Синди Крауфорд: Не ми бройте бръчките

На 51 години Синди Крауфорд изглежда перфектно и въпреки това в социалните мрежи не й спестяват злобни коментари колко е остаряла.

Обратно в новината

Коментари - Синди Крауфорд: Не ми бройте бръчките | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотна! Топ модел на всички времена. Страшно много я харесвах и преди като беше млада, и сега също. Дай Боже всеки му на тия години да изглежда така.

съм съгласна с нея. Не трябва да се придава толкова значение на външния вид на човека. Но, не си спомням, когато беше млада и възхваляваха външността й, да е казвала нормално млада съм, това е факт, не ме хвалете чак толкова. Когато си известен именно с тяло, изобщо външност, така се получава. Докато изглеждаш добре, те хвалят, като остарееш - вече не. Щом приемаш едното, трябва да приемаш и другото. В крайна сметка точно от мнението на хората, изкара доста пари и спечели световна слава. Ако се славеше с ум, щеше да става още по-известна с годините.

И да е казвала някога "нормално, млада съм, това е факт, не ме хвалете чак толкова" - ти няма как да знаеш - нито е имало социални мрежи, нито си следила всичките й интервюта. А и щом с това си е вадела хляба, даже да го е мислела е смешно да го казва.

и сега не й ги следя, ама как не пропускат да ме информират, нали? Ако го беше казвала, щяха да го разтръбят още по-силно. Тя не приема истината, а само хвалебствията. И днес да я хвалят, няма да има нищо против, нали, ама да я критикуват - не, как може. Ами, може.

Права еняма никакво значение за света този факт.Но е факт,че колкото повече лицето до 4548година се ,,изтезава с процедури,толкова поличат корекциите слд 5052г.Нашта Стефка Костадинова е заприличала на мумия.Същата бе и Ритонката във Вип брадър.А сега скоро я даваха _че тя има болнав вид.И грозен.И защо е това напъване и самозалъгване???Луда работа!

Мале, на гъС е станала

Относно n.n2695 дано да не бъркам ,става въпрос за злобната котка,,,! Значи мило момиче,много сте трудни за разпознаване жените ,понякога да не кажа в повечето случаи човек греши за вас,мислиш си че тя е жената,а тя просто е правила секс за отмъщение с теб ,толкова сте първични ,обичате явната жестокост,винаги намирате единствена грешка на гения но обожавате откреновоста на глупака!!!!И АКО НАИСТИНА ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ ЕДНА ЖЕНА ГЛЕДАЙ Я, НЕ Я СЛУШАЍ. А относно ? който ми зададе Не мога да ти отговоря защото никога не съм имал котка която мрази, а и не мисля че е подходящото сравнение ,може би хипотетично говоря,да направя компромис след като се опитам да погледна през нейните очи и от нейната гледна точка, и ако открия подобаваща причина за тази първична злоба сигурно ще простя!!! Не зная дали ти отговорих ,но въпросът ти беше доста объркващ!

Само гей или по-млад от 28 би й отказал.

Стана не ми бройте бръчките, виж ми паричките. Лошото на това да си звезда е това, че постоянно им казват възрастта. Според мен няма значение. По-важното как се чувстваш. Пък и по принцип никой не казва вече на колко е май само аз. Така ме не бъдете много дигурно, че вашто е по-добро. То всеки така си мисли хехе.

Звезда е,красива е и на 50г,богата е,има хубаво семейство.И явно този баланс я кара да бъде абсолютен непукист на тема бръчки. Супер пример за достойнство,с което се остарява.

Не ми бройте бръчките, а ми бройте пръчките.

Една черта, по-скоро бръчка, която най-много ми е харесвала у нея, и която все още си я има.

Тая е станала пълен лом. За справка - колежката и Линда Еванджелиста не е мръднала!

Аз пак бих я е.ал, вие кво си мислите? :)

И аз, стига да си плати!

Аз пък колкото по-остарявам, по-готин ставам и се чувствам по-добре. Свалих 30 кила и сега съм 180 ръст / 80 кила. Спрях цигарите от 10 години, пуснах си брада и се чувствам, все едно съм на 25 години :))) А, започнах и много пари да вадя, сигурно има някакво значение. Ама не знам, може това само за мъжете да важи

Пич какво работиш за толкова много пари. ,,не че ми е зор просто питам ,,и аз работя в тази насока ,но има още малко боб да изяда.

