Коментари - Дейвид Шуимър и съпругата му се разделиха | Лайф.dir.bg
назад

Дейвид Шуимър и съпругата му се разделиха

Те са предприели тази стъпка, докато решат какво да бъде бъдещето им.

Обратно в новината

Коментари - Дейвид Шуимър и съпругата му се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крава с теленце, както казват местните корифеи. И разбира се, тепърва навлиза в разцвета на силите си, понеже са набори.

Не ти разбраха иронията :)

Несходството в характерите им се набива в очи, още като им видиш снимката.И все пак , един въпрос витае в съзнанието ми - КОИ СА ТЕЗИ ДВАМАТА ? Ако тук се публикуват статистически данни за всеки развод или фактическа раздяла по света,къде ще му излезе краят.

Тя иска млад и потентен мъж, с който да прави редовен и задоволителен секс. Вариантът за нея е някой млад афромериканец до 25 най-много, спортист.

Изглежда жената е преценила, че той е стар вече за нея. Почти невъзможно е решението да е дошло от мъжа.

Нормално - мацката влиза в сексуално най-активната си фаза, а пичът е на залез. Ако го играе и много ангажиран, ето ти я причината.

Пука ми на оная работа техния личен живот

Какъв дявол влиза в нас та лишаваме децата си от предимството да живеят с двамата си родители...

Какво ,като е на 50, да не сте му светили, дали го може или не. Пич е Дейв, жалко че му се разпадна брака, но така е при звездите.

Не сте познали ,че мъжът на 50 бил в залез.Тази година ще направя 52.Ако не правя секс поне три пъти седмично изпитвам неудовлетворение.Няма стари и млади в тая работа, а има можещи и неможещи.Важно е как се чувстваш.Миналата седмица жена ми се оплакваше ,че съм я протрил.Господ ми е свидетел,който иска нека се съмнява.Приятен и успешен уикенд на всички.Аз поне ще се постарая да си го направя по-приятен.

Толкова адекватен е коментара ти колкото да беше казал: Мъжете живеят 70 години ли? Аз съм на 100 г. и съм жив. Шанс 1:10000 Но нали говорим за общия случай.

Напълно ти вярвам , защото и аз го преживявам с мъжа си.!Но може би зависи от мъжете - неможещите на 50 не са можели и на 20.

Ми на 30 човек е в разцвета на силите си, докато на 50, както и да го погледнеш - не е - и се получават такива неща. Просто биология. Колкото и да се обичат двама души, тялото си казва думата.

пикалата нещо не са се нагодили... пикала бол! направо колкото щеш! защо прецакват момиченцето не ми е ясно?!?

Какво да кажа. Когато един мъж няма сили да .... жена си, и двамата стават на препикано мушкато. П.П. Възрастта на мъжа е фактора. С цялото ми уважение към Дядката, който иска младичко в леглото. Ми пич, не става.

С цялото ми уважение към пресъхналото ти кладенче, дядовците предпочитат там където все още тече. А то си става бе, не е като да стои увиснало.....

Замълчи деде, аз съм от страната на младата жена. Знам какво е да си пренебрегвана от немощен стар мъж. Няма друго обяснение, при положение, че изглеждам добре и правя пристрастяващ секс, за мен се редят на опашка кандидати нон стоп, но аз трябва да съм вярна и да стоя на сухо. Много е мъчителен този недоимък, определено ще остарея по-рано от връстничките ми, които имат млади мъже, като лъвчета в леглото.

19 години разлика, са 19 години разлика...

Много красива жена, браво, благгородно и завиждам за хубавите гени! Няма да остане незабелязана!

Е, друго си е някоя под 30г. Браво Дейвид, точно навреме!

Хаха, добре бе. Ако има сили да го добута - и ще стане за 1/2 година от препикано мушкато на сдъвкан чироз, като бай ти Джони Деп.

Жалко... Много го харесвах в Приятели... Ролята му на "умерен задръстеняк" със сигурност беше най-трудна... Ще ми се да го гледам пак в друг филм или сериал...

Гледай "kissing a fool"...много приятно филм-че.

В сериала Band of Brothers Шуимър много умело изиграва ролята на кап. Собъл (неприятен персонаж).