Какво казват снимките ни в социалните мрежи

Какви комплекси или скрити желания разкриват фотографиите, които оставяме в уеб пространството? Какво казват те на света, без дори да осъзнаваме?

Обратно в новината

Коментари - Какво казват снимките ни в социалните мрежи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Естествено, че показването на много снимки са си чести комплекси. Големите компании, модните дрехи, скъпите ваканции е потребност да те одобрят, позволено е на младите до 23 години да показват, каквото си искат. Пак може нещо да се похвалиш, но не и всяка седмица. Снимки с децата през ден също не е нормално.

Пълни глупости е тази статия, но че хората са идиоти е така.

на тази влюбена в себе си г-ца, да я върна в правия път, както се казва? С тези патешки устенца и премрежен поглед какво да очаква. После хората виновни.

Парадиране, а не пародиране със социалния статус. Редактори нямате ли?

са се превърнали в поле за изяви на хора-ексхибиционисти и хора-клюкари. Много малка част от потребителите ги използват по предназначение, а именно да споделят с приятели и познати или да научават нещо ново.

Такива "снимки" показват само едно - пролетни сърбежи и бясно желание някой да те .... или ти да го .....поздравиш! Щом и учители се поддадоха, на зле отиваме. А може би вече сме там?

xaxaxa

Ф.Б. Е ДЯВОЛ, САТАНА. ПОСТВАШ СНИМКИ И ЗЛОНАМЕРЕНИ ХОРА ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ С ТЯХ. ОБИЧАМ СЕБЕ СИ И СЕМЕЙСТВОТО. НЕ МИ Е НУЖНО НЯКОЙ ДА МЕ ХАРЕСВА ФАЛШИВО. КАКВО ПРАВЯ Е МОЯЛИЧНА РАДОСТ......

Защо му е на света да разбира къде си бил какво си гледал или ял? Ако искаш да го споделиш с приятелите си защо просто не им се обадиш? А, да, ми щото няма да искат да ти слушат простотиите затова. По- лесно е във фейса да си седят там кой иска гледа кой не иска не гледа. Духовната пустота и опростачаването на живота ни тласкат към фейса....

Нямам и не съм имал регистрация във "Фейсбук". Държа на 5-ма човека в живота си и с тях се чувам или виждам редовно. Останалото е суета за самотници с безброй познати, без истински приятели.

много ограничена мисъл - ако не виждаш потенциала в дадено нещо - не значи,че го няма! Те навремето са се опитвали да забранят и телевизора и колите и е имало същите приказки като твойте! Не осънзваш колко си жалък с такива изказвания и не си герой, освен на глупостта си!

Фрея, защо така се засягаш, като на нещо лично твое да посегнах? Не наричай някого "жалък", само защото мисли различно от теб. Много жалко за теб и за близките ти, които трябва да търпят тираничното ти поведение, ако не споделят мнението ти. А, и препрочитай написаното, че малко неловко се излагаш в правописа.

Е, някои от нас имат приятели и семейство по целия свят и фейсбук е чудесен начин да се поддържа връзка. Фейсбук е инструмент, зависи как го използваш.

Аз си снимах едното око само, през шпионката на вратата, това какво означава?

Че си едноок шизофреник, който го е страх да излезе навън. Освен това имаш маймунски гени, които са ти донесли дълги ръце да можеш да си снимаш окото през шпионката

Непризнатите и тези , които не могат да се реализират , правят безумно много селфита. Една позната на 54 год. под всяка своя снимка по бански и изглеждаща като куха лелка, събира 150 харесвания, преобладават представители от арабска и индииска раса.. Тя от това живее, горката...

Това безкрайно снимане и публикуване на снимки наистина не е съвсем нормално. Мисля, че за тези хора няма значение какво са преживели, а бързат да го раздрънкат на другите. А другите всъщност са същите кухи лейки като тях. Голяма пародия са тези социални мрежи и зарибените в тях комплексари.

За мен човек, който се занимава с FB, селфита и подобни глупости е супер-зле, и най-малкото не знае какво да с прави с времето. По-добре да учи, да практикува някакво хоби, да рисува/пее/стихоплетства, да ходи по гаджета или просто да общува с на живо хора. Това са далеч по-смислени занимания.

