Любов по френски - Троньо (64) и Макрон (39)

Еманюел Макрон е на път да стане президент на Франция. Той е на 39 години, а съпругата му Бриджит Троньо е на 64.

Обратно в новината

Коментари - Любов по френски - Троньо (64) и Макрон (39) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкова много жени да не може да си намери подходяща, а се свързал с дъртофелница. Нещо му липсва на този кандидат за президент.

идеални са...тяхна работа си е.

да, само че на тях им харесва. всеки вижда света и живота от своя гледна точка. и какво значение има мнението на другите?

Абсолютно нормална двойка за евроценностната морална система,то си е описано още от Мопасан в Бел Ами това нещо,викат му жиголо

Странни хора щъкат по нашите земи, брей! Вземайки пример от родния Премиер, който дава съвети, да не се "ляга с баба" , масово народът се завира под юргана на всяка публична личност да провери всичко дали е тип-топ. По неговите стандарти. Лепи етикети, дава съвети, предрича катаклизми... Вместо да погледне около себе си - да си почисти дворчето, да се окъпе, да помогне на жената, да поговори с детето... Ненапразно си има за това диагноза: балкански манталитет. Загрижили се хората за потомството на кандидат президента на Франция!!! Ти да видиш!!! Интелигентните хора имат много социални умения, едно, от които се нарича такт! На НИКОЙ не му влиза в работата дали някой има или няма деца.Личен избор, алоууууу. Всичко Мара втасала, дай да му дръпнем една критика на тоя, бездетния. Защото нашите деца са възпитани, образовани, реализирани?! Защото съпругата ни на 64 ще изглежда много по-добре от тая французойка?! Или защото самите ние сме стигнали по-далеч от кварталната кръчма?! Да бе, да! Избиване на комплекси, това е! Щастливите хора са позитивни навсякъде по света. Нещастниците гледат в чуждата паничка и търсят негативи във всичко.

Ами като са им толкова лични отношенията, защо сами се изтипосват по медиите с най- малките подробности от захаросаната си история, а? Да не си мислите, че това е написано и публикувано без тяхното одобрение и съгласие?

Ама вие наистина ли мислите, че в Европа се интересуват от любовната сага на кандидат президента? Преекспонира се тук, в България от СашоДиковци и СлавиТрифоновци! И останалата жълта преса. Хранят народа със зрелища. Като не искате да ви навират в очите захаросани романси, просто не ги четете! Елементарно е!

Браво! Добре казано! +100! Само че дали ще им уврат главите? Дали ще се замислят върху думите ти? Едва ли. Балкански манталитет, за жалост...

Какво значи балкански манталитет? Този човек Макрон определено има Едипов комплекс,описан достад обре в медицината. Имат силна връзка,но това не е точно любов между мъж и жена. Глобалистките медии итролове са впрегнатида убедят хората,че това е любов, но не е. И изобщонямаше да ми пука,ако медиите не прекалаватаха с историята на тази двойка.

Най-после един нормален и точен коментар. Направо ми се повдига от цялата тая помия изписана до сега...

Романтична любов, ученически трепети, френските класици ги сближили- много захаросано ни идва нещо тая любовна история. Защо просто не напишете, че бъдещия френски президент се е оженил за учителката си, за да не се потвърдят съмненията в обществото, че е поредния парижко- брюкселски политик-гей?

Тоя очевидно е ненормален, а скованата баба ,колкото и бодро да се крачи - няма да заприлича на гимнастичка. Жалка гледка. "Браво" на френчовете, направо ще се закопаят с вероятната си президентска двойка.

Много важно, че съпругата на Макрон била по-възрастна от него. По-важно е, че бяха орязани мерацита на всички от Изток и Запад Франция да напусне ЕО

Любов, ученически трепети, семейна вярност - всичко това е много хубаво. Но деца ? Какъв е смисълът от един брак, в който няма деца ? Макрон без деца ли ще остане ? Не си ли прави сметка ? Млад, хубав, богат, успял. И не може да си намери жена, която да му роди деца ? Или не си пада по жените ?

Извратена педофилка! Пълна измет и отврат.

Кво се дрънкате бе. Бабата може би пък духа качествено.

Колко взривове, стрелби и атентати ги чакат хомофрансетата, ако изберат бабоебеца, не ми се мисли.

