Месут Йозил се жени за ”Мис Турция”

Звездата на "Арсенал" Месут Йозил (28) ще премине в отбора на женените мъже. Той е предложил брак на гаджето си - "Мис Турция 2014" Амин Гюлше.

Обратно в новината

Коментари - Месут Йозил се жени за ”Мис Турция” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИщо шведско не виждам в тази,баш кадъна си е,макар че е красива,а той е грозноватичък,ама щом се обичат младите...

Да добавя:тази ми прилича на годеницата на Фики,даже и името й е подобно: Гюлшан :) .Вижте прилики в нета

Не на турските сериали! ! !

при ком.ку.ва Сашка не може да се коментира- много грозно момичето дано да е по-умно от майка си

на първите две снимки си е гюлшето - отдалеч като го погледнеш нищо момиче, като се приближиш - верно било. на останалите снимки - свободни фотографски съчинения по темата...

Защо изобщо ни занимавате с турски сериали?

Добро си е кадънчето. Честито на момчето.

Без да чета статията-схванах,че в това момиче не е чиста туркиня.Скандинавският ген мнооого е играл там

Баш си е туркиня. Паспортът на баща й може да е шведски, ама от ония новите шведи дето тъмнеят и свинско не ядат. Иначе с фотошоп и продавачката в кварталната бакалия е секси пин-ъп. На първите две снимки Гюлшето си е баш Гюлше - невзрачна, тъмничка, с голям тезгях и мощни бИдра, сплескана коса и голям нос.

Глупости!!! Ти като ядеш свинско си на върха, а?

Майка й - туркинята е синеока, руса и пищна жена, славянски тип. От там насетне, мисля, че всичко е ясно.

ейййййййййййййй,страшна злоба,защо като чуете нещо за турците веднага газ пикаете, злобари, много си е хубава.

Е що ли! ;) Много ясно защо, ама е дълго за обяснение на пропусналите 7-8г обучение

НА 15 АПРИЛ СЛЕД РЕФЕРЕНДУМА В ТУРЦИЯ ВСИЧКИТЕ СЛАГАТ ФЕРЕДЖЕТАТА .. НЯМА 5-6 :)))

прав си, всички тия дето се пу.....рат пред камерите разголени отиват в миналото!!!

че е хубава

Първо тази е доста грозна и второ този доста мяза на пед*л така че споко на всички фенове и фенки

вашите жени какви са българите.преди вас са ги минали 100 човека!!и като сте на работа комшиите си вършат работата и колегите ви!за това не гледайте на чуждото!я си гледайте ебливите българки

олеее.аз за туркините какви неща съм чувала.Ама блаженни са вярващите.. И вашите са ги минали,ама на други места...

Стига вече с тия градски легенди. Личи си, че не познавате турци нито от БГ, нито от Турция, а си говорите ей така наизуст. По принцип уж ценят девствеността, но днешните туркини ходят точно толкова колкото и българките и правят същите неща като тях.

Тази дали е глсувала за ДОСТ или за ДПС?

ей българите направия нямате !!! ко пишат за Николета - манете я тай сфирколета ко пишат за йозил и гажиту му - тъмни били у кърджали да ходели ....тц тц тц тц гуляаа раута сте българите сигор затуй сте на туй дередже

абсолютно си прав, нищо че си отнесъл минусите. а между другото Йозил отдавна е спрял да се държи като типичен турчин. поевропейчил се е доста. останала е основата, обаче - скомен и работлив.

яка мадама е, но това разголване не е ли харам? как аутфита и се вписва с повелите на аллах, ш'ма извинитйе?

Ма, тя е толкова мюсюлманка, колкото и ти си християнин, щото иначе щеше да знаеш, че и за християнките такъв аутфит също е грях. Атеистите сте друга раса, висша, свободни да си правите каквото си искате, както си искате, живеете в един по-добър свят, така да се каже.

Въпреки че има вкарано нещо шведско пак лъха на анадол. Само като им видя дебелите вежди и.........

нема нищо шведско момата, не бои се. бащата бил и тои от мидъл иист, един шведски пасспорт не стига да станеш швед, за сажяление. чети надоле... на мене тая мома ми мерише на чесан и лук, толко ми иде селска и простовата. никфа елегантност и никва култура не личи у нея....нито каквото и да било цевилизовано. се едно са я фанале у къра и са я пуснале в зоопарка...толко е зле горката! боже, а света беше коренно различен само преди 50 години - европа беше елегантна, изящна, пълна с култура, творчество, иновации, и беше средище на света...а сега, селенки стават миски и косматите меризливи путки и вежди чобански са сичко, което се тарси.... които помни, знае какво описвам... момака не го и коментирам - тои е по-зле и от селенката анадолска...

какво е 'селенки' ?! малки, женски изотопи на селен ?!

що нема фередже кадъната... въййй.. ходжата ще е бесен.. да нема бой с тояги после..

тя добре че е от смесен брак, че като ги гледам туркините, направо е трагедия, тия Господ ги наказал с грозни жени, хубаво че поне се забрадяват.

Те затова ги и забраждат щото не искат да ги гледат.

Класика и пример, родени на запад, ама дигат прираста само на ислямското население!!!

Оригиналното гюлше от фото 1и 2 категорично не ми харесва . Следващите , яко обработени с кит и фотошоп гюлшета стават , ама оригиналът няма никаква заслуга за това :))))))

Защо красивите жени си избират грозни мъже?

а що ти дреме че в Унгария няма море? Нали си имат Балатон...

