Крис Корнел се е самоубил чрез обесване

Фронтменът на Soundgarden Крис Корнел се е самоубил чрез обесване.

Обратно в новината

Коментари - Крис Корнел се е самоубил чрез обесване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснах си първия намерен клип Nearly Forgot My Broken Heart. И видях - ОБЕСВАНЕ. Мъдреците казват, че силните емоции в един момент се материализират. Или "Каквото повикало, такова се обадила". Затова внимавайте накъде са насочени емоциите ви.

Намерили го на пода в банята .... а пък се обесил ....дираджийска им работа .....

Колко ли трябва да се мразиш, та да се убиеш така мъчително.................

То за такива репи като теб и бирата и билетчето за рейса за 1 лев са си достатъчен опиат, успех на събранието на входа ти желая! Да ги разбиеш дрогите-комшии!!

И това е в рубриката Лайф. Супер...

Ей, жилав излезе този Крис... Не е като "лошия мат'риал", дет' се самоубива кат' за световно...!!! Издържал цяла година и 8 дни след посещението си в "територията", и чак тогава се обесил...!!! Дааа...!!!

А ти какво чакаш???

Славата е по страшна от дрогата !

Един от великите таланти, които ни напуснаха...Светла му памет!

Нека почива в мир .... Талант ..., но за съжаление с лош пример .... който разочарова ....

По принцип не ме кефи много музиката му, но си личи че е хубава. Тия дето го хранят са големи смешници и нищо не разбират от изкуство...

Той и Кърт Гобейн се е самоубил уж. Нещо ми намирисва цялата работа. то верно, че всичките (или повечето) са яки друсалки, ама чак пък толкоз.

ако да си пръснеш черепа за теб е "уж", явно си палав...

Моят не, но твоят....

На пода на банята ли се е обесил?

бг музиката от преди 89 та е с малки изключения на ниво чалга, така че не разбираш