то за любовта няма граници, но тази " любовна история" намирисва на геронтофилия

Порно категорията милф, ще добие популярност във Франция след тези избори.:)

Нашите баби на внучетата си плетат ръкавици, правят баници и перат, а "европейските баби" правят св..ки на внуците си. "Европейска работа"

с лъубов кам миналото ще ги води в светлото бадеще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм на 38 и не мога да си представя партньор на 64, който да го гледам със сексуален апетит. Но това съм аз и хора всякакви...

А аз съм на нейните години и не мога да си представя, че това е една нормална връзка. Тази лелка му е отнела нормалните младежки емоции. На снимките от негова страна виждам само досада. И от позицията на връстничка - тя изглежда точно на годините си.

В западният свят от 50-те, 60-те върви много силен процес на феминизация. Истинският Мъж бавно беше унищожен, а мястото му сега вече е заето от наци-феминистки като меркел, льо пен, тачър, мей, хилъри и т.н и т.н. на този фон лицето Макрон е просто една пълна гротеска - по документи мъж, по излъчване и действия феминизирано мъжле, живеещо с баба си, която му е съветник и опора!

А, след съветите баба му му врътва една хубава френска преди лягане и на ставане!

..това добре , но има съмнения ,че запасва страпона :)

Маркон отишъл в публичен дом. Довели му доста възрастна жрица на любовта. Повикал той мадам, за да направи рекламация: - Аз разбира се знам, че това е древна професия, но не очаквах да получа една от основателките и! Мосю ,чувствайте се ,като у дома си

Разлика,разлика,ок,но това вече идва малко извратено и в двете посоки,независимо дали става въпрос за мъж или за жена-между тях има направо едно поколение. А на някои снимки този,все едно е застанал до баба си. Какво ли ти е липсвало като дете,че скачаш в подобна връзка?

Липсвало му е силен мъж от който да взема пример. Другото, което му е липсвало е адекватно образование и социална среда. Социумът при тях е адски феминизиран и момчетата буквално са "скопявани" от най-ранна възраст.

А Путин и Кабаева с 31 години разлика? Но никой не коментира.

Алфа мъжкият винаги си избира най-младата и най-хубава самка. Обратният вариант в този случай френският такъв е извращението за "мъжа" макрон.

Ейй, за Путин винаги ще намерите оправдание, хахахахаха. Алфа мъжкар? Добре!

Управлението на извратени политически системи, като ЕС както и на отделните държави в ЕС има нужда от доказани извратеняци и дегенарати. Къде мутра, къде педи, къде педофил, къде герентофил и т.н.

а и всеки мъж преминава през връзки, с по-възрастни и по-млади партньори. Но има момент на осъзнаване, когато просто трябва да натиснеш спирачката, защото не става въпрос само за теб. Имала съм връзка с 15 години по-млад партньор , осъзнах, че ние всъщност не можем да имаме среда, защото неговите връстници дундуркаха деца и той ги гледаше с блеснали очи, а аз си имах свои и вече големи, и се чувствах некомфортно сред тях, а той сред моята среда - вече улегнали хора с порастнали деца, които имаха други потребности в живота. Взех решение да се разделим, когато ни беше най-хубаво и запазихме чудесни спомени. За това, когато му се роди дъщеря бях първия човек, на който се обади и ми благодари за направения от мен избор! Повярвайте колко щастлив човек бях в този миг!

Всичко е строго индивидуално и не подлежи на генерализиране. Познавам двойки със същата възрастова разлика като Вашата, с общи деца и са щастливи. Важното е хората да се обичат и да имат общи цели. Възрастовата разлика не е пречка, ако има любов.

че след 50 години възрастовите разлики се удвояват?! И потребностите започват да се разминават? Може би трябва да накажеш тялото за решени, което си взел на друга възраст . Повярвайте, това струва много усилия, дори да се поддържаш в добра форма, излишно разпиляване на енергия . И аз познавам такива двойки, които са щастливи с цената на много компромиси в личен план от по-възрастния и често фасада, зад която стоят истински уязвими.

това е живот на различни скорости от двете страни и постоянно усилие да вдигаш 120 в час, когато тялото има потенциал за 60 в час. Особено след определени години. Представете си мъж на 40 в епогея на своята сексуална мощ и жена на 55. Ако въпросната жена не е започнала от рано да прави сексуални даоистки практики, упражнения с нефритено яйце и прочие похвати за запазване на своите полови органи и тяхната чувствителност, какъв отговор може да даде на сексуално активния си мъж? Да, възможно е, ако мъжът не се е родил умряла скумрия и компенсира този дефицит с много други екстри и подаръци.