Парите правят играта, а те са повечето елитни бръмчалки, кацащи от пачка на пачка и нещо друго ;

Къде видя красива жена в тая статия?!!!! Професионален фотошоп и добър фотограф :))))

Защото са богати и известни и ги има по лъскавите списания. Всеки иска да се допре да славата на някой друг ! Той е по известен от нея и така двамата стават още по извести , значи ще има реклами ще има пари.......

Леле колко прилича на нашата Мелиха.

като две капки оцет са! нашта малко по-дърта само дето, нали... с около 50 години

Защо ни занимавате с азиатски раси, мен ме интерсуват белите хора от Европа как са.

Да идат да пият едно кафе в Кърджали. По изборите има бая от техните

ееми да то на Йозил колата на газ колко да му изгори до кърджали па тей тей кърджали що да не бръмнат до Кан , при тях е лесно ти му мисли нема значка от кой етнос са надскочили са го и шерцингерата мой да я сбъркаш с циганка ко я доведеш у хаскьой у маалъта ама хеле пий си чая край бъкингам па ти и аз пишем у форума

Той германец, тя шведка, подхождат си. Малко джагара-джугара са и тъмнеят ама то това е "новата кръв" на Европа, която ще я дигне икономически, да... Да им са честити на русите и белите европейци и да почват да учат кючека от сега.

аиде бе дира, ко се срамувате, от вчерашните избори насам сте ноо смели да излачвате новини на турски и за турци. да не сме станале новата турска провинция кам измирска губерния. и ко ви е срам да коментирате черните косми на туркинята? тая ако е мис турция 2014 то аз сам мис свет 2017....как може да публикувате такива пaчи грозни и да ни сервирате турски новини гаче ли сме веке турска провинция? дир - изсраното лаино на властимащите....меризливо и лигаво....

Ти нали си грейт британска гражданка, к'во са машаш в наше село?!

Как можа,ариец да се ожени за циганка...хахахахахаааа

Много са красиви и двамата, но тя е супер красавица. Очите й сини като езерца, устни сочни, тяло парфектно. Неговото тяло също е перфектно. А във форума завистник до завистник.

На първите две обикновени снимки си една обикновена дропла. На другите снимки се вижда как яко е играл фотошопа докато я замажат до красавица.

Ако знаеш само как ще и отива хиджаб... Еле пък бурка... Еваа, бате ша ги кърти!

Как няма да са сини, като е сложила лещи.

Веждите са й като на мойта кола чистачките, явно й цялата е окосмена? А тоз младеш ми мяса на брата на мистър робот - оцъклен и очите му разделени като на Сид.

Вежите са й перфектни. Аман от порно маниаци!

jingiby

Майка й е туркиня от Измир, а баща й е тюркмен от Киркук, Ирак.

само че Айшето грозно без грим бре, Мюмюне. :)

грозно е твойто "Айше".

Брей, че хубава!!! Браво на Месут!

Направете си труда преди да пускате публикации, да прочетете в интернет за човека, за когото ще пишете. Баща й не е швед, да не говорим, че се казва Амина!

не си запознат със старото правило, че първо филма винаги е съветски и бабата дава, а в края се вижда истината

А честито, а догодина да отидат да гласуват в Швеция.

Е турската карабина за кой да се ожени. Той е турчин, нормално е да се ожени за съгражданка.

Тази като я гледам, сякаш е с еничерски произход.

Що за шведско име е Амин Гюлше? По-скоро е доказателство за интеграцията на хора, отишли да живеят в богатите държави, но твърдо придържащи се към своите обичаи. Те просто не се интегрират. Същото и с този хубавец. От години живее в Германия, може да е имал десетки приятелки за съжителство, обаче си търси туркиня за жена. Чудно е майката как са я дали на швед.

Баща и е швед, ама друг път. С тая фамилия си е чист турчин, роден в Швеция. То е все едно на сирийчетата, дето ще родят при Меркелица да им викат германци.

Като световни шампиони германските футболисти получиха награда, мисля беше по 200 000 евро на човек. Месут дари своите за лечение на 22 бразилски деца, чиито родители нямаха необходимите средства. Той е велик не само футболист, а и човек. Да и е честит на мис Турция и да се обичат и уважават!

Постъпил е достойно. Който има пари, най-добре е да отделя и за благотворителност. Подариш ли от сърце добрина, тя непременно ти се връща под някаква форма. Преди години чувах, че Стоичков също е давал петцифрени суми за лечение на деца и не е искал за това да се вдига шум. Такива постъпки заслужават възхищение.

Момето не е лошо, ама тези опашати вежди ми идват в повече (нищо, че може и да е модерно)... :)

Вежидте като гайтани, ги споменават още във фолколора, показват добро здраве и затова са признак на красота. Освен това имат и защитна функция, от слънцето, от това да попада пот в очите. Здрави вежди не им трябват на аристократките и на практикуващите най-древния занаят. Но реално аристократките като численост не са много.

Ако баща и е швед, защо има фамилия "Гюлше- типично турска?

Стефан Данаилов към Месут: "Абе, ти знаеш ли, че имаш страшни очи" ....

мноо бързо и улезнал в потурите тоя бре, егати бързака

А защо е без бурка

"е от смесен брак между швед и туркиня" Чистокръвен викинг ще да е баща й, с това име Гюлше Амин..... Кръвта на Один тече във вените й. Колкото и Йозил е германец.

Родена е в Швеция, но баща и е иракчанин, а майка и туркиня

Момичето не се казва Амин, а Амине

кюрд се оженил за туркиня, голям праз.....

Има някои мюсюлманки страшно еволюирали откъм очи :)) Инак момата е хубава, ама някак ми идва в повече цялостния й вид. Той пък изглежда като крехък гей. Не хващат окото.

Имаш вежди говежди