Лили Иванова с турне „За пълноценни мигове с музиката“

Лили Иванова обяви национално турне в осем града в страната. То ще бъде под надслов „За пълноценни мигове с музиката“.

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова с турне „За пълноценни мигове с музиката“ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да не ми я натрапват.Иначе си е нейна работа.

На 77 години е и още пее, браво. Твърди, че Ванга ѝ казала, че ще пее до самия си край.

Щом има щедри които нямат пари за любимите Видиота, да плаща сега за плейбеците и. Има и сноби!

Защо лъжете с тази снимка от преди 60 години,сложете истинската в момента

Алчността на тази нагла бабиера няма край и граници!! Лъжлива и фалшива е и пред публиката-да живее плейбека!! Лъже и крие годините си, лъже публиката, че може да пее!! забравя текстовете и ги чете пред публиката-стига с тая "икона"-крайно време е да бъде елеминирана!

Лили Иванова е един от тримата най-велики българи от Освобождението насам!

преди освобождението даже

Щеше да е по-добре, ако ги нямаше разправиите за права на песните и назад във времето. Сега незнам какво ще пее. Каквото и да е то, няма да е онова, което беше "златното".

вие,които плюете пао Лили.Лили е икона.Да пее до когато си иска.Да е жива и здрава.Какво ви пречи Лили.

Не може да сме остри като вас! Какво ще рече "плюете пао" ? Може и да е била, но сега е една бабичка закъсала с кайметата Явно!

да си пее в банята колкото иска

Световните звезди знаят кога да спрат. Лили на 79 год. обаче все още не може. Толкова ли няма пари и други възможности да е активна. Но това са кокали и кости и пуздри. А може би иска да влезе в Гинес.

Тя не е световна, а нашенска прима. Тъй че Гинев е подходяща платформа да стане световно известна.

Прав/а си - световните, ама тя не е!

Фреди Мъркюри, Майкъл Джаксън, Кърт Кобейн, Уитни Хюстън, Джордж Майкъл и т.н., определено знаят кога да "спрат". А останалите, по твоите критерии, май също не знаят спирка: Пол Маккартни, Мик Джагър, Стив Тайлър... писна ми да ги броя. Продължавай сам.

Евала - щом можеш да сравниш Мик Джагър, Стив Тайлър /само двамата са достатъчни/ с Лили ! Тях ги знае цял свят а нея ?

За артиста и твореца няма възраст. Да се гордеем, че в една малка страна,като България има такива таланти и творци като Лили Иванова.

Ако беше истински творец отдавна трябваше да слезе от сцената с достойнство! Сега по-вероятно е да падне !

И Павароти падна от сцената, ама бая по млад.

много сте жестоки Търсете хубавото в човека Прекланям се пред творчеството и .Времето лети и вие ще станете пенсионери

Имам познат,който живее срещу къщата на лили иванова.Прозореца на хола му гледа точно в прозореца на нужника й. Тъй като един ден случайно погледнал натам и видял лили иванова със смъкнати килоти,щял да получи страхова невроза - толкова бил провиснал и раздърпан шундака й.Провиснал почти до коленете,рече.

Това сбръчкано бабе го харесват само пенсионери, които вече си пикаят в пантофите.

Велика е! Наистина звездата на нашата естрада! Име , признато и тук и в чужбина. И най-вече жена с достойснтво. Не тръгна като много други да се излага по разни риалити формати и шоута, не си прави ПР с благотворителната си дейност, просто звезда, но и човек! и да, авторите тук на куцо, кьораво и сакато и на разни еднодневки се мазнят , а Лили е една от малкото, които заслужават уважение.

е тръгнала да се излага, защото не са дали толкова пари, колкото е искала за да се излага.

това е начин да кажеш НЕ, като сложиш неприемлива цена

Яна, кое по-точно е достойнството й че нещо ми убягва? Това, че не слезе от сцената преди много време? Или прическа и дрехи които покриват всеки вазможен см. от тялото й?Или че е родила /респективно осиновила / поне 1 дете? Или да е извършила нещо благотворително за деца без родители или с увреждания или нещо подобно?

Пардон -вЪзможен !

Защото никога не можеш да станеш Лили?

Браво на тази жена! На 78г. е и прави турне и нов албум. Аз не мога да си представя да работя дори ден след пенсионирането ми. Да не говорим, че едва ли ще съм жива да го дочакам този момент.

авторката на този материал нито веднъж не нарече Лили Иванова - ЗВЕЗДА, каквато тя НАИСТИНА Е !!! Но пък щедро "звездосва" разни набързо "светнали"....

На 81 е! И не пее, а рецитира под съпровода на някаква приспивна музика, четейки текста, защото не може да го запомни.

Ми как ще го запомни, след като има склероза

на 80 год. е - вярно, тя е най-голямата у нас, но и е време да се поспре и да се радва на старините си - да е жива и здрава

Е кое е бравото - това че ще почне да се напикава на сцената? А иначе сама си отговори - не знам какво работиш , но тя да е засадила поне 1 дръвче? Пожелавам ти да стигнеш пенсия и да си я ползваш дълго време и със здраве!