Коцето Калки: Вдигам сватба, искам до 12 деца

Калки, който е сред участниците в "Като две капки вода", призна, че ще вдига сватба с приятелката си Мартина, която е майка на шестгодишния му син Теодор.

Обратно в новината

Коментари - Коцето Калки: Вдигам сватба, искам до 12 деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, хайде да не се изхвърля толкова Коцето...

Да са живи и здрави и ние покрай тях

"искам до 12 деца" Тоя защо се ограничава по този начин? Ами резервите къде ги забрави?

Секта ли ще си прави тоя???

Иска той...15 деца!:D:D:D

ще помогнем!

Пипа новото, но с другата ръка не се отказва и от старото, за всеки случай. Хималайска философия явно.

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,ЧЕ МИ ОПРАВЯТЕ НАСТРОЕНИЕТО. КАТО ПРОЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ВИ И МИ Е ВЕСЕЛО ЦЯЛ.ДЕН. НАИСТИНА ЛИ ТОЯ Е ТОЛКОВА ПРОСТ ИЛИ СЕ ПРАВИ.

Преди няколко години, ГДБОП залови група, разпространяваща порно с малолетни лица. В компютъра на същото това Калки, се откриха подобни материали.

Единственият ти шанс, Калки, е да караш паралелно още 3-4 жени. Или е трябвало да почнеш на 16 като нормалните мъже.

Да бе нормалните мъже, по-скоро мангалите и с такъв манталитет.

Е,майка му да еба!Защо за циганите е нормално да имат по 15 деца,а бъзикате българите,които искат да имат повече деца!

невероятни ПЛАШИЛА: и коцето, и семейството му

Да имат колкото деца искат и колкото повече, толкова по-добре! Децата са богатство, особено за изчезващ вид като българите!

Хм, не виждам смисъл да се хвали толкова,че е поредния глупак, превърнал кризата на средната възраст в заготовка за получаване на рога.

Ха-ха, много поетично сте го казали;)))

Аз съм тъп и упорит и като един спам си повтарям очевадното. А то е ,че за 52г. калкито е успял да посади едно дърво , а смята да засади още 11 през следващите , хайде да речем 2-3 докато простата алармира.

Чарли Чаплин се жени за Уна О'Нийл на 54 години и имат след това 8 деца. Така, че никой незнае какво му е писано в този живот и кога ще създава деца.

Давай Калки!С теб сме!

Коцето ли ще ги изнася тези деца или няколко жени!

Ако нямаш нещо против и ти можеш да износиш няколко!

Коцето се е бъзикал, а джурналиста се е вързал. Ако не е някаква лъжа де.

То Коцето-дърто куку, ама и "мацката" му има безкрайно аграрен вид!

Калки,калки и ти откачи.

Tаз овца непоръбена направила три салта и половина и се натресла на хахавия доктор...Tои пък се възбуждал от кръв.....цирк ли бе да го опишеш!Oткаченяци!

Добре, че е паднала на главата си, че иначе можеше да пострада... ;-)

Теб тръмп не те ли е изхвърлил още бе душа?

Така се, няма само циганите да имат!

Така де, да кажа!

Човекът се е пошегувал. Оставете хората да бъдат щастливи! Стига сте броили годините и пурите! На 20 не означава, че си щастлив. Само така Коце, във века на любовта!

Браво Коце за сватбата, по-добре късно отколкото никога. А за децата едно е да искаш, друго е да можеш. Ако беше лесно да се отглеждат всички щяхме да имаме по 3,4 та чак до 12 деца. И въпросът не е само до пари. Щом и милионерите Бранджелина не се справиха.

Абе циганите да нямат по милиони, а под 6 рядко падат???!!!

Абе що не идете на нашия остров "Болшевик" - и фар си има и параклис ?! И на далавера ще Ви излезе - вие зъболекарите сте бедни хорица...

"Ние, лекарите, като видим окървавен човек и изпитваме естествено привличане". А той е стоматолог, навярно дамата е била със избити зъби.

ДО ДВАНАДЕСЕТ ДЕЦА ИСКАМ А с кво ше ги раниш?

