Най-красивите кралски особи на всички времена

Представяме ви списък с кралските особи, които са определяни в различни читателски класации за най-красивите благороднички на всички времена.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивите кралски особи на всички времена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая става дума за кралски особи, а не за обикновени красавици. Българките може да са красиви, ама няма ни кралици, ни принцеси, ни потомствена аристокрация.

Значи така, а? Хем красиви, хем крадливи, хем е....и! Тогава всички нашенки са до една кралици!

Ми то и ние си имаме лорд ъф Итън................И си ни е хубав.

Заглавието е поставено от някой,дето смята че светът почва и свършва с него.Как така на всички времена?

Не се учудвам на коментара ти. Това е така, защото всички като теб сте православни гейове и за вас най-красив е Путю Божествений

абе ние всички сме православни гейове (каквото и да означава тази циганска дума), но пък ти пишеш на православен език с православни букви.

Всички принцеси са страхотни, класни и красиви жени, ама мъжете им са...мани-мани

Хайде бе, а Карл Филип ? Още повече ,коя от тези жени е с кралско потекло ?

Даяна

БЪЛГАРКАТА ОТКРАЙ ВРЕМЕ СЕ СЛАВИ С КРАСОТАТА СИ, ИМА КРАСИВИ МОМИЧЕТА,КОИТО НЕ СЕ ПОКАЗВАТ ПРИЗНАВАМ САМО ЕСТЕСТВЕНО КРАСИВИТЕ ЖЕНИ, НО НЕ И СИЛИКОНОВИТЕ.

Нещо заглавието не отговоря на съдържнието. Изброени са 3-4 хубавици от новото време. Ама за всички времена не стават. Нещо ми се ваърти напрмире царица Клеопатра в главата. Успяла е да покори двама велики мъже. Май нейния рекорд още не е надминат досега.

не е била красавица, явно е имала други качества, била е харизматична. От горните лейди Диана също не ми се вижда красавица, но пък е много обичана от народа.

В такава класация има Грейс Кели и останалите!

Тя и сега изглежда доста добре.

Но на младини е приличала на човек, а сега погледът й не е човешки. Гледа лошо, много лошо.

Притежаваща естествен сексапил е сегашната принцеса Катрин. ТАзи млада жена не натоварва мъжа като останалите, изредени в класацията, а отключва либидото му по един естествен начин, т.е. може да го разтовари... и да го ощастливи. Защото тъкмо това е предназначението на жената. Но тези науки не са за всеки, а още по-малко за журналята, които се прехласват по поръчка, определяща тези внушени им класации.

Катрин си е семпла женица отвсякъде. Малко по различно облечена и направена. Ако влезе в Мола с дънки и тениска никой няма да я забележи и поне 5 момичета наоколо ще са по- красиви от нея!

Пред Грейс Кели, Рания и принцеса Амира тази Катрин изглежда като селската първа красавица - винаги неестествено ухилена и с неразбиращ поглед. Тя нито има излъчването на Грейс, нито достойнството и силата в очите на Рания, още по-малко красотата на Амира.

Queen of Spain - Letizia , the most beautiful!

Тази пола е част от шотландското официално облекло. Нарича се килт. Чантичката се нарича споран. Тъй като под килта доскоро не са слагали бельо, тази чантичка пречи полата да се вдига от вятъра. Моделът на килта и неговите шарки определят принадлежност към определен клан.Полата на Фреди е кожена и идва от модата на 80-те.

А нейно царско височество княгиня Калина Сакскобурггота - Китин Муньос?

Ъъъъ... да де, ама не може да се доближи до Даяна Недоклатена. Което си има обяснение, няма такова търсене.

А жената на цар Киро?

Заглавието не отговоря на съдържанието. Грейс Кели, Катрин не са кралски особи по кръв. Мисля, че тук се имат предвид най-красивите членове на кралски фамилии...

Тези с кралска кръв са едни 'убавци и 'убавици - ма'ани, ма'ани! Кръвосмешението им от поколения наред ги е деформирало твърде много. Добре е, че има в семейството по някоя с червена, а не със синя кръв, за да не заприличат на персонажи от поредицата "Погрешен завой номер еди койси"!

Една от най-красивите жени на кралски особи е Фаузия - египетка, първата съпруга на Мохамед Реза Пахлави.

Точно за това писах по-долу. Седнали да сравняват диаманти с песъчинки

Фаузия е красива защото не е от египетско потекло, а в жилите си има албанска и френска кръв.Има европейска визия.

Грейс Кели - принцесата на Монако.Най-красивата за всички времена.

Катрин няма място в тази класация. Прехвалена и прекалено рекламирана солета без чар. Къде кралица Фавзия от Египет, Сорая от Иран, принцеса Мери от Дания... Намерете снимки да видите за какви жени става въпрос.

Къде е кралица Максима?

катрин

Грейс Кели наистина е невероятна - красота, излъчване и грация. В днешно време има много набедени "красавици", но тя е била истинска такава. Възхищавам й се.

Gal

А принцеса Стефани от Монако?

принцеса стефани е дъщеря на грейс кели и като млада беше симпатична, сестра и каролин беше по-хубавата на младини - но за брат им не може да се каже, че някога е бил симпатичен

Рания е най-красива, но Даяна беше и си остава най-впечатляваща, защото тя беше нещо повече от просто хубава жена.

Даяна си остана една детска учителка, която се орезили жестоко преди да умре нелепо.

Даяна е с аристократичен произход за разлика от Катрин. Принцеса Даяна е потомък на стар аристократичен род, на двама крале, 11 херцози на Мярлборо, има родствена връзка и с Чърчил. Баща и е граф Спенсър. А това, че е работила като детска учителка доказва нейните добродетели.