Звездни двойки, в които жената е по-възрастна

Когато става дума за възрастова разлика, мъжете са по привилегировани, тъй като се възприема за напълно нормално мъжът да е по-възрастен от жената.

Обратно в новината

Коментари - Звездни двойки, в които жената е по-възрастна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Алочка Пугачова сте я пропуснали, защото преписвате само от US издания, а и днешните журналя не четат руски.

Ало, НЯКОЙ, става дума за любов, а не за животинско е . . . е, бе ! Май ти е трудно да възприемеш дискутираната тема по друг начин освен през призмата на животинското ... /виж по-горе/.

либоф без еб-не няма бе чаду, или бабиното златну ;--), по-точну, ако ма разбираш ко ти намеквам ; - )

В повечето случаи жените биват изоставяни от по-младите си партьори..... особено когато одъртеят и заприличат на клоуни.

Ако сте чели "Железният светилник" на Димитър Талев, Стоян беше по-млад от съпругата си Султана и имаха и деца и внуци. И никой в онова патриархално време не прие това за нещо ненормално.

СПЕЦИАЛНО ЩЕ ПРЕПРОЧЕТА ЧЕТИРИЛОГИЯТА,ЗА ДА ВИДЯ КЪДЕ ВИДЯ ТОВА НЕЩО! НО СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е БИЛА ПО-СТАРА С ПОВЕЧЕ ОТ ДВЕ-ТРИ ГОДИНИ,ЗА КОЕТО ВЪОБЩЕ НЕ КОМЕНТИРАМЕ ТУКА! ГОВОРИМ ЗА ЧУДОВИЩНИ И ГРОТЕСКНИ РАЗЛИКИ ОТ 10 ГОДИНИ НАГОРЕ!ГОВОРИМ ЗА "ВРЪЗКИ",НЕ ЗА СЕМЕЙСТВА С ДЕЦА!НЕ ИЗМЕСТВАЙ ТЕМАТА УМИШЛЕНО!!!

Аз коментирам статията, там не става въпрос за семейства, а за двойки, което се подразбира, че включва и семейства и връзки. Освен това никъде в статията не се акцентира с колко е по-възрастна жената, това за огромните разлики в случая е в твоята глава, а не в статията. И Стоян е по-млад с повече от три години. Впрочем не желая в нищо да те убеждавам, изказвам мое мнение, както и ти твое. В крайна сметка всеки живее в своята реалност и в своята среда. Лично мен чуждите животи ако не пречат на моя и на околните не ме вълнуват.

Какви са тия чудовищни и гротекстни връзки? Вие някакъв експерт по връзките ли сте, че да се изказвате на кой връзката му била чудовищна? Знаете ли колко "нормални" връзки и бракове с 0 разлика във възрастта са мъчителни капани за хората и децата в тях? Изобщо кой ви дава правото да съдите изборите на пълнолетни хора?

Разнообразието в отношенията между половете, възрастовите разлики, еднополовото общуване, сексуалните контакти с роднини и родените наследници.... съществуват от прастари времена, те са в гените на човечеството. С появата си, религиите са се опитали да очовечат човечеството, но явно - неуспешно. Прави впечатление обаче, че тези отношения днес се представят като "нови" и "модерни". :)

А бе вие нормални ли сте?! Аз какво написах, отдолу какви коментари последваха!!! Чак до обича на хора с репродуктивни проблеми се стигна! Нещо, което дори през ум не ми е минало. Айде, щом мислите, че е нормално млад човек да си ляга до някой папардак /без значение дали мъжът или жената е по-младия/, с увиснали кожи и меса - радвайте се и любов и мир да има! Това, че хората остават заедно след години, също не означава, че е нормална толкова голяма разлика. Едното също няма връзка с другото. На това му се казва геронтофилия. Това, че бабата до Макрон е слаба и тежи 40 килограма с мокри гащи, не променя увисналите й мишници и ръце и сбръчканото лице... Ама щом сте рекли и щом ви харесва - лягайте си с бабите си и го считайте за нормално. Важното е да е модерно и да е наложено от някой измислен вип.

