Кейт Бекинсейл показа дъщеря си на бала

Кейт Бекинсейл сподели снимка от училищния бал на 18-годишната си дъщеря Лили.

Обратно в новината

Коментари - Кейт Бекинсейл показа дъщеря си на бала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката я гледах преди години при Летерман.Той я попита какво най-много харесва в себе си.Отговорът беше-"вагината" и после подробно я описа.Летерман остана като втрещен.Има време,и дъщерята ще стане същата.Въпрос на гени.

Искам да я инициирам.

У тях на фамилни имена ли си говорят?

ооох котьо... ъъъ Кейт :)

Искам нежно да проникна в нея.

Ура, не само нашите известни мамчета чупят тъпомера! Да наречеш дъщеря си фалопиева тръба е баси тъпнята. Ще вземе прякор да й излезе.

Хубавелка е, по добра е от майка си !!

Красотата на бялата раса в пълния ѝ блясък.

Това като шегичка ли го пускаш? Красотата и на майката, и на дъщерята е екзотична, имат бирмански произход. Даже на детето повече са избили азиатските корени. Със сигурност този лек нюанс им придава страхотния чар, който имат.

Майката и дъщерята с големи сладурани. Както се казва голям шлем от всякъде. Ако не знаете какво е голям шлем питайте Гоце.

И аз мисля че майката е много по-хубава. Погледнете я по интервютата как върти очи, направо ми се завива свят. Ще пробвам да дам линк към снимка, интересно дали дира позволява линкове към собствени публикации. Ако не - ще е куриоз. Ето снимка: http://life.dir.bg/gallery.php?id=25592911&page=16#topnav

един спейс се самовкара в линка. Ще пробвам пак: И аз мисля че майката е много по-хубава. Погледнете я по интервютата как върти очи, направо ми се завива свят. Ще пробвам да дам линк към снимка, интересно дали дира позволява линкове към собствени публикации. Ако не - ще е куриоз. Ето снимка: http://life.dir.bg/gallery.php?id=25592911&page=16#topnav

Майката е по-хубава, защото дъщерята прилича повече на баща си. А той определено не е красавец.

Катето ми е любимка. Но и щерката е убавица, ама тя още не е жена.

Чича и Фрийман нема да и прости. Май миналата година беше га четох че се беше заженил за 18 годишна.

Тези двете накуп, може и поотделно, но накуп си е мечтата на всеки мъж. ако нямате такива мечти значи: 1. Сте жена 2. Пускайте смс-и за третополовите.

А ти, пич, не си правил секс от поне шест месеца, а на бас. Поне не качествен. Кой извратеняк си мечтае за майка и дъщеря в същото легло, сексуално?? Изрод.

А на бас, че аз си имам жена и си я таковам редовно, а ти си на порно от... цял живот. А?! Какво ще кажеш. Дръпни едно козче и се успокой, никоя няма да те пожелае. Ще си умреш сам и ненужен.

На мен лично майката ми допада повече! От време на време я сънувам ...

Като мине през всичките пластични операции на мама ще заприлича на нея. Сега е още грозното патенце.

Последното изречение кърти. Кви траби??? Напъни да бъде оргинална

А и напъни на журналистите да превеждат с Гугъл транслейт...

Сладурана е щерката, както и майката де.