Русия договори Юлия да пее на ”Евровизия 2018”

Представителката на Русия, Юлия Самойлова, на която беше отказан достъп до Украйна, ще участва в "Евровизия 2018" догодина.

Обратно в новината

Коментари - Русия договори Юлия да пее на ”Евровизия 2018” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще спечели пак Украйна! Защото това в евроГЕЙскавизия, ЕвроГЕЙски съюз, евроГЕЙски зрители.

За какво се крадът един куп пари от бнт да правят ''избор'' на участник та и вашите пари крадът катогласувате след като някакви си организатори се договарят кой кога да пее??? От къде отрганизаторитр знаят кой ще е ''победител'' та са се договорили с печелившата страна да не е такъв идиот като Украйна???

Пише се "крадАт" - А а не Ъ. Защото Крадат е глагол в 3л. мн.ч. -Ът е пълен член за съществителни. Но защо се хабя да обяснявам - като гледам колко несвързано пишеш, то това ти е най-малък проблем

Нещо не ми става ясно от поредната ви манипулация....От кога се договарят изпълнители на отделни държави с някакви си организатори????Ако наистина е така защо се нарича ''песенен конкурс'' като си чист материален интерес на определено малка група наврели се там хрантутници...

А аз не разбирам на какво се чудиш? Всеки конкурс си има организатор и допускането до участие не означава непременно спечелването му. В случая меките китки от Европа трябваше да отсвирят тотално Украйна заради напъните на управляващите я измамници да използват изкуството за правене на политика. Двете нямат общо или поне не би трябвало да имат с някои изключения (справка - миналогодишния победител)...

Що се правиш на по-тъп и по0-прост от възможното? Договорили са се, защото защо завършва на =о - на тъп въпрос - тъп отговор

Украйна политизира конкурса което не е правилно. Украинският закон за достъп до Крим е глупав. Между другото украинските закони се приемат от техния "парламент" в който седят само крадци и тарикати

всичко това идва да ни покаже как хората могат да бъдат манипулирани до степен в която братски народи започват да се мразят и ненавиждат. мразя някои да ми казва кого да мразя и кого да обичам

Педерасите от Украйна се осраха. Срам за Украйна да стане педерастка страна! Срам за славянския род. Долу педерастка Украйна!

Жан, на руските педрази им разказахме играта!

Руското участие на Евровизия отече. Сега въпросът е, че утече ли домакинството на Русия на СП по футбол!

Ще видят световно ,през крив макарон ...

Колкото имаше Олимпиада в Москва, толкова и Световно по футбол. Тъкмо повод ватенките да станат "световни" шампиони измежду бившите си колонии, пардон, републики...

И кой ще го организира за 1 година, ако го отменят ? ФИФА да си провали първенството ? Заради политиците ? От ФИФА най-добре разбира какво е "автогол".

Рашистите нямат място в цивилизования свят. Да си седят в землянките в Сибир. Европа е за европейците.

lu4ka

А защо Мадлин Олбрайт искаше Сибир, като е толкова лошо там?

Не си прав! Сибир се бори за своята свобода и независимост! Русия, това е Москалия! Скоро Русия ще е Московска област, а хилядите поробени народи ще получат свободата си и ще направят свои държави!

Абе и Тексас искат...

Според мен Евровизия е едно скапано.евтино и нискокачествено представление.Не разбирам интереса към него ,но нейсе.Но проблемът,който създаде недопускането на руската представителка далече надхвърля възможностите на този блудкаш .Сега на Запад са потресени какъв Франкенщайн са създали в Украйна!?На Запад са си мислели,че украинците преди всичко ще слушат и изпълняват какво им казва! И изведнъж -бац !- правят нещо ,което хвърля в нервна депресия западните ментори!А място за притеснение има - в Украйна хаосът, и безумието и безконтролното поведение постепенно се превръщат в ежедневие!?

руските деграданти може да изпратят пак руския азис от донецк или филип киркоров по леопардов клин с розова боа!

Руския травестит се уреди за догодина. Няма лошо. Дано пратят нещо свястно тая. :)

ЕЕ, ква нация сте вие безродните руски кирякстефчовци бееее! ХАХАХАХАХА Разни мелези с малки български имена и руски фамилий кат оня урод "журналиста" волгов ли какъв беше! Хващайте си пътя за раССия и стига сте съсипвали България, безродни мелези!

Полковника, цел живот срещу мене да тичаш не можеш да ме стигнеш, мишко панелна!

Еврейчето вова да хване и някой кьорав за пропагандата си! Със сакатата не мина номера!

Най-жалкото в цялата история е, че по политически причини се допуска тъпите укри да разиграват цяла Европа както си пожелаят.

Като ви харесва толкоз раССия, хващайте си куфарчетата и прав ви път, безродни рубладжий!

Такива деградати като теб нямат място в България. И понеже си си заработил сребърниците и може би зелена карта, хващай си куфарчето и хайде в Аризона или Ню Мексико, за да не мърсиш името на нацията ни.