Келеш на 20г или лейка с екстеншъни и силикон пак на 20г. Хората създават семейства ,за да живеят дълго в тях. Репродуктивните проблеми са част от това,което може да се случи в дълъг съвместен живот. Може да излезеш на улицата да те блъсне кола и да загубиш ръка . Може да получиш инфаркт и тн. Да загубиш дом ,пари. Семейство безмозъчно същество означава в добро и зло,в здраве и болест в бедност и богатство докато смъртта ви раздели. Бабата на Макрон може да дава на Макрон неща дето цял отбор кухи лейки не могат. не разбиращ какви?Ми как да ти ги обясня. То е като да обясниш на червиа как тича коня или лети орела. та така. Сексуалните услуги на час и брак са две различни неща.

Ама защо намесвате репродуктивните проблеми, бе хора?! Това си е проблем и никой не е застрахован от него. Къде намесихте това в коментара ми. По-долу. Горе разясних и пак се набляга на репродуктивните проблеми. Ами това е проблем. И не само, че не е редно и етично, ами си е грях да се поставя въпроса на тази плоскост. Този проблем може да се случи и на 20 годишните. Каква връзка има с написаното от мен. Баси неграмотността. Явно на това му се вика функционална неграмотност - да четете думички, без да разбирате половината от написаното.

"Сред всички изброени само Пике и Шакира са се възпроизвели и живеят като всички останали семейства." - Това е цитат от твой коментар. Щото са се възпроизвели значи, че са като останалите семейства, ама ако не са се възпроизвели, значи сексът го правят само за удоволствие, което е лошо според теб. Ми така се разбира от коментара ти, не е необходимо да го кажеш мота мо.

Пак ли не схвана за правилото и изключенията?! Мали, мали!!! Дерзайте.

Такива разлики има не само при известните, но и при обикновените хора. Баба ми и дядо ми имаха 10 години разлика в нейна полза. Не съм виждала по-обичащи се хора. Винаги прегърнати, хванати за ръка, целуващи, шепнещи си мили думи, обичащи и уважаващи се. Когато баба ми почина, милият ми дядо всеки ден си бършеше тайно от нас сълзите си. Почина три месеца след смъртта й. Беше здрав, но си мисля, че просто не искаше да живее без нея. Толкова голяма любов и отдаденост. Любовта не е само секс, тя е силна духовна връзка, да обичаш някого с цялото си сърце и душа и да си му отдаден и верен до гроб. Мечтая си да изживея любов като тяхната. Като чета коментарите ми става ясно, че повечето пишещи никога не са обичали, за тях любовта е секс - с млади или стари телеса /извинявам се за израза/. В днешното консуматорско общество хората не могат да обичат, всичко се свежда до плътски удоволствия и някаква изгода. Изкарват няколко години, създават едно, две нещастни деца и после кой откъде е. Много са малко семействата с пораснали деца, които си поддържат романтиката и им личи, че се обичат. Дори и сред младите двойки с малки деца рядко има щастливи хора. Повечето са проформа семейства. Не е важно само да имаш брак с някого на "перфектната" възраст. Много по-важно е да има истинска любов, която да се поддържа.

Много добре казано! Пожелавам ти да изживееш такава любов! Това е безценен дар от съдбата наистина!!!

Колко красива история! Това е самата истина. Също съм чувала и чела за хора, които не могат да преживеят смъртта на партньора и много скоро също си отиват. Това важи за хора, които много се обичат, просто не могат един без друг. Когато единият почине, другият губи желание за живот. Пожелавам ти да изживееш дори по-голяма любов от тяхната! Един от любимите ми филми е "Тетрадката". Главният герой също обича дамата на живота си с цялото си сърце и душа и е отдаден и до нея в болестта й до последния миг. От една страна е прекрасно, че си станала свидетел на такава любов. Вече знаеш, че истинската любов съществува не само в романтичните филми и романи. Но от друга ще ти е много трудно да се задоволиш с посредствена връзка, както голяма част от хората. Винаги ще искаш и търсиш тази любов. А както по-горе ти казват - тя е безценен дар от съдбата и не всеки я среща. Вероятно само този, който е способен на толкова дълбоки чувства и отдаденост. Успех, дано я изпиташ!

Защо ли ''забравяте'' че дадо ви и баба ви не са се взели кога са стигнали 40-60 години??Едно време са се женили млади и са се възпроизвеждали с любов а това при макрон и ''жена ''му си е направо извръщение

Ма кой говори за Макрон, дори и в статията нищо не се споменава за него. Става въпрос за жени по-възрастни от мъжете си и нищо друго. А пък коментара, който реплекирате е за бабата и дядото на коментиращия и хич и не споменава Макрон.

