Съпругата на Ицхак Финци показа бебето

Лиза Боева - съпруга на легендарния актьор Ицхак Финци и майка на новородената му дъщеря, показа бебенцето в социалните мрежи.

Обратно в новината

Коментари - Съпругата на Ицхак Финци показа бебето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

забелязали ли сте ние мАжете как си го веем и то на всякакви възрасти? па си вземем нещо ярешко? ех, еврейчето ицках се оказа можещ раб божий...

Майката сама се е похвалила с принцесата" си в социалните мрежи - не беше ли така? Защо ? Само те си знаят!

Еее, и живота почнахте да обиждате, ами позия е! Животът е вълшебна приказка и степента на вълшебство зависи от нашите очи :-)

Животът е поезия.

Скъпи идиоте, ще повторя, никой нищо не ти навира и не те занимава. Просто е, като не искаш - не четеш. Ти обаче се занимаваш, навираш собствените си комплекси и простотия. Отминавай, с бърза крачка към собственото си безрадостно пенсиониране.

Как пък един нормален коментар нямаше, само избиване на комплекси и демонстрация на простотия. Дали се е омъжила за дядо си, дали го вдига и и колко правят секс, дали е заченала от замразена сперма или от пощальона - всичко това си е ТЯХНА работа. Никой от тях не ви пречи, не ви се се навира в пространството, не ви дължи пари, не ви кара да му гледате децата и т. н. Това е просто една публикация, събрана от един или тумба неграмотници, възприемащи се за журналисти, ей тъй от нищо - нещо реално без никаква познавателна или информативна стойност. Разчита се да се даде стойност чрез коментарите, а те - кой от кой по-малоумни.

Има една шайка дето всичко дават на снимки да се показват. Същите ако ги доближиш и не си дрОгарче, педалче, врейче, мангалче въобще от тяхна черга сукалче ще те изгледат ехидно. И ако въобще те отчетат ще е 'Колко би ми дал'...

Докато всяка новина, появила се в публичното пространство, бива посрещана с негативни коментари, кой от кой по-злъчен и злобен, няма да изчезнат нито агресията, нито лошотията, нито вопиющия негативизъм на българина. Оставете хората на мира да си живеят живота така, както намерят за добре, а вие погледнете своето семейство!

А вие помислихте ли за това какво бъдеще очаква детето? Отношение в училище? Този човек може да му бъде не дядо а прадядо!И не всичко е пари на този свят.

А Вие, след като помислихте какво очаква детето, какво ще направите оттук нататък? Родителите са хората, които мислят по тези теми, а Вие се възмущавате и цъкате с език. Вас по-точно как Ви касае бъдещето на детето?

По цял свят коментарите под подобни новини са еднакви - едните се кефят, другите злобеят. А "селебритата" са такива точно заради тия коментари.

Тезата ми е, че както всеки от нас, така и тези двама души имат право да живеят живота си както си искат. А който има време и енергия може да си пише каквото си иска. Мисля, че двамата родители изобщо не се интересуват от потоците злоизлияния, нито пък от моралната подкрепа на хора, имащи достатъчно време за губене :)

извратено и гнусно!!!!!

Еее, показва ти какво, а не от къде е излязло.

и от къде и как, и защо - все е гнусно!!!!!!

ти си голям малоумник, как може да сравняваш мириса на бебе с това на стар човек, просто нямам думи, тази чужбина ви направи пълни зомбита!!!!!!

Този може да има син, но за дъщерята не съм сигурна. Има един много сладък виц ...друг е стрелял.

Детето и бащата си приличат по памперса. Различават се само по размера :-)

Защо ми се струва, че тук има нещо екстремно като надпревара между най-старите бащи. За майка не може - все пак има пределна възраст, а и доста законови ограничания! Но за някои ограниченията не важат - нито морални, нито материални!

И кой закон ако съм фертилна на 55 години може да ми забрани да родя детето, което спонтанно заченато?

Няма как да не е щастлива, че има дете. Не е съвсем млада, така че, разбира се, че е щастлива. Аз вярвам, че е така.

Много ли се радва братчето на принцесата/онова 51-годишното!!/,пляска ли с ръчички ?

Хайде сега да покаже и таткото/тоест,дедото/...

т.е. прадядото!

"...легендарния актьор Ицхак Финци..."?! И кое му е легендалното като актьор?! Мълчи, сумти, размишлява... Скукаааа... Е, сега вече легенди ще се пишат за него, ама не като актьор на сцената, а в живота - играе го тати на чуждо дете!

Жената е всичко друго, но не и проста. Има поне 2 висши - едното от Сорбоната, а другото от Петербург. Преподавала е в UCLA и е снимала за в Холивуд и то преди да навърши 40. Бил съм на нейни лекции и просто е впечатляваща. Може и да не си го представте, но не всяка жена се впячатлява от бекове с ретро бмв-та.

И все още не ги е завършила

тя може и да е много образована, но извинявай да спи с дядо си е малко сбъркано

ами тя постигна всичко благодарение на Финци. Но не е с него заради пари, защото тя си има от баща й. По скоро заради кариера и глупост.