Много хубаво това Коце бе. Да му имам дрешките.

:-)))))И аз това загледах

Нека! Щом желанието е островче с фар, може да избере Св. Анастасия. Там е прекрасно и за такива тържества.

Ухаа цели три салта и да се натресеш на Коцето....

поредният луд

Тоя дърт пергел , като е медицинско лице, защо не е помогнал на жена си да имат дете с някакъв от новите репродуктивни методи. ?

зАЩОТО КАТО НА ВСЕКИ БГ ВЪЖ ЖЕНА МУ МУ Е ПОСЛЕДНА ГИРЖА! вАЖНОТО Е ДА СИ ГОВАДИ ДЕТО СВАРИ. иПОНЕЖА ТАЗИ КУКУВЕЙ КА МУ Е РОДИЛА ЕДНО...... ЩО ДА МУ НЕ РОДИ ОЩЕ 11!!!!!!!!!!!!!!!! иЗВРАТЕНЯЦИ ВСЯКАКВИ!

То шантав човек и силен вятър нищо не може да ги спре.... Ма докторе, 12 са малко, натъркаляй 15-т.

Предполагам намеква, че ще са от различни майки. Затова и тази непосилна бройка.

Значи паднала на главата си и се съгласила да тръгне с него? Какъв късмет е извадил Коце.

Да, бе. късмет! Да има за съпруга "паднала" жена

Какви 12 деца ще правиш с тоя дърт Уй бе, Коце ?

Мега противен ми е този "гуру". Яко го пере сачмата. Сега разбирам, че докато е бил женен с първата си жена е плющял младото. Тая пък разбрала, че е женен едва като забременяла (а един мармот...). Жена му, която не може да има деца, сигурно много тежко е преживяла цялата тая помия. А тоя нечистоплътник сега бие барабана как щял да нарои 12... Явно е започнал да смърка някой нов стъф. И тая мисъл "...тази първа кръв..." явно много е гледал Роки като малък. Стана ми още по-противен.

"Ние, лекарите, като видим окървавен човек и изпитваме естествено привличане"?! Знаех си, че тоя е тъпо парче, ама чак толкова...

60 годишен човек мечтае да има 12 деца, тепърва? Кой ще е бащата?

Колкото деца искат, толкова да си направят. Крави са тези дето само бучат отстрани и дават констатации за хора, които не познават.

"Крави са тези дето само бучат отстрани и дават констатации за хора, които не познават. " Никаде в коментара няма констатации, а при толкова деца, на какво ще заприлича една жена ........? Нишо лично.

След петото направо ще може да ги ражда както се разхожда ....

Дано като стоматолог е по-добър, по-сериозен и отговорен .... отколкото като певец.

То освен да искаш деца - трябва и да се грижиш за тях и то не само финансово. Иначе е многи лесно майката да опъва каиша денонощно. Говоря принципно. Надявам се Коцето да е точен съпруг и баща

Да са живи и здрави! Само бройката ...малко се изсилваш Калки.

Е този Калки много се изложи. Приемаме, че има право да зареже "яловата" /какъв прекрасен термин е измислен "добрият" български народ само/ си съпруга в името на това да си има наследник. Добре!!! Но тези демонстрации по медиите и това ТЪПО изказване за желанието му да има 12!!!!!! деца!!!! То човек трябва да има малко мярка и чувство за запазване достойнството на участниците в тази нелепа ситуация!!!

Та на кой семката е толкова ценна, че има право да зареже "ялова" съпруга, не разбрах?

Успех, ама ако са от една жена, горката ще стане като каруца. Дано оцелее....

Коцето е духовит човек.Аз винаги много съм го харесвала. .От музика много не разбирам,но мисля,че от него би станал отличен артист.

Да са живи и здрави!

Благословен да си, аз винаги съм те харесвала от моите близо 60 години вече, като изпълнител и човек. Важното е че се трудиш и постигаш нещо, другото важно е че имаш семейство и не ставаш зарезил като хиляди твои колеги от шоу бизнеса.

Тои много "обича "малките деца!!!!!!!