Джаферович не е похарчил наградата от 100 000

Спортният мениджър Ваня Джаферович стриктно пази наградата си от 100 хиляди лева, която спечели в "Сървайвър: Камбоджа".

Обратно в новината

Коментари - Джаферович не е похарчил наградата от 100 000 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рядко срещана противна, мазна мутра, с маниери и цели като на женска к*а!

аре и тоя столичанин, то да не ги покажат по телавизора бре

Симпатичен е. Но май има нещо налудничаво в погледа му. Или само на мен така ми се струва?

Ние като народ си сме путкопоклонници.Нямам нищо против този босанец.Ама какво е това лансиране.Нема нещо да не се е подало и той да не участва.То не футболист .сървайрист ,че сега и певец.Я малко по скромно.

айде стига с това мюсли хърватско-босненко и то не знае какво

Много е готин. Харизматичен. Има заслужена слава.

А може и да са му подхвърлили 20 бона, като е подписал договор, че няма да съобщава колко пари е получил. И официално казват 100, а на практика - 20 бона.

Е кога да ги изхарчи като е непрекъснато по разни предавания и оттам хонорари, все пак сме в БГ!

Според тебе, който изказва мнение различно от твоето е накадърник! Хайде стига!

Някоя наша малка цуцумия ще му се лепне на врата и ще му ги изсмуче като харпия набързо, без у дома да разберат. Щеу ги опукат само за около четири дни най-много в някое престижно кътче в курортно селище.Ето на, някои наши звезди отиват скоро на Шейселските/размяната е умишлена, ако се сещате откъде дойде/ острови и без да имат сто бона, камо ли той с една-две мераклийки, чистак нови втора употреба. Но да пита първо Здравко от Поморие, как да ги харчи, че да минава за тузар по-дълго и той божам с мъжете.

Хохохох...Те вече пари ли са 100к...язък..ако беше ги сменил в долари тогава, сега щеше да е с още поне 30 - 40к напред....Или пък да земе 2-3 малки апартамента тогава, до сега пак щяха да му се върнат голяма част от тях...абе мани....

абе разбираш ги нещата ти :)

прекрасен - не е лесно да мериш сили с професионални певци и артисти. Не съм гледал сървайвъра, където му е била най-естествено силата. Гледах го в Биг брадър, където май ако не първо спечели второ място. Прекрасен млад човек, с много таланти - да е жив и здрав. А плювачите-некадърници оставам без внимание и коментар.

Според тебе, който изказва мнение различно от твоето е накадърник! Хайде стига!

е плювач? Само коментираме. Аз не виждам оплюващ коментар!

И аз казвам "Бpаво!" "Завистта ходи по хоpата" Всичко му е наpед и е здpав! Какво повече! Дано има умна жена, че да не го pевнува! Изъчването му е такова, че жените му се лепят "като мухи на мед"!

Този се изтрепа да ходи по реалити шоота.Намери на хляба мекото.

Не, намери приложение на некадърността си.

скръндза