А защо ЗАПАДНЯЦИТЕ, като толкова им харесва ДЕМОКРАЦИЯТА, която наср аха в България, не дойдат да живеят тука?

Политизирането на този конкурс го превръща с всяка изминала година във все по- непривлекателен за хората, търсещи хубава музика и изпълнители. Аз престанах да го гледам след недоразумението с травестита Кончита преди няколко години. Това от страна на Украйна пък е още по- тъпо и комплексарско поведение.

Прави впечатление, че антируските хейтъри са станали по-долни и вредни и от бронзовите. Трябва им едно обезпаразитяване по немски стандарт.

Голямо писане за тая саката бездарница! Поредното пропагандно чучело на рашисткия режим!

Че то по сакат инвалид-фатмак от тебе има ли бе розова капачка!.

Има ли бонус за гнусотия или ви плащат само на бройка-коментар? Ако си майор от някоя атлантическо-гейска армия, това обяснява писанието ти, защото явно си сакат в мозъка.

Фашистката хунта в Куев дискриминира един човек в инвалидна количка! Срам и позор за палача Пороченко и за западняшките псевдодемократи!

престъпника си е престъпник и в инвалидна количка!

няма по тъпо нещо от русские! договорили да пее!? в евровизия, през...2018г! за да стане това трябва евровизия тази година да я спечели или иран, или науру! но те пък нямат представител на евровизия!

Прав си от теб по тъп милиционер няма към днешна дата.

Имаше една руска националистическа песен, която забраниха за излъчване дори по Тошово време: "хороша страна Болгария, но Россия лучше всех". Интересно, защо бягат руснаците от нах хубавата страна, само у нас са половин милион?

Имали сме и половин милион руснаци + турците и циганята и колко останахме българите?!

Турците и циганите са от "нашите кучи синове" (порови се да видиш на кого е цитата в кавичките, не е на руснак...) Докато не се сменят пак властите де...

Ами защото имат пари да си купят имот за лятна почивка.иначе зиматач си отиват да си работят с изключение на някои пенсионери.Ти по добре Питай защо българите не могат да си го позволят

Сега остава да договорят и спечелването на конкурса!

Чета по-долните коментари и се впечатлявам от деградацията на българите! Нормални хора, с нормални емоции и възприятие почти не са останали в България - само мразещи, псуващи, обиждащи индивиди.

ти си си русский! за българин не ставаш!

Укрите са тъпо племе и не трябва да се пускат в България !!!

Много красива дама. Разбирам гнева и фрустрацията на украинците, обаче трябваше да направят изключение поне заради това, че тя е инвалид. Сега независимо от мотивите им, постъпката им изгкежда безчовечна.

а евровизия е конкурс за пеене, а не е парад за инвалиди, жертви на руската медицина! красива била! ми да си я направят мис рф, като е такава красавица!

Че то по голям инвалид и инфантилна от теб има ли бе алоо кварталният партизанин.?

Да за пеене е и проблема е, че решението на украинците политизира конкурса.

Абе хубостник, какво "разбираш" от гнева им - за какво са гневни, защото е пяла преди година-две в Крим ли? Постъпката им не само "изглежда", а е напълно безчовечна!

Не са виновни те, глупостта с Крим си е изцяло по вина на Русия, те са потърпевши.

Късокракия гном го ритат по кокалчетата и квичи от яд ))) Посланието е ясно - цивилизацията не е за рашистите - да си стоят в задуралския коптор и да си се алкохолизират !

нито тая ще участва на евровизията, нито сборная на световното! русские ще си седят в кочината дорде еволюират до човек! някъде след още 1000 години!

Те руснаците може и след 1000 години да евоюлират,но ти до края на мизерния си животец,ще си останеш примат!

може, но едва ли ще успеят!

Деградацията на киевските марионетки е пълна! Май наистина "приятели" на САЩ са най-долните подчовеци, готови за пари и облаги да загубят напълно човешкия си облик и да се върнат на най-ниските стъпала на човешката еволюция.

Оставете Евровизия на Кончитите!

То и теб не те кльопат много, цървул

но само ако не е в Украйна, Грузия, Азербайджан, Туркменистан, Таджикистан и Киргистан

Нещо не е много ясно всъщност какво искат украинците, те ли да определят кой да пее за Русия?!

те определят кой русски боклук да влезе в държавата им, и кой да не влезе!

Защо пък точно певицата да не влиза?

Защо Русия трябва да участва в Евровизия! Те никога не са се чувствали европейци и мразят Европа!

Не смея да си помисля какво щеше да се случи, ако Русия не бе допуснала някой участник в конкурса. Приказки, заклеймяване, налагане на санкции и всичко , което се сетите щеше да влезне в действие, но сега се мълчи като е... гъз.

на Русия за каквото и да е? Те са унтерменш, корупцищ, допинг, измами, политически убийства и диктатура. Нямат приятели и симпатизанти - само врагове! И така е от 400 години!