Стига с този Макрон, еиййй - голям трън ти е в очите. И се пише изврАщение. Какво ти пречи, нали той ляга с нея, хайде стига вече!

Баба ми е била млада вдовица на 34, когато се влюбват с дядо ми, той е бил на 24. Но коментарът ми беше с друга цел. Както и да е, горда съм, че съм имала такъв пример в живота си и винаги ще помня и разказвам за тяхната любов.

Малко или много любовта е свързана със секс. А дядо ти вероятно е могъл да живее повече ако жена му е била по - млада.

И младите жени харесват млади мъже енергични и със мускулна маса а не увиснали дъртаци след 35 със щкембета

Мъжете и жените са родени,за да изпълняват ролята си на мъже и жени. Разликата в годините е голяма само ако хората смятат,че не е редно. Проблем е само ако мъжа не може ,да е мъж. За това ,е по-грозно по-голям мъж. Красотата е относително понятие. Много от тези хора,за мен са грозни,но те си имат партньори. Плюс това съжителството е доверие,общи цели,нежност. Знание,че имаш човек до себе си. ако това не присъства в една връзка,то тогава годините,килограмите и всичко останало са без значение. Просто това не е връзка. А до Макрон. Човека стана президент на Франция. Когато вие станете колкото него,коментирайте го.

Не се опитвайте да изкривявате нещата заради макрон защото от където и да го погледнете е жалко странно смърдящо да се пъчиш с внуците на съпругата си която може да ти е майка когато си в зряла възраст да имаш собствени деца с които да се хвалиш.. Когато мъжът е по голям има шанс все пак жената да роди собствено дете и да му се радват заедно колкото години живот им е отреден...другото е извръщение

Такава страх има във форума от мъжете. Страх ви е нали. Защото колкото по-самостоятелни стават жените толкова повече какво представлява мъжа до нея като външност,ще има значение,като характер също. И става страшно ,за жените кухи лейки но на 20г.,чакащи спаружковци да им плащат. Нещата вървят към отношение между финансова независими субекти. Тогава парите не са определящ фактор. На преден план излизат други неща. От това се страхуват и чичачице и курветините. Защото все повече ,ще се търсят истинските неща.

И кой страх точно визирате????че мнозинството жени имат някакъв морал и някакви ценности ли??? Миришат ви изкуфелите глави напълнени с еврогейски ценности и повече ще се размиришат като почнете и геронтофилията да цените и възприемате

Страха е за жените, по-скоро. Младите мъже ви е*ат и изоставят. Нали не мислите че млад мъж ще погледне сериозно на вас в дългосрочен план!

Не всички хора искат да имат деца, още по-малко пък всички мъже. Напълно е вероятно Макрон да не иска да има деца и това даже да не е фактор във връзката им.

Според мен не само децата са тук проблем а и това да си лягаш с майка си или баща си и да приказваш за някаква друга ''любов'' си е изтрещяване от всякъде

ОТКАКТО МАКАРОНА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ,НЕ СПРЯХТЕ ДА НИ НАБИВАТЕ В ГЛАВИТЕ КОЛКО ХУБАВО И НОРМАЛНО Е ДА СИ ЖЕНЕН ЗА МАЙКА СИ ИЛИ БАБА СИ!!!ДОБРЕ,БЕ,РАЗБРАХМЕ ВИ МИСЪЛТА!

Факт е, че вече е все по-често срещано мъжът във връзката да е по-младия! Ако това е неприятен факт за теб.. ми не мога да ти помогна :))))))) Не става въпрос за реклама , а за факти, но ти се дразниш от тях :)))

БАБА СИ ТОГАВА! ИЛИ ЗА ДЯДО СИ! ТОВА СЕ НАРИЧА ИЗВРАЩЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЕЗИЦИ И ВЪВ ВСИЧКИ КУЛТУРИ!!! МАКАРОНА Е ПРИЧИНАТА ЗА ЦЯЛАТА ТАЗИ ТУПУРДИЯ,НО МИ ПОМНЕТЕ ДУМАТА,ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ НАЯВЕ,МНОГО СКОРО! ЩЕ СЕ СРАМУВАТЕ,ЧЕ СТЕ БИЛИ ТОЛКОВА ЗАБЛУДЕНИ!

