Виктория Бекъм заличи любовта си към Дейвид

Виктория опитва да заличи татуировката, с която преди години се обясни в любов на съпруга си Дейвид Бекъм.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм заличи любовта си към Дейвид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, с татуриовките е така - зор. А иначе, само си я заплакваш и си чисто нова - неупотребявана.

Може да изкараш човека от селото, но селото от човека е трудна работа.

Любовта е надценена.

Има толкова достойни хора, за които си заслужава да научим. Примерно носителите на Бялата лястовица. Има толкова достойни обикновени хора, за които си заслужава да се разкаже - за хора, които с 400 лв пенсия даряват половината на сирачета и се занимават с благотворителност целогодишно. Но не. Тук постоянно трябва да четем за разни полуграмотни-полубезмозъчни жени - едната си показва татуировките, другата стегнатия корем, третата циците, четвъртата голото си селфи... В същото време се очаква от читателите да имат достойни и адекватни коментари, без да оплюват и да се възмущават. Ми - няма как да стане! Сещате и се, че няма как да възпитавате читателя в добър вкус, като му представяте за пример разни кльощавели, с половин кило фон дьо тен и със стойка на счупен скелет преди падане на снимка 15.

Нали знаеш кои са две от любимите забавления на хамериканците - да се въргалят в кал и да пърдят в компания. Е, ние няма да изоставаме от най-великата нация, я!

Да, бе. Това пърдене ме потресе. То е във всеки американски филм и е върхов забавление. Дори гледах някъде продават пръдня в кенчета - отварш и "ароматизираш" компанията. И се смята за нещо естествено.

Наште певачки -"звезди " и плейметки всички се изографисват ама сега коментирате някъде си ,но иначе гледате Фудболетка или оная на века - ама той още не е свършил този ВЕК БЕ -важното е да намериш един мухльо който виси като сопол до тебе и те подкрепя защото и той така става известен, затова оставете чуждите личности и гледайте хала в Б-Я ,за да не ви се смеят и на ВАС......

Ако нимой да го изтрий с шкурка, да мине два три пъти с флекса.

а спомена ще заличи ли?? спомена за банковата му сметка?

как няма да залага на по-строга визия, като се е мумифицирала и не може да се усмихне - освен това е грозно слаба , а "дизайнерските" и напъни са пълна катастрофа

Татуировките са признак на простотия, комплексираност и липса на фантазия.

- Аа и ти ли "Виктория"? - Не бе, моята татуировка е "Велкъм ту Джамайка енд хев а найс дей!"

Пълна селения с тези татуировки. Ама нормално за жена, която има навика да си придърпва кожа от гърба и да я набръчква отпред.

Ха, британската Златка. Или там Николета и какви още бяха.

Сега е модата на изтритите - похабени Джинси. Може би е решила, че това може да се "прокара" и с татуировките. Не мисля, че има много кир по гърба си...че така да е излиняло любовното послание...

И аз сигурно имам някакви си там недостатъци :-) но тази жена е абсолютен кърлеж...

И какво ще татуирне после? "Обичам парите" сигурно

Ся ше му върне ли куфарите ? (със свирките)

Не мога да схвана величието на две персони: - Виктория Бекъм - била дизайнерка? - Ким Кардашиян - нея пък въобще не я знам каква е, освен, че има невероятно голям задник? В.Б. - това каменно, студено лице ме докарва до напикаване нощем.

тези татуриовки са такава простотия, толкова са грозни особено жените , толкова са тъпи и грозни все едно си лягаш с мъж, къде отиде женствеността на жените, къде? сега виждам жени захапали цигари, с татуировки едни грозни и миришат на цигари..да ти се отврати от жена ...боклуци

ами нали искаха ЕМАНЦИПАЦИЯ

И като как е станала дизайнер - не разбрах. Защото хората от малки ходят на уроци по рисуване, после в специални гимназии по изобразително изкуство и след това в университети, където изучават дизайн - ама всички видове дизайн (интериорен, екстериорен, на детската среда, на болнична и санаториална SPA среда, на градската среда, промишлен, машинен, на транспортната среда, рекламен, печатен и графичен, WEB дизайн, компютърен дизайн, текстилен, обувен, моден и още мн. др. Накрая се насочват към един от горепосочените и специализират по него, завършвайки с ДИПЛОМНА РАЗРАБОТКА и защитата и пред ДЪРЖАВНА КОМИСИЯ. Сигурно на Виктория след едно препиване и е дошло отвътре както казват. Така се ставало то дизайнер - свиркаджийка.

Омъжи се за Дейвид Бекъм и ти ше станеш къвто искаш.

Професиите не се предават по полов път - само венерическите болести. Колкото и да е шарена, лъскава и искряща опаковката, лайното в нея си остава пак лайно.

Това може да го каже само някоя парцалана от вида на Футболета Лозанова.

само затворници и моряци си правеха татуировки...

Фондьотен и пудра също ще свърши работа.

Има си хартия и електронни носители за писма и обяснения. Дават луди пари да си махат после глупавите татуировки по тялото.

Някой има ли логично предположение защо любовното обяснение на Виктория към мъжа и е изписано не на английски, а на ИВРИТ ??

Точно това си помислих и аз. Какво им става на някои хора, че се изографисват на някакви твърде спорни езици или с йероглифи, от коиот нищо не разбират? Тоя иврит носи ли някакво послание или е просто модерно да продължаваме да подкрепяме някакви култури и спорни държави, които едно време били нещо подтискани? Няма ли нещо на индиански, на хаитянски, аборигенски? Камбоджански? Арменски? Палестински най-вече?

... на иврит е, защото само тогава лъубовта е била истинска...

или притежанието ... на гоите

на Давид дядо му бил чистокръвен евреин, казват. Четох някъде, че той бил един от най-изявените евреи спортисти. А фразата е от "Песен на песните", любовната лирика в Библията според някои. Така Суламита говори за цар Соломон.