Ми да. Жените ако станат 80 кила и пуснат брада няма да мязат на 25 годишни.

Тази жена е истинска богиня,когато бях ученик точеха лиги по нея като го правеше и целият свят,това че сега днешните селски и най-вече завистливи жени защото повечето жени са именно такива,злобни и завистливи,много трудно да си намериш нормално момиче което да не прелива от злоба и завист ,,,могат само да и дишат прахта на Синди ,,аз лично и сега бих и дал салама Бухахахаха.

Какъв неграмотен коментар съм написал само,с криволичещият си мозък прескачам от полюс на полюс и човек почти ме губи,трябва доста умело да можеш да четеш между редовете за да следиш милълта ми ,явно ми се спи или точно обратното, извинявам се на затруднилите се :) !!!?

Искам да те питам - ако котката ти прелива от злоба и завист и даже пердаши друга котка, ще ти опротивее ли? Не вярвам. Моята е такава и я обожавам. Когато я прихване злобичката се заливам от смях откъде тая иначе нежна, дребна гадинка взима тоя критичен ум и силен характер. Знае си интереса и го защитава.

Трябва да се остарява достойно и да приемаш нещата нормално. Жалко е да видиш 70г. жени които приличат на мумии за да изглеждат млади и с това стават още по-смешни или 75г. дядковци които правят на 20 годишни близнаци...преди всичко достойноство.. За щастие Сидни не е от тях.

Още по-жалко е, когато видиш 20-30 годишни изгорели сушени мумии, когато просто са се опитали да имитират стари травестити.

Дай,Боже,всеки така да остарява!

Синди,да!Запазена марка!Но не изглежда с естествена кожа,за жалост.Като порцелан е лицето й.Само по видът на шията и ръцете можеш да разбереш годините,за тях няма пластични операций.за жалост.Синди,не се страхувай САМА да си бройш бръчките пред огледалото,те не са наказание,а част от живота ни.така,че какво ти пука!

Една от тези които остаряват с достойнство и продължават да са готини !

По-хубава е от всички кифли с ботокс и пластични операции.

тези, които злобеят, навярно са безсмъртни и няма да остареят...

Още помня как събирах нейни снимки като бях в училище. Страхотна, красива и истинска жена! Тя беше наравно с Кл. Шифър, Наоми, Кристи Търлингтън, Ева Херцигова, но Синди, Синди беше нещо друго! Магнетична, очарователна...да, това е жена и на 60, и на 70г. пак ще е Жена!

Да, нещо друго - има грозна бенка. Това ѝ е другото.

Точно тази бенка е запазената й марка, да не говорим за изключителната й усмивка.

Даваше ли ги на съучениците да си удрят злобарки ?

на мен пък ми харесва. защо всички очакват хората над 50 да изглеждат,като на 30? тъпо е. ми разбира се,че е остаряла. е и? в супер форма е наистина на 51. и без комплекси явно. страхотно!

Възрастта не е порок, обаче всички холивудски, а и не само звездички след 50-те започват да приличат на Брус-Катлийн Дженер след транзишъна или пък като своето копие в музея на мадам Тусо, не ни е приятно да ги гледаме вече. Остарявайте с достойнство - повече работа в джима и по-малко игра със скалпела - тогава всичко ще бъде наред.

Така е. Докато са млади се разцепват да спят с всеки срещнат, ама след 30 става едно "ауууу къде са добрите мъже"... ми никой не иска разпоретини бе скъпа

Еми, не знам. Де да беше с всеки срещнат.

Ти пак не прочете статията, но нормално. На товята възраст всяка жена на снимка има някаква права връзка с гащите ти.

Българката освен да изневерява и да се е*е за пари друго не може.

А ти пък каква глупост каза, не е за вярване. Да не си гей?

Трябва да си много тъп и прост за да напишеш подобно нещо. Съжалявам те.

Май те е яд, че не само са ти изневерявали, ами е било и за пари...

Гущеров, ти ли си бе?

Кошмарът на всички жени е старостта. Докато са млади ....Много от тях са доста надути. Изведнъж се сетят, че са станали на 40-т, после на 50-т и започва въпросният кошмар..... Господ е мъдър.