Изводът е: каквато и снимка да си сложите като профилна снимка, сте недорасъл комплексиран кретен, който има нужда от внимание и любов и който обича да парадира с неща, които няма.

И се снимат с храна... Безумие... Липсват ми само снимки с информация за функцията на отделителната им система след хранене....

Супер интелигентна статия! Едно истинско Браво! Моля за повече такива статии.

Показва само, че си Тиквун Тиквунов, ограничен и тъп! И аз имам много приятели, абсолютно реални, които имат профили във Фейсбук, и когато искам да споделя нещо, което ме е развълнувало, публикувам го! Нищо друго!

А разбра ли, че става дума за преобладаващи снимки? Всяка една точка е за снимките,които пробладават при всичките ти снимки...

То не остана вид снимка , която може да си сложи човек там в социалната мрежа :)))), като цяло според мен всичко е нормално в живота стига да не се прескача границата и да се залита в крайности, които са вредни за здравето на самият индивид и околните. Всичко останало са глупости и статийки като тази с която някой провъзгласил се за психолог печели хонорар и нищо повече!

от истината, т.е. такива като теб

Браво, хубаво казано!

Umbi

Понякога публикувам снимки преди театрално събитие, което посещавам или след концерт, който ме е развълнувал и ми се иска да споделя с приятелите си преживяната емоция или по време на изложба на изобразително изкуство. Специалистите да кажат - комплексирана ли съм или по този начин давам възможност на хора, които в момента не са в този град, село, държава или континент да съпреживеят красотатата, която не се съдържа само в селфитата от банята или екзотичните дестинации...

Очевидно е защото искаш да покажеш статус. А пък и е твърде провокативно.

Umbi

Удоволствие е да прочетеш коментар на мислещ :)

да ми пъбликуваш снимки от представление и изложби за мен показва липса на стойностен офф-лайн живот преди всичко. Както и опит да се направим на много много издигнати и важни, а това че ФБ ви е на сърце означава, че не сте много умна, образована и професионално реализирана.Правите се на интересна и трепете време.

Umbi

Отделихте от скъпоценното Ви време да коментирате нереализацията ми в in-life. Защо?

Айче, то хубаво събитията, които посещаваш, ама моя предмет ти така и не го посещаваше достатъчно.

Бла бла бла. Снимките не са за всички, а на приятели ще намеря начин да си ги покажа. Ако искат де, понеже няма по-досадно нещо от това да ти пъхат стотици снимки под носа и да очакват да ахкаш и охкаш от умиление.

Снимките в социалната мрежа показват колко е комплексиран този , който се е снимал.Селфитата сочат на проява на психиатричното отклонение "нарцисизъм".Снимките на скъпи яхти насочват данъчни служители към проверка на имуществото на заснетото лице.Друго още да казвам ли ?

луксозни коли, участия, екшън, камери, светлини а като цъфнат не са си плащали здравните аман от тъпанари/ки

То тогава човек да не се снима. То всяка снимка говори за нещо отрицателно. Само за селфитата съм съгласен, като видя някоя мацка, която бълва селфи след селфи ми е ясна....не бих се занимавал с кухо нарцистично създание. Обичам да гледам снимки от чужбина, най-малкото ми дават идея за нови пътешествия

Аз имам предимно селфита, обичам да пътувам сама и не винаги има някой на близо да ме снима. Аз съм доста далеч от нарцисизма.

Бих ви помолил да снимате вибратора си , за да могат видят хората приятеля ви.Съгласете се ,че той сам не може да си направи селфи.

Самият факт, че в два реда употребявате 3 пъти "аз" /вкл. и избраното име/ говори за висш нарцисизъм и ниска себеоценка.

на тая с червената рокля, ако бях на 20 години, щях да и се изхвърля върху роклята около ханша и! за съжаление съм женен и не мога точно това да направя, а да се изказвам само мога...

Точно пък тая с червената рокля има най-селско излъчване чиче. Виж по-нататък тази със зелената.

какво като си женен??? Не ти става ли вече???

а ти мислиш ли че тя би се съгласила? А аз може ли да ти навра една бухалка отзад без да те питам защото така ми е кеф?

Глупости!

Парадиране, а не пародиране.