Тя все още няма 40, на 38 е.

не се хаби, те тук всичките от моралист нагоре. Обзалагам се, че жените им 150 кила, а те по 170, непостигнали нищо в живота, затова обичат да дават акъл на всички останали. Да им е живо и здраво детето!

няма нищо лошо да си вземеш жена с 50 години по-млада. можал, взел. в края на краищата това е и нейно лично решение. трябва обаче малко да ти е мръднала лимката да правиш деца на 83 години. дори и да си го осигурил за цял живот ти все пак обричаш детето да расне без баща и с повишен риск от всякакви заболявания в резултат на захабения ти ген. детето никой не го е питал и то няма избор.

Беден бил българският народ...не е чак толкова беден, но духовната му нищета е гигантска! И това е големият му проблем! Чета какво пишат хората под тази жълта новина и...тъжно ми става някак си. Много ми е смешно когато някой лумпен каже:"Горд съм, че съм българин!" Защо си горд, бе аланкоолу? На какво отгоре си горд? Затова че си архипростак и полуграмотен примат ли?

Тц,добре си се описал/а.

Гледам и теб е описала, но нейсе...

Възможно е да е щастлива.., а е възможно и да не е. Във всеки случай на снимката с бебето видът и е много изпаднал. Все пак да е живо и здраво детенцето, а и тя - да се грижи за него.

А кога ще публикувате снимка на щастливия татко и сина му ?

Една Муза, не би се превърнала в Медуза!

Да не се главоболим... Лека нощ!

По-скоро,внучката на Ицхак Финци,показа бебето!

това е пак някакъв филм които не съществува на практика!

Казах на жената, че моят пример в живота е чичо Финци - щеше да ми извади очите. Как ни приеха с такива диви и прости жени в Европейския Съюз - акълът ми не го побира!

:)))

Как се казва принцесата?И ..коѝ е бащата??!!

някой искат да живеят два живота, един след друг, докато народа изнемогва от немотия

Факт: 51 годишният син на Ицхак Финци е с 13 години по-голям от сегашната му жена

Хората не са такива, за каквито ги мислите, но вашите мисли показват какви сте вие

Кой по-често пълни памперса, бебето или щастливия му татко? :))

Бебе има, майка също, дъртия пръч е приел бащинството... Но чие е семето?

Дърт ев,реин с пари, плющи застаряваща вече жена... голяма новина....

Коги видите младо овне да скача и беснее из кошарата, това е гледка приятна, мирише на живот. Кога видите овеня да беснее, и това е добре, пак напомня за живот. Кога видите дъртия коч да въэрши тез неща, това е резилно и срамно и единственото, което това значи, е че са закъснели с ножа

овена е скопен коч , а козела скопен прач не си овчерин момче.

"Коч" е "овен" на турски, ва разбирач.

Този израз 'принцеса" нещо много банално ми идва. Уж интелектуалка, пък не се напъна за нещо по-оргинално.

Кашерна храна, спазване на шабат и ник'ви умствени напъти и вий ще мажете като тоз чифутин да се размножите на 83г. Но Господ дали гледа на това с добро? Имайте страх от Бога и срам пред човеците!

ЩЕ И СЕ СТЪЖНИ ЖИВОТА.ПАМПЕРС НА БЕБЕТО,ПАМПЕРС НА ДЕДЕТО.ДАНО ПОНЕ ДЪРТИЯ ИМА ПАРИ.

Евреин е! Как мислиш, дали има пари

ТИ НА 83 Г. ДАЛИ ЩЕ ВДИГАШ САМОЛЕТА ? ИЛИ ЩЕ ИМАШ ПОМОЩНИЦИ .... ХА ХА

Много здраве, мир и любов за тримата! Двама страхотни особняци са се намерили, и не биха могли да бъдат заедно ако бяха егоисти.

Дреме ми на венерения хълм!

догодина и братче

Кой решава какво е нормално? Тръмп и жена му, Макрон и жена му? Съпрузи-мъже? Клишетата падат едно по едно. Нищо не гарантира щастие нито за детето, нито за връзката. Кой кога ще умре също не се знае.

това противоречи на всякаква логика свързана с природата, защото в природата всичко е пресметнато до най-малката подробност, всичко останало, което съществува - подобно на това чудо е извращение, една нормална млада жена не би позволила да я докосва толкава възрастен човек, колкото и да се чистят, възрастните хора с времето придобиват тежък мирис, тялото остарява и отделя неподходящи частици, ако не знаете когато жените навършат 35 години миризмата им се променя, абе нямам думи, нормалността изчезва по света, извращенията стават нещо нормално явно!!!!!!!!!

Двама на подобна възраст решили да правят секс.Жената: Дедо,абе вътре го нЕма.Дедото се огледал наоколо и казал: Знам ли и вън го нЕма.

Аз пък ги харесвам! Харесва ми, че са се намерили и че понятия като възраст, старчески петна и т.н. губят смисъл при тях. Това е възможно при духовно извисени хора. Желая им много любов и да са дълго време заедно!