Момиче на късмета избра да живее сред природата

Никола Миладинов и Свилена Рачева са семейство, избрало да живее сред природата.

Обратно в новината

Коментари - Момиче на късмета избра да живее сред природата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Потърсете в YouTube "Свилена, Никола и ранчото им" и вижте как живеят тези хора. В тъпото реалити е търсена драматична разлика и нещата са представени другояче.

и това заслужава да видите: Свилена и Никола - в Долината на Тракийските царе

защо ли са ме скрили? Написах за тези, които не са обърнали внимание, че дваматаживеят от рентиерство - това е написано и в статията на първо място. Дядото - виден адвокат, практикувал до 90 и късур години, явно е оставил доста на този природолюбец, за да живее безгрижно и главно безхабернои да лъ же по телевизията ценностите си

Осигурените доходи не пречат на хората да имат ценности, нали? Има хора, които биха избрали съвсем друг начин на живот - много от тях са по чалга заведенията, по "светските" новини и навсякъде, където се иска да в главата ти да е вакуум и да задоволяваш низките си страсти...

Осигурените доходи , мож би чрез една много разпространена методика за "придобиване " на имоти от адвокати! Колко ли имота имат " придобити", за да живея от рентиерство, защото тия двамата не се задоволяват с минимума

че т.нар. натурално семейство са рентиери и доходът не им идва от язденето на коне а чист въздух, и не ги мислете, те са си направили сметката хората селянката с претенции не се нуждае от коментар

добре са се върнали! аз съм бил 10на пъти в щатите. интересно беше само пръвите 2-3 пъти. после разбираш, че е кочина. гадост! гъза ти се сраства със седалката на шофера! мани! добре са се върнали децата! евалата! мога да ви кажа, че по-убаво от милата татковина НЯМА, за назе българите... сички останали, който не мислите като мен - успех в странството - там ке преуспеете, цървули покасани... и между другото - не ми дреме какво мислите. можете да ми го оближете от към мокрият край - се ми е тая! карам си бенца из разбитити пътища на татковината ми мила и ми дреме на шмайзера на кой му харесва и на кой не! скоро ще подкарам и тъпите ни политици, но моментът не е близо... а до тогава само ще ви пцуя, гурбетчиите, бачкате навън, а в кащи не щете... дООбре! Успех!

Как може да се бълват такива простотии?! Абе, хора, какво ме интересуват тези неща, бе?! Аре, спрете се!

Да не попаднеш на някой комодски варан на воля. Тогава никакъв късмет няма да помогне.

Прав си и намекът ти е много на място, в природата крокодил наранява от глад, а човек от злоба :-)

Точно това си помислих, че живеят олекотено, за да сбъднат следващата си мечта :-) пътуване по море :-) Много щастие!

В предаването бяха пресилени нещата! Явно е търсен контраст, та да има "драма"... Получи се комична размяна на роли ... селянка с претенции ( може би расла на село с животните) и широко скроени, интелигентни хора - уж диваци! ;) Ако намерите клиповете за Свилена и Никола от ранчото им до Павел баня, ще видите уникалната кръгла къща, построена от двете (четирите) им ръце, ще забележите, че чисто и подредено, ще се набие в очите и голямата библиетека с книги ... Да контраст имаше в Смени жената", но не тези са заблудените диваци! :)

фрапиращата селяндурщина на едва говорещата български език простакеса щеше да пръсне екрана на малки парченца...

Не съм много убедена,че е търсен такъв контраснт,а не са си нечистоплътни мърльовци. Преди доста време имаше друго предаване за тях,нищо общо с това и там показаха същата безумна кочина,в която нямаше никаква хигиена и подредба

Никола има едно дете от първа жена, а жена му две от първи мъж.. та общо 6 деца са при тях през лятото!

Гледах за тях преди години, пак по БТВ, "Денят е прекрасен", ( link ) , няма мръсотия и мизерия, явно е режисирано.

Е, и?

Много по-симпатични и възпитани бяха от онази селтачка, където така мекаще,че едва и се разбираше, превземаше се и се лигавеше през цялото време.Жилището може и да е чисто и със скъпи вещи, но манталитета и е на проста селтачка, където избива комплекси с претенциите си.Семейството в караваната само си е избрало как да живее и изглеждаха достойно и си личеше,че са щастливи.

