Брук Шийлдс отново в синята лагуна (снимки)

Звездата от "Синята лагуна" (1980) Брук Шийлдс публикува в Инстаграм свежи кадри, напомнящи за сюжета на филма.

Обратно в новината

Коментари - Брук Шийлдс отново в синята лагуна (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sic transit gloria mundi.

Тая не беше ли дето се хвалеше, че на 30 години е девствена?

С Мила Йовович е по-добър филма, и Мила е по-красива.

Много се превъзнесе Милата, откакто мъжлето и направи цяла филмова поредица около нея.

Е, като гледам снимките на Брук - явно нея вече са я пуснали за разлайване на кучетата :D Милата жена.

Абе к'во им става на тея лели бе, Брук, Орнела, Мадона, Хали, Марая, Ума... Еми да се спрат вече, не щем да ги гледаме, има по-млади от тях, да си живеят живота и да не се натрапват, аман!

Жената просто е на почивка. Какво толкова е направила? Че е отишла на плаж и има снимки и клипче за спомен? Айде стига сте преигравали Нито се натрапва, нито се прави на 20-годишна.

Обзалагам се, че нито една млада актриса или моделка няма нищо против да се акцентира на старите. Това я утешава, че не тиктакат последните й мигове, а славата бавно и сигурно наближава :)

Абе кат е на почивка какво правят снимките и за спомен в инстаграм ве ?

А ти къде си по трасето на живота, м? Нали знаеш, че в днешни дни хората, собено в белия свят, остават активни до 80-100. Значи кажи какъв е теоретично шанса хората, за които се пише, без значение от повода, да са: а) в групата 20-40? б) в групата 40-100?

Активни зомбита може, но да считаш че си пълноценен на 50 е пълно недоразумение.

Миш ли си не знам какъв си, но се чудя ти в коя възрастува група попадаш че така заклейми жените над 40 като "лелки" и да се скрият. Аз съм на 30 години и не смятам хората на 40 или 50 като старци, просто е малоумно. Ако си на 15 (което ме съмнява) някак си мога да те разбера, но иначе е смешно.

Всички отявлени дърти педофили си мислят, че са вечно останали на 12-13 години, доказано от психолози. На първо място се гнусят от отражението в огледалото, виждайки лицето на бабите и дядовците си. Затова избягват да се оглеждат, но не се свенят да се предлагат на деца.

Въпрос на вкус. На мене също не ми харесва, но Мадона, Хали, Орнела, Крауфорд и особено особено Шарън ми харесват много. Тези жени са класика и надминават наборките си. И трябва да ти кажа че голяма част от твоите млади са абсолютни дропли пред тях.

Някои жени просто не знаят кога да спрат. Прес 80-та бях влюбен в тази мацка (както и половината клас). Сега е просто една баба, колкото и да е атлетична. Не може така да показва телеса, защото просто не е естетично. Нищо, че сме почти набори :).

:) Защо не спреш да шофираш, бабите трябва да се спрат навреме.

Дай една снимка да те видим поне, а дамите във форума да оценяват. В САЩ обикновено мъжете повече спортуват и се поддържат, за разлика от жените. Така че Брук Шийлдс и всяка поддържаща се 50 година си е сензация там.

И защо да не е естетично? Със сигурност ми е по-естетично да гледам Брук Шийлдс и Бери, отколкото Мара Отварачката, Гала или Ива Екимова, например.

Стига сте ни заливали с тези стари износени и свлечени чанти,толкова ли няма нови модели за вас? Напишете нещо за Кристин Кендрак , Мартина Николети.......

Като млада наистина беше изключително нежна и красива, ама сега като я гледам какъв толстолоб е станала...

За съжаление, няма как да си стоим на 20 цял живот. Всички се превръщат в осланинени тулупи.

Освен Лили Иванова!

Да, няма как да останеш вечно на 20, но не е задължително да се превърнеш в освинен толуп, освен ако не решиш че си твърде стар за да се поддържаш, или пък просто те мързи и решиш че няма закога.

в зависимост от гледната точка и един сумист може да е атлетичен