Хайде не говори, че всяка жена, не се прави на много знаеща!

Айде, не толкова грубо, ако може.

те съжалявам, защото имаш много остаряло и патриархално възпитание. Всяка връзка е някаква опитност в живота и тук не е въпрос за проституция. Можеш да останеш с по-младия си партньор до тогава, докато не му остане друг избор освен да избира измежду възрастни жени, защото неговите връстнички вече отдавна са създали семейства или са разведени с деца. Не е лесно да прекъснеш нещо, което те прави толкова щастлив, но е отговорно да помислиш за другия човек. Да, ще потъжи известно време, но ще се съвземе и ще открие истинските си потребности. Съвременната жена на средна възраст е аткрактивна и забавна, опитна в много отношения и не й е никакъв проблем да прикове до себе си мъж, жаден за любов и ласки. Но също така, ако е мислеща и отговорна трябва да спре на време, така всеки е взел най-доброто от тази връзка и ще продължи обогатен от нея.

Госпожо, адмирации! Ето това е истинско уважение, зачитане и уважение към другия! Бъдете щастлива!

щастлива съм и животът ме обсипва с невероятните си дарове! Дай Боже всекиму! Късмет на всички! Винаги действайте в името на доброто - своето и на другите!

Мосюто не е ли прекалено стар за тазо сочна и завързана мома.

Незнам какво се превъзнасяте толкова. Тоя лично на мене ми мяза на би. Тоест лелки и малки момченца. А колкото до децата, те са най-хубавото на света. тоя щом не иска деца и е взел леля си значи нещо не е наред.

До 10 години разлика е нормална, независимо в полза на кого и ако хората са по-зрели, а не ученици, над 10 се усеща в даден момент. Но всичко е индивидуално, явно, че за любовта няма възраст.

До 10 може, но тази е толкова сбръчкана и много неестествено стои до младият мъж. Личи от снимките че се старае максимално да се хареса на околните, но очите не лъжат.

Абстрахирайки се от политическите коментари, просто като човешко същество, се възхищавам искрено на хората, които имат любовна връзка с голяма разлика във възрастта. При едно нормално стечение на обстоятелствата, без неочаквани болести и инциденти, по-младият ще изпрати по-стария във вечния му път. Мисля, че е огромна смелост и безкрайна Любов да се приеме този факт и да изживееш времето, което имаш, с човека, с Душата, която обичаш. А и в техния случай очевидно е нямало и няма користни намерения и скрити интереси. Колкото до Едипов комплекс, или лош пример за децата - този избор на лично щастие е много по-красив и "оправдан" (а те няма пред кого и за какво да се оправдават) пред други заместители на щастието - мимолетни сексуални връзки, алкохол, наракотици, семейно насилие и всички други възможни саморазрушителни начини на поведение.

Не им обяснявай, Цевти, Права си, но те са твърде тесногръди, за да те разберат. Не си струва да се занимаваш с тях.

Извинявай, исках да кажа "Цвети".

Затова роботите ще ни изместят: защото привидно умните, интелЕгентните ще се самозатрият от глупавата си абстракция.

За съжаление и те държат кормилото на властта. Опиянени от изкривената реалност и отдалечени от природата и естественото. Представи си когато натиснат червеният бутон какво ще последва...

че не е любов, а върховен егоизъм от страна на тази жена да лиши този млад мъж от възможността да изживее бащинството, да се радва на свои деца. Ако го обича истински, трябва да му върне свободата, за да може да изживее живота си пълноценно. Нито един живот не е пълноценен без деца и детски смях!!! Нито един мъж не е пълноценен, ако не е гушкан от собственото си дете, ако не се е търкалял в снега с него, ако не е усещал как тупти детското сърце, повярвайте ми!!! За жените важи същото, но тя го е преживяла, има свои деца.

Ако обичаш детето си, но не можеш да понясаш партньора си и дори не ти се прави секс с него. Дали пак ще си щастлив и ще имаш пълноценен живот?

Да му върне свободата, обаче ако той не я иска?

Не е зле, човек от време на време да чете за нравите в последните години на Римската империя! Поучително е и е един поглед в бъдещето.

