им става на (почти) всички съвременни жени? Ако не си покажат всяка дупка на фотографите все едно не са излизали от къщи! Каква отврат, каква липса на ценности! Особено Марая Кери направо ми докарва диария! Станала е по-тлъста и от Ники Минаж... Ето, сетих се за нея и пак ми се появиха позиви за очистване.

От кога бозките на вече не дойни крави са обект на обсъждане?

Силикона и пластмасата са новото забавление за запачите ....

остава впечатлението за бик

Толкова много е " барана", че вече не прилича на себе си. Вижте я в един тъп крими сериал по някаква телевизия - лелка като всички други нормални жени,

На тия години каквото и да прави... Младите са си по-добре. Ама като разчитат само на гологъзене и като дойде време да си крият голотиите вече е късно.

Понякога ми се струва,че рубриката "Лайф" би трябвало да се прекръсти в "Деколте и Кълка",защото явно само това се предлага като разбиране за понятието ЛАЙФ.

Хубава жена,ама защо трябва да се разголва толкова?! Хубавите извивки и през дрехите се виждат.

Само дето циците в деколтето не струват!

чак пък зашеметяващо ... поне зърната да й бяха изскочили :)

Не изглежда сексапилна, а и отчаяна. Какво лошо има да си на 47, не разбирам, че трябва непрекъснато да се правят на по-млади? Стилно облечената жена винаги е по-сексапилна от нелепо разсъблечената, но трябва малко мозък да разбере разликата...

колкото повече остаряват, толкова повече се събличат

На тая възраст ако не се накурви яко никой не я поглежда. То и така повечето не поглеждат втори път.

Епа така е с възрастните лелки! Иска им се да са пак на 20 ама на, тоя етап нема как! Инак като гледам срока и на годност май май вече е поизтекъл! Е сега става да я изплющиш само за да може после да кажеш: Абе знаеш ли аз коя съм плющял! Ама инак и тя и всички знаем, че има къде къде по-млади сукалчета с къде къде по-големи и сладки "биберони"! Споко лелки на всички им минава гаранционния срок, това е безкомпромисно правило!

Стока с изтекъл срок на годност не пазарувам :) Тая ромлянка само си е сменила етикета и баркода.

Не се сдържат да си показват циците и задниците, а ако някой ги загледа и пищят "сексуални маняци!"

Много е погрозняла горката. Отчаяно крие годинките и прави щуротии. Каква е тая мода да си придърпва кожа от гърба и да я трупа отпред?

Сто процентова жена!

"47-годишната майка на близнаци показа апетитни и стегнати извивки." Това е то съвременна журналистика! Много е важно, че жената е на 47 години. И, че е майка на близнаци. И че има "апетитни" извивки! Не очаквам ниво на някой спечелил Пулицър за писане. Ясно е, клюки се пишат за убиване на времето. Но чак такава простащина не бива!

кога?

Определено Орнела Мути я слага латината в джоба си.

Евала,барнала си е и нослето малко. Колкото повече одъртява по убава става.Станахме бабоебци ей

яко парче

Тц! Това е "тц..."!

Ако се раздава, бих участвал

Дженифър се е възползвала от пакет услуги - пипана е по лицето и си е уголемила/повдигнала бюста. Затова и някак не прилича на себе си.

циците вече се смятат за Интелект! Горко на теа с тапетите!

С цепката отзад? Големи звезди, няма що. Имаме си ги с лопата да ги ринеш.

Ама хич не прилича на JL във физиономията. В първия момент помислих, че е Мария Илиева.

БРЦК

Хахахах. И аз това мислех да напиша,

Кое по точно е зашеметяващото ?

Тази е shapeshifter!

Абе н.з., фотографа ли е калпав, тоалета ли, що ли, ама не изглежда ок Джей Ло-то. Краварска история. Което не пречи да я харесвам като актриса и певица, де. Мисля, че за да не изглежда пошло една жена, трябва да акцентира или само в/у деколтето, или само в/у краката, а тук тъкмо тази граница е попрехвърлена.

Като гледам май само завистливи лелки и тея от левия брег са коментирАли! Екстра е кака ви Джей - това е жена, а не разни тапицирани скелети! Разбира ви...

трябва да показва доста по-пълно деколте за да е в равновесие

Додта трябва да намали дупе за да балансира на това деколте

Каквото и да показва, вече е в критическата.