Та те живеят по-зле от нашите пра-баби от 19 век, които имаха течаща вода, баня и тоалетна. Да живееш в 21 век по този мизерен начин/и аз гледах предаването/, това си е престъпление. Жалко за дечицата. За мен това са неуспели родители, загубили имоти и пари ... и сега са запели друга песен "природосъобразен начин на живот". Не знам дали законът разрешава да се изнесеш на поляна, да оплескаш навсякъде с лайна, след това да се преместиш на друго място ... и там да осереш ... и това ако е живот??? Така живеят животните.

когато живееш за мебелировката. А на хората на хигиената трудно може да се угоди. Филма им не знам, но ако има крадливи около тях, най-обикновени, заменими предмети са най-добрия избор. Любов и здраве на многодетното семейство :-)

Баня, тоалетна и течаща вода в 19-ти век? Къде казахте са живели бабите Ви?

Животът сред природата не изключва хигиената. Гледах предаването- двете семейства бяха в двете крайности. Нормалното е винаги някъде по средата.Няма как да се получи имунитет от мръсотия. Уханията не са приятни.

че децата са сред природата, освен всичко друго :-)

това вече е новина, а не - коя чалгаджийка къде летува, кой къде и какво родил, как се казва, кой се оженил и развел - тъпотии, които никой не интересува. Но лично тази информация ме заинтересува, защото малко хора могат да я последват - три деца и живеят в пустош.Въпреки, че какво са 25 км? Синът ми живее - уж в Вашингтон, а на 50 кв. от центърът му.

браво за избора им, още по-голямо браво за трите им деца. Вярно си ОТВРАТ - ти колко деца имаш и ако живееха на село как щяха да изглеждат. Кой знае какъв крокодил си. Живеем в смог, децата ни се разболяват, а после аман-заман дайте пари да ги лекуваме.

Не е въпроса до селото. Другите също живеят на село.Явно не си гледал предаването. Тоалетната им била "в борчетата", баня -йок,, водата им в няколко мръсни туби, честно казано, и в най-забутаните села бабата поне ще си измете пода.. За доста по-сносни условия социалните са отнемали деца. Пиши ме крокодил, киликинзер или каквото искаш, за мен това не са нормални условия за малки деца.

Е като живеят здравословно и ще живеят примерно 5 години повече от другите и какво??? Защо поставяш живота априор в култ??? Да живея такъв скучен живот не мерси, и това за млад човек е пълен абсурд, толкова много истини има които чакат да бъдат открити и толкова много предизвикателства да бъдат преодолени а той щял да живее на село и това било коол.

Още след първата открита "градска" истина и селото започва да те зове неустоимо. Съвременният пещерен човек е бетонният, градския човек - символ на мизерията в пряк и преносен смисъл. Хората на село, които не са могли "да се измъкнат" мечтаят да са бетонни човеци и при първа възможност - продават земите си и тичат в града. И обратно, хора израстнали в градовете, виждат какво се случва и драпат със зъби и нокти да се измъкнат от клоаката, в която са попаднали.

Природата винаги е за предпочитане пред мръсния град, ама мръсотията в караваната и т.н. кухня, където котката яде мишка, мърлявите и несресани деца ми идват вповече.

Няма лошо,да се води природо-съобразен начин на живот и да си максимално близо до природата,но,това,което показаха,като обстановка,говори за едни изключително мърляви и мръсни хора,гнусна история. Можеш да си в полеви условия и пак да поддържаш къщичката си уютна и подредена

Ммдааа, това като с веганите, вегетарианците и разните такива. То не яде месо и децата му не трябва, та тук то не се къпе и детето му не трябва... а, детето пита ли го някой какво иска?!? Ми, не те решили, че в 21-ви век да живееш като в началото на 19-ти е супер здравословно, био, еко уотевър... Иначе Свилена ми е супер симпатична и децата са много одухотворени и симпатични! Успех им желая!

Личен избор. Не пречат на никого

Те не пречат, но никой не е питал децата дали искат така да живеят и да се хранят, така че все пак пречат.

Че твоите някой да не ги пита случайно? Пита ли ги някой децата дали искат родителите им да са безкрайно просто (каквито сме повечето хора)? Бедните деца да не ги пита дали искат да са бедни, гладните - гладни, сираците - насилени и т.н? Големи хуманисти се извъдихте!

И Вие вероятно не питате децата си къде и как искат да живеят, с какво да се хранят - правите за тях това, което сте преценили, че е добро. Докато не станат самостоятелни вероятно ще им налагате своите възгледи за полезно и здравословно. Тези родители са направили същото.