Изглеждат на една възраст на снимката... :)

Една журналистка преди време се беше опитала да обясни манталитета на французите. Французинът се интересува не с кого спи даден политик, а дали е честен в личните си отношения с него. Тяхната логика е: ако човек е честен в близкия си човек, той ще е честен и в отношенията си с обществото. В този смисъл те са много по-склонни да приемат близостта на 25 години по-младия мъж с една жена, отколкото лъжата на президента, изоставил съпругата си заради друга, а после завъртял любов с трета тайничко от партньорката си и от обществото, чиито живот иска да управлява (визирам Франсоа Оланд, ако не се сещате). Ама това е много далеч от съзнанието на ганю, за жалост. Ооох, кога ще ги стигнем французите, а?...

От 10 години женени, а деца - йок. Аре стига с тази кариера, направете 2-3 чавета, докато сте все още млади!

Да не е луда .......тя ще се гътне още при първото....освен това си е взела пъргав и млад будала с едипов комплекс и мека ... за да й гали егото и не само......

Духовна или каквато да е там връзката им, дори и параван да е - това са лични неща. НО се излизат от полето на личното, когато Еманюел Т. се кандидатира за баща на нация.

На всички мили дами и дЪжентълмени, толериращи бабата и внучето, пожелавам синчетата да им доведат една такава булка с аванс от няколко дечица "зестра" и да им заявят гордо, че деца не искат и се възбуждат от смяната на памперси на дърти задници. Амин и света да го духа!

Ма нидейти така да обиждате хората. Човекът просто страда от Едипов комплекс, а майка му, пардон, жена му просто обича агнешко.

извратена работа, не е нормално, явно западняците трудно вече си общуват и трудно си намират спътник в живота, но каквото и да е, това не е нормално, не е, противоречи на природата и на нормалните човешки ценности!

На третата снимка (на тази, на която седят) дамата ми прилича на един персонаж от Планетата на маймуните!

Защо да прилича, та тя си е персонаж от Планетата на маймуните.

ПРИМАТ Е ТОЗИ КОЙТО ОБИЖДА.......... МАКРОН МОЖЕ ДА СЕ ОЖЕНИ ЗА ПИПИ ДЪЛГОТО ЧОРАПЧЕ, НО ДА НЕ СЕ НАТРАПВА С ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА СТАВА ПРЕЗИДЕНТ

Чакаме отговор на дъратата комплексарка приматка. Шъ тъ закуве с приматски обиди

За щастие не ти решаваш, а французите. Теб никой не те пита и не ти остава нищо друго, освен да се пенявиш по форумите.

МАРИН ЛЬО ПЕН ЩЕ Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ

Дай, боже!

Не се учудвам от коментарите, първо ние скоро няма да влезем в 21-ви век и имаме изостанало мнение по много въпроси.Също ние не сме в Европа,а повече в Ориента,а и влиянието от Османското робство.Къде са те, къде сме ние?

Ти си влизай където искаш - може и в най-тъмните места дето слънце не огрява... Но вземи и Гагата с теб, че съвсем намаляхме покрай пропагандната медийна педера---я, геронтофилия и тем подобни.

въпреки че съм сляп отдалеч подушвам еврогейските ценности на йезуита масон Макрон и неговата спътница в живота играеща удобна рола за прикритие на скритите наклонности на бъдещия френски президент. Единствено май в управлението на ЕС само Доналд Туск е със стандантна ориентация, всички други отдавна са братя по оръжие на паркетния лъв Евгени Минчев, и като се има предвид, че ще управлява една ядрена империя, бог да им е на помощ на французите, дано Марин Лю Пен се пребори този път.

Животът си е техен, ще го живеят както искат - те са пълнолетни хора и имат правото сами да решават за себе си. За управлението на страната - имат думите французите, а не приматът бай ганю, за щастие. А всички, на които не им харесва Европейския Съюз с "евроГейските" му ценности, ги съветвам да поискат политическо убежище в Саудитска Арабия или Северна Корея. И на двете места ще се чувстват в свои води и ще престанат да натрапват простотиите си по медиите, щото никой няма да им дава думата. Писах това през един коментар по-долу, но явно не си чел. А причината да не прочетеш е, че и ти, като останалите примати, се тресеш от злоба и не си способен да видиш нищо по-далеч от собствената си простотия.

Вашият коментар е най-премерен и точен. Разбирате ли драмата на балканския еволюционно ощетен мозък??? Важно е да създаде поколение! И осъжда всеки, който не мисли като него. Обижда. Злобно коментира свободния избор на другите, опитва се да принизи останалите до своето мизерно мисловно ниво. Какво ли е да живее човек с толкова много жлъч в себе си?!

