Дъщерята на Мадона на плаж с косми под мишниците

Лурдес Чиконе Леон се появи на плажа с окосмяване под мишниците.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Мадона на плаж с косми под мишниците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не кифлее девойката...

Нова мода

Майка и с каква космата слива се е снимала през 80-те, бедна ви е фантазията. Двойна порция черни спагети! Щото, требва да знаете, че Чиконето не е естествено руса.

Е какво , вълна да има ?

Да й изпапкам космичките.

Гледам е съблякла ангорския чорапогащник / явно откакто се запролети /, така че всичко е наред!

И какво от това ? Задължителна ли е епилацията ? Не плащаме ли твърде голям данък "външен вид" ? Следва реклама за депилатоар.

и то твърде голям данък суета, що се отнася до премахване на космите от местата, където има голямо ступване на лимфни възли и потни жлези. Понеже тези косми съвсем не са излишни, а когато се потиска и потооделянето с антиперсиранти, работата става съвсем сериозна и с тежки последствия. Но, мода, какво да се прави! Ако трябва и здравето и животът ще си пожертваме, че зер ще се изложим. А модата, знаете, я диктува порно индустията.

Антиперспиранти, имах предвид, козметични средства, които обикновено съдържат соли на цинка /или алуминия. Ползвайте, ги за да не се потите, защото когато човек се поти и спазва лоша хигиена, бактерии започват да му ядат потта и тя започва да вони. Далеч по-лесно е да се ползват антиперспиранти, отколкото добра лична хигиена и добра хигиена на живот. Урината и фекалиите на хората също вонят, но за потискането на тези физиологични функции модата не набра достатъчно ентусиасти, инак анорексията е отлично средство.

Алооо, дирниците, значи "руно имаше между крачетата" не може да се пише, а "косми по путето" може. Откога "путе" е по-литературна дума от "крачета"? Де гиди дряновица неокастрена!

Те са си нейни, ще прави с тях каквото си иска!!! Защо не врещите за космите на всички мъже, те да доста повече и абсолютно не приемливи на външен вид!?

Леонардо Ди К. да я вземе за булка. Ще си паснат той не се къпе и тя.... идеално семейство Скунксове....

До къде стигнахме - едно натурално 20 годишно момче да бъде коментирано само защото е натурално и природно естествено - БИО .... ?!

Има нещо арабско в нея!

Мустаците, за начало.

И правилно... И на путето си не трябва да си бръсне космите - те не са никак случайно там, но това сегашните мъже-педали бръснати и обезкосмени къде да ти го разберат...

къде къде :)))

Ми правилно, да не е мъж, че да се епилира! Сигурно не си е слагала нито ботокс, нито силикон, като повечето съвременни фитнес-момченца.

май ти се иска а не те отразяват съвременните момченца и ся злобееш :)))

Кьорави ли сте, че си ги е оформила? Сигурно и долу е така. Но пак ли ще пишете, че има косми? Я по-добре си гледайте тьотките, вмирисани на манджа с мустачките под носа.

Ти да видиш каква катерица водеше ...

Космите под мишниците задържат въздух и намаляват триенето и изпотяването при движение на ръката

От личен опит - не е така. Но допускам ако са дълги.

модата да ходят бръснати дойде от муслитата, крайно време е християните да се усетят, че като се епилират изцяло са на една крачка от исляма...

Голяма работа. Все едно всички ходим идеално епилирани като голи охлюви. Кой знае папаракът-чикид.ия къде се крил по храстите за да снима момичето в интимна обстановка

малиййй голяма новина

с риск да се потретя - котката на вуйчо ми пресече улицата и се качи на дърво. Баси новината, в къщи всички сме потресени!

Путе и половина, даже две, а космите на пуба при секс се наелектризират от триенето и изпускат искри, които убиват пичите въшки.

Абе ДИРници, защо сте пропуснали да надникнете и между краката, сигурно и там има косми..не е порок, това което е дадено от Бога, а това, което премахваме и видоизменяме, космите намаляват триенето и изпотяването и са филтър срещу замърсяването на вагината, затова не трябва да се махат.

всички българки са възмутени!Култура брате, културни сме!

Пълна отврат!!!Пфуу.

Страхотна е.

На плаж ако идеш с кожух и е 30градуса да пишете , че е странно. Космите под мишките, по пи..ките, по краката, по гърба, по главата са си кой както има. Ама аз и свалям шапка. Нямаше така да се говори за нея, ако не беше си показала мишницата. Браво. Аман от тъпизми в това общество. Пък сме били в демокрация. А малко косми и айдеее.... ужас.

на нейната снимка.

Браво на Лурдес! Човешкото тяло е с косми, каво критикувате момичето?...

Ако засуче мустак-тогава ще я призная!

Мустаките отдавна ги е махнала, да не комплексира ергените.

Определено предпочитам Джулия Робъртс (49).

Със или без косми?

Ми то и аз имам защото не ги бръсна,ама никой не пише за мене.То какво ли и да пише,като знам че 80% от Българите не се бръснем под мишниците, а да не говорим за ,,Надмишниците''.

Лелееее баси новината, леле баси трагедията ! Дали на нея й пука, че е снимана така ? И какво като е небръсната ?струва ми се, че По-срамно е да се пише статия по този повод .

Е, и? Какво от това...? Всички имаме косми.

gonzales

на тези косми мястото им е точно там. като гледам и космите по главата и са на точното си място.

Ужас!!Ако се съди по дължината на космите тя не се къпала поне 6 месеца!И тоя насреща с кечето на главата,вместо обръснат и татуиран череп!

Не ти разбраха иронията :)

Тва цигане на снимките от питомците на БХК ли е?

ЯСНО - между кълките сигурно е .плешива. ?

Ако трябваше да сте без косми под мишниците, Господ щеше да ви създаде без косми, щом ви е създал с косми- значи така е най-добре. Анадън му? И. Ако трябваше да сте с татуировки, щяхте да се родите татуирани, ако трябваше да пушите, Господ щеше да ви създаде с лула в устата! Анадън му, а? Пияна, дрогирана, мързелива и с промити мозъци от телевиизии и реклами овча маса. Имате мозъци- използвайте ги!

Съвсем логично. Особено ми е неприемливо като видя мъже и момчета обръснати навсякъде - мишници, крака, ръце...

Страхотна новина - някаква жена отишла на плаж и се виждало, че не си е обръснала подмишниците. Весело е, освежително.

Господ когато ни е Създал з знаел къде човешкото тяло трябва да има Косми, и това е напълно нормално. Народа откача и се проваля всеки ден!

Chefo77

Я дай някаква разумна причина точно под мишниците да имаш косми. Навсякъде другаде се сещам за причина, но точно под мишниците не мога да я открия. Вероятно за да си запазваме по-дълго собствената миризма и да се разпознаваме по нея, точно като маймуните?

на 3та снимка се вижда кичур м/у краката оххх на дяда..... леле мале

Космите на краката и над устната няма ли да се върнат отново на мода?

Да питам Дир-ниците: Вие малоумни ли сте или по рождение ви липсват полукълбата!? Ако няма нужда, Природата няма да създаде нещо излишно! Като гледам, тук списвачите на статии са излишни на Природата, ако се оставите, ще изчезнете безследно и безпаметно!

Имат здравослована функция. Прблемът е да се поддържа нужната хигиена. Другото е зомбираща реклама и манипулация, прицел на които е най-вече нежната половинка на човечество.

Същото се отнася и до окосмяването на гениталите. Но безполовите рекламни гурута изпълняват заръките на Князь сего света и слюноотделят под аплаузите на неговите медийни слуги..