Я да видим твоят провиснал шкембак на 50 бе ей)))

Прав/а си ! Лошото е че виждам и на 40, 30 , 20 с виснали шкембаци и вид ....... ! Иначе Синди и много други са си екстра на съответната възраст !

Старостта е страшна само, когато е свързана с деменция и обездвижване и си на прага на смъртта, всъщност това е самата старост. Но очевидно съдиш по себе си. Ако ти самият се чувстваш жив труп на 50 - няма да ти светне колко е далеч цифрата 50 от старостта и умирането.

Изглежда великолепно на фона на пропадналите ни чалгарки, били те и на 30-40 г.

я си се снимай и да не ти пука за уродите дето се крият зад комповете си във цоц мрежите

1. Остаряла е наистина. 2. И като млада не беше толкова красива, колкото я хвалеха. Не може да се мери с Ел Макферсън, Шифер, Бейсингър... от нейното време.

Не може да сравняваш който и да е модел с друг такъв /една личност с друга / ! Всеки си има своите качества - красота, стил, магнетизъм и т.н. !

Всички остаряваме. Важното е да остареем с достойнство!

Не вдички, някои умират млади за съжаление. А и какво е да остарееш с достойнство за едни едно за друг друго. За някои мъже е важно да се наживеят, а в България при ниската пенсия трудно се осъарява с достойнство.

Остаряла е и е добре да намали фотосесиите. Красотата не е вечна, освен това и като млада ми изглежда невзрачна.

Общо взето като пишат за жена над 50 която изглежда добре и почва едно плюене. Аз пък като човек на тази възраст сравнявайки ги с българските лелки си ги харесвам. Страхотни са. А пишлеметата да си гледат наборките дето на 20 мязат на бурета.

Съгласна съм с теб, но при едно условие. Лелките като нея да не се натрапват и позират в стил ела ме виж колко младея. Няма как да изглежда млада като е 50 и кусур годинки.

Явно не си ме разбрала. Синди не е лелка. Аз казвам че я харесвам и нямам нищо против да я гледам.

Въпросните лелки дет ги плюеш не са се чекнали от 15 годишни, много от тях са учели и завършили висше образование, ходят на работа, гледат 1,-2 деца, в къщи чистят, готвят, а почивните дни копат на лозето. Работят за жълти стотинки. Докато прехвалените ви фотомоделки не готвят, не чистят, не ходят на работа по цял ден в някой офис пред компютъра, разполагат с много пари, скъпи козметики, масажи, почивки на Хаваите и прочие и прочие лиготии и лукс. Айде помисли кои заслужават възхищение наистина...

Е това като някаква гордост или положителна черта ли го изтъкваш - че работят за жълти стотинки и същевременно гледат по 1-2 деца ... много глупави тогава тези лелки, сори, ама явно не са си доучили :-)

Тя също има две деца. А аз не визирам лелки които копат на лозето. Такива вече няма. Визирам лелки с и без образование които не работят и прекарват времето си безидейно като домакини. В същото време плющят свинско, винско и сладкиши, не спортуват и хич не се интересуват на какво приличат. Такива жени още на 40 аз наричам кифли и по никакъв начин не изглеждат привлекателни.

Бриджит Бардо затова се скри и никъде не се показва. Направи го и ти! Поне имаш красива дъщеря, която е цяло твое копие/на младини/ и продължава по твоя път.

е едно обикновено момиче има нещо от другия ген, което е отнело обаянието, което имаше Синди на младини така че детенцето си е обикновено, просто е в бизнеса заради мама, нищо ново, така и ще бъде

Е като не харесваш коментарите, Синди, спри да пускаш снимки на дъртата си муцуна! Има доста други дами, които изглеждат в пъти по-добре на твоите години. Ти си "грозно остаряла" защото хирурга нещо се е провалил! Куха лейка си беше като млада, куха си си и сега.

Дръндяци такива за нищо не ставате !!!!!

Чакаме да видиме и нашите тунингованиПлейметки - Подметки как ще ги снимат по весничетата изкривени разведени по-два ,три пъти легнали на старата слава, а американките ги оставете на тяхната аудитория !!!