фактите са че тази връзка не е нормална/стандартна/ особено с факта че един мъж се лишава от възможността да има собствени деца и съответно този човек има нестандартни възгледи за всичко = управлението = ощетяващ нормалните стандартни хора...За баба му /жена му/ нямам думи хич - да разбиеш семейството си където си направил 3 деца за секс с 15-годишен...б*си и ценностите...Иначе е ясно щом се обичат да се вземат и живеят заедно колкото искат здраве да им е, но не разбирам защо се натрапват , че и огромна страна ще управляват....Този ЕС се превръща в трагикомична оперетка...

Животът си е техен, ще го живеят както искат - те с апълнолетни хора и имат правото сами да решават за себе си. За управлението на страната - имат думите французите, а не приматът бай ганю, за щастие. А всички, на които не им харесва Европейския Съюз с "евроГейските" му ценности, ги съветвам да поискат политическо убежище в Саудитска Арабия или Северна Корея. И на двете места ще се чувстват в свои води и ще престанат да натрапват простотиите си по медиите, щото никой няма да им дава думата.

Не четеш написаното , а следваш само наложените насоки. Написах здраве да им е щом са щастливи така , НО съм ПРОТИВ да рекламират и налагат такъв морал на децата ми. Кандидатствайки за подобна позиция те казват на обществото - това е нормално копирайте ни, а то не е спрямо европейските и християнски ценности на които ЕУ е построен...Очевадно си от платените писачи тук щом успя да намесиш СА /ваш съюзник номер 1 - така че ти отивай там и най-вече роднините ти по женска линия/ и СК - друго извращение, за което ще кажа същото - здраве да им е докато не се опитат да ми го налагат...Дано да спиш спокойно след всичките глупости които пишеш тук за жълти стинки...

...туй ме дразни,всички думи са напразни: Харесали се младите - взели се!!!

хората са заедно и са щастливи, за тях това е важното, както и за французите, очевидно. Ако за нас е важно някого да подиграем за нещо, то е много жалко за нас.

Това е най-последния писък в модата на евро-гейските ценности. Както ги знам какви лайна са модерните французи като нищо ще го изберат за президент.

направих си труда да изчета всички коментари до момента само за да се уверя, че в милата татковина нищо не се е променило. 90 % и отгоре са писани от ниско интелитентни примати и дегенерати за които любовта между 2 души явно се свежда до груб, животински секс и нищо друго. Това са също хора, които изпитват явно удоволствие агресивно и яростно да мразят и обиждат всеки, който е различен от тях по някакъв начин: интелект, образование, интереси, духовно или материално богатство или бедност, сексуални предпочитания и т.н. Тъжно, но факт: скоро няма да наваксаме нито икономически, нито духовно огромното си изоставане от развитите държави. За каква педофилия и геронтофилия изобщо се говори? Някой направи ли си труда да прочете статията? Имали са духовна връзка в гимназията и най-вече по настояване на учителката /жената е била с усещането, че не е редно да се сближава повече с 15 г. ученик/ Макрон е напуснал училището и е завършил в друго учебно заведение. Обаче нема такъв примат като простия Ганьо, който без проблем ще има сексуална връзка с 20-30 г. по-млада жена, но видиш ли другите не може така. Ама какво изобщо си губя времето да се обяснявам на примитиви?

Като ти чета писанието и ти си в числото на 90те % . Щом наричаш хората примати и дегенерати, понеже не мислят като теб и се давиш от злоба, че не се възищавали от великата любов на Макрон и даскалицата му. Всеки е свободен да си има мнение, каквото иска и за каквото иска.

тъжно констатирам резултата от 27 годишното опростачване на нацията. И по времената на соц-а бяхме изостанали, но сега тенденцията сякаш се засилва - масово се шири невежество и неграмотност, а народонаселението затъпява с ускорени темпове. Като чета коментарите не виждам никаква разлика между писалите ги примати и примерно афганистанските талибани. И едните и другите са неспособни да погледнат отвъд културните различия и да приемат нормално различния от тях.

Да нямаш собствено биологично дете винаги и при всеки е тежък проблем!

Защото ТИ казваш така, а ти си ултра-супер-най-велик сульо потуркин, нали!

ЯВНО БАБАТА ГОСПОДАРКА СИ Е ОТГЛЕДАЛА КУЧКА :))