Всяко правило си има изключения. И винаги изключенията всъщност потвърждават правилото. В случая правилото е, че не е нормално в едно съжителство да има толкова голяма разлика и изключенията го потвърждават в течение на времето. Сред всички изброени само Пике и Шакира са се възпроизвели и живеят като всички останали семейства. Всичко друго е кой как си доставя удоволствие в този живот, което не значи, че ако голям процент от хората изпитват удоволствие от вибраторите си - следва да бъдат пример за семейни отношения. Едно е всеки да е свободен да живее живота си както си иска, а съвсем друго е да ни се натрапва за нормалност нечий избор да живее с баба си.

За другите не знам, но и Ева Мендес имат две деца, и Черил роди скоро. Любов да има!

Хе-хе. Затапи ме. Радвай се. Сещаш ли се, че говоря за разликите от по над 10-15 години, а не година или две... Както и да е. А това за изключенията и правилото асимилира ли го... Направо ме затапи. Бре,бре.

Психиатрията се занимава с подобни възрастови разлики и затова са въведените понятията педофил , геронтофил , некрофил , зоофил . Фройд пък допълва и неполучените майчини ласки като подсъзнателен мотив . В края на краищата нека оставим всеки да си живее в хармония със своите слабости и перверзии , щом не пречи на другите !

Уважаеми господа! Забравили сте г-жа Пугачова и Галкин!!!!

Ама на Бг мъжете след 40 масово не им става. То нормално да се оглеждаме за нещо по младо, па като нема и пари за к'во ти е? Няма памперси да сменяме :)))

Само не разбрах как хем не ни става, хем няма да сменяте памперси. Я, по-добре изведи пудела на разходка и после си живей спокойно живота на стара мома. :-)

Явно на мъжете над 40 не само не им става, но и не могат да четат и осмислят написаното... Айде сега приведи се през шкембето и прочети пак

Ей,бе оставете хората бе.На тях не им пречи разликата ,вие се бутате в краката им.Ми село си има глава на раменете и може да си прави каквото поиска.Стига.

Пропуснали сте и Адриана Лима и новото й гадже. Той на 27, а тя на 35 - голяма разлика,няма що. Разлика до 10 години е нормална, особено когато и двамата се срещат още млади. Разбирам да е жена над 40 а той в 20-те или както Макрон на 15, тя 40+. Тяхната разлика наистина е противоестествена, но до 10 години си е ок. Шакира и Пике са много хубава двойка, както и Ева Мендес и Гослинг. А и това са поддържани и добре изглеждащи жени. Голяма част от обикновените жени след 30 наистина приличат на лелки. Такива надали имат шанс за по-млад мъж. Но красива, поддържана и младолика жена няма никакъв проблем да е с млад жребец.

Пропуснали са и манекенката Миранда Кер, която ще се омъжва за 7 год.по-млад милиардер, при това най-младият милиардер в света. Да им е честито!

А Вие какво предпочитате : Говеждо, телешко или агнешко

Предпочитам гейско, а ти?

Мислиш ли, че е важно ТИ какво предпочиташ ?! хахахах Ти да не си в магазин?! Важно е ти къде се класираш ш какво предлагаш! Като те слушам, вместо глава , май куха лейка носиш на раменете си, та хич никой не го интересува какви предпочитания имаш :))))))

С тази разлика, че Тръмп(70) изглежда по-млад от бабата(64) на Макрон и Мелания стои по-добре до него.

Плешиф с щкембе не е никак секси. Единственият компромис е финансовото състояние. Но е компромис, а не привлекателност :)

Пише се по-привилегировани. Коментиращите може и да допускат грешки, но вие нямате право!

Елтън Джон и съпругът му.

Заглавието на тази статия звучи като съчинение в началното училище... трагедия!

Изследване от преди 1-2 години: Мъж на 70 год. - 70% от времето му е заето от еротични помисли. Жена на 70 год - 0(НУЛА)% от времето И е заето от еротични помисли. Познавам мъже станали бащи след 60 год. НЕ ПОЗНАВАМ НИТО ЕДНА ЖЕНА СТАНАЛА МАЙКА СЛЕД 60 ГОД. ТА ТЕ ТАКА ДРАГИ МИ ЗАЩИТНИЦИ НА СЕМ. МАК(А)ПОНОВИ.

Всичко може да се промени, драги, всичко. Само преди два-три века средната продължителност на живота е била 45-50 години, а сега е 70+. Така че дори тези неща се променят. Не съм защитница на Макрон, но смятам, че след като има такива прецеденти не можем да си затваряме очите за тях.

Това не е вярно. Жените след 60 години масово се оплакват, че на мъжете вече не им става. Освен това в Азия има жени забременели по естествен начин на 60 години. Е, хранят се по различен начин, но това е друг въпрос.

И ти не си в час. На мъжете започва да не им става още на 50 год. Затова те си търсят по-млади жени, за да ги възбуждат. Но браво на всички дами, които се женят за по-млади мъже, защото ще се наслаждават много повече на секса, отколкото с мъже-набори.

има една от Русе - на 64 години баба ,си роди детенце!

Джана Нанини - 64, една индийка на 74, писаха наскоро има, имаше една психиатърка и други.

В крайна сметка - във Франция има ли давност за педофилия ?

щом се искат младите и старите да се вземат, дали е нормално е друг въпрос. Но аз имам въпрос към ДИР-а: Знаят ли днес преди 141 години какво се се случило в село Бояджик, или нашата история не е толкова важна?

Тая негърка не мога да повярвам да е само 12г по-голяма от нашия. Да не би да има грешка и да са 21г?

Временно Гришо е залитнал освен ако не е геронтофил, момчето.

Вие идеалните стига сте му завиждали на момчето. Какво като е по-малък от нея? Стига стереотипи! Жената си е яка мацка, доста по-богата от него, с по-успешна кариера и си прекарват добре. Очевидно той не избива комплекси, че е по-малък за разлика от вас анонимни интернет "мъжкари". Погледнете 38-годината си жена до вас (ако въобще сте помирисвали жена скоро) и сега Никол. Тя е на светлинни години пред тях не само на външен вид.

Ами Кейтката - кака му на принц Уилям, къде я забравиха?

Те са набори бе луд!

да излизаш с някого е едно, а да сте двойка е нещо съвсем друго!

Аве и дърта с,лива да друсаш си има своите предимства. Млад козел дърта върба лющеше.

Не съм злоба, просто ми иде отвътре, ама в 50 процента от посочените двойки, мъжът си има красив и готин друг мъж.

Нашето момче просто натрива носа на Маша, но още си я обича, и рано или късно ще се върне при нея. Руснаците, дори и в Америка, си мислят, че светът се върти около тях, и пъпът му е някъде около Красная площадь...

От девет баира вода носите заради Макроновица. Каквото и да напишете, причините, поради които не я снимат отблизо, ще останат.

Правят го заради Маша, да не се чувства стара мома.

баба макроновица или баба лили иванова все баби,колкото и да ги гладиш с ютията все сбръчкани.

Леле! Каква статия! Пет изречения - тотална липса на информация, но да споменем и ние нещо. Пък за :свои : статии в дира може да плащат допълнително

Плюйте ме, ако искате - но разлика над 15 години ми се струва противоестествена - независимо дали е в полза на мъжа, или на жената.

ами разлика с повече от 50 години,като никол смит

Глупости на търкалета са измислили дираджиите.

Я дайте пример за СЕМЕЙНА двойка с дълъг брак (поне 20 г.), в който жената да е с 25-30 г. по-възрастна от мъжа. Един Макрон само на хоризонта. Други геронтофили трудно ще се намерят. В природата на мъжа е да изпитва сексуална възбуда от младо женско тяло. Обратното граничи с аномалиите.

Тина Търнър(1939) е повече от 30(тридесет) години с Ервин Бах(1956)...например

Вивиан Уестууд е с 25 години по-младия Андреас Кронталер-женени са от 1992...

Браво Мери, точно така е

Гади ми се от такива двойки. Разликата трябва да е максимум до 2-3 години. Другото е извратен сексуален нагон и парични отношения.

аа на нас ни се гади от такива като тебе, които си врат гагата в чужди животи и чужди легла. Явно от липса на свои сексуален живот и ежедневна мастурбация. Че и някакъв ''разумен'' лимит от години разлика си измислил тиквеника! Гнусняр !

Сексуалният живот е вреден. Само изразходва силите на организма, консумира време и пари, води до потенциални странични щети и вреди.

На мен пък ми се гади от такива на които не им се гади от геронтофили, като теб.

Не е извращение, но всичко трябва да си има граници. Съседа например е 12 години по-млад от жена си, но откакто се помня са заедно и се обичат.

Обичат се докато не намери младо агънце съседът и разбере че свлечените меса на жена му не са никак привлекателни.