Михаил Баришников получи латвийско гражданство

Един от най-великите балетисти на всички времена, хореограф и актьор Михаил Баришников, който е с руски произход, получи латвийско гражданство.

Обратно в новината

Коментари - Михаил Баришников получи латвийско гражданство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До Бляк - Никой няма право да налага на хората какви да са. Баришников е направил личен избор да е латвиец. Това е негово морално право. Времето на руския болшевизъм свърши.

Да дадем и ние на Нина Добрев, а?

Не е "с руски произход", а е руснак. Това някакъв завуалиран намек за кофти качество ли е? Расизъм? Ако ще две латвийски и две американски да му дадат, той пак си е руснак.

Разбирам го ако не харесва държавата СССР,вкоято е роден,но днес Русия се променя,и е различна страна.

Михаил Баришников е велик артист-балетист.Все ми е едно дали е ляв или десен,хомо или хетеро.Гениален е и толкова!

чета коментарите и виждам, че когато някой изкаже мнение, друг кретен не изразява мнение, а почва да го плюе, забравил, че мястото му е в Карлуково.

"Шиpока стpана моя pодная, Много в ней лесов полей и pек. Я дpугой такой стpаны не знаю, Где так вольно дышит человек." Толкова хубаво го е описал поетът,а те серсемите бягат и не мислят за завръщане.

Поредният педал помияр, изгубил вниманието на медиите и решил да се саморекламира. Ако не беше великата школа в Ленинград, щеше да е умрял отдавна от препиване с местна водка в "окупираната" му измислена държава.

Това, че е балетист не го прави гей. Човекът е женен и има четири деца. Освен това е сред най-трудолюбивите и уважавани балетисти, а това не става само с перчене.

*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име" - откога споменаването на ЛГТП се характеризира така? Още от времената на ссср се знае за МБ, че си пада по партньори, пък и той не го е крил, за разлика от вас тука - излагате се като кифладжии.

Той има 4 деца, първата му дъщеря е от Джесика Ланг. Може би го бъркаш с Рудолф Нуреев.

четирите деца са си четири, най-малкото е би, иначе - да са му живи и здрави децата. А за Рудолф Нуреев си прав. Мъжете с тази професия почти 100 % са такива.

Той има и Македонски паспорт

значи нищо чудно да е забърсал партньор и там - интересно още колко гражданства ще си направи?

Като чета коментарите ми се доплаква и за русофилите и за русофобите. Агитките на "Левски" и ЦСКА сте, а не русофили и русофоби.

Този е от хората, които са готови да станат всякакви (американци, канадци, латвиици, папуаси) само и само да получат някакве облаги

Ей, ама ти голяма теория разви. За какво човек има нужда от пустото му гражданство? За да се бори за орден "Герой Советского Союза" ли? Едно е родина, друго е етнос, трето е народ, нация и държава. Ама професор Ганев май не прави разлика между тия неща, а? Човек може да е сърбин, обаче да живее в Швейцария и да е доволен от това че е швейцарски гражданин. Ако обаче швейцарец (немскоговорящ) отиде да живее в Сърбия, по-малко вероятно е да му хареса и да приеме сръбско гражданство. Така стоят нещата, пък вие си говорете за "чест" и "достойнство", само си представям ако бяхте родени в Того, Вануату или Кирибати, щяхте ли да се гордеете със своето гражданство? Щяхте ли да се радвате на вануатското си гражданство, да го изтъквате и да се заричате че никога не бихте приели друго гражданство освен вануатско, защото сте горди че живеете във Вануату, а?

Още един, дето е лапал от общия мед, а сега се изкарва онеправдан. Ако не се беше родил в Рига, да го забележат, че има талант и да го изпратят в Ленинград, за да го развие в най-добрата балетна школа в света, как ли щеше да стигне до Канада, глупавия руски мужик.

СМРАД, тоя пък кой е?

Един, който, ако не беше завършил в Ленинград, щеше да е никой. Най-много ръководител кръжок народни латвийски танци.

Ами завършил е Ленинградското балетно училище защото е супер талант,иначе нямаше да го приемат.Така че само школото не помага за блестящата му кариера на Запад.

а ти кой си, освен СМРАД?

Пита го някой какво иска и какво не иска тоя ! Важното е да се плюе против Русия! А щом веднъж си си дал задника за общо ползване, какво има да го мислим - ще го даде пак колкото пъти трябва и когато му кажат! А и звучи толкова смешно и жалко, че даже ме разплака. Развил бил връзка с "латвийската нация"! Каквото и да означава това! А интересно, как подлогите в Рига го приемат обратно, след като баща му е бил сред "окупаторите"? Направо ми се гади от двойните пропагандистки стандарти! И, айде, ДИР-ници, спрете да ни занимавате с евтина пропаганда с разни там гейове и всякаква друга подобна измет! Ако щат и граждани на Луната да стават такива, не ме брига!

Кат не те брига, що си тук, бе бате?! Ама то чукча не читатель, чукча - писатель...

Михаил Баришников получи латвийско гражданство защото е гей! Ако беше нормален, щяха да отхвърлят молбата му.

но пък има жена и готина голяма дъщеря. А твоят Путин на снимките е сам или на кон, гол до кръста. Темата за разбитото му семейство в Русия е табу. Що така?

точно така - а тоя с изказването за жената и дъщерята, гарнирано с омраза извън темата, става смешен и жалък.

ама ти за "нормален" ли се имаш?

"Баща ми беше дислоциран в Латвия в рамките на ОКУПАЦИЯТА на страната. '' А в България им казвахме ''освободители'' по заръка на БКП/БСП.

Поредният "горд" руски поданник и субект на негово величество Путнята....ма защо все Америка, та Америка, стойте си в демократична и прекрасна русия.

Ами повечето там си седят. Емигранти е имало винаги. Дъртите англичани що идват в България?

не извъртай нещата защото и на нашите пенсионери им се ходи до Гърция, Испания, Малдивите и т.н. ама се чудят как да се изхранят и си седят тук. Защо комунделите свихте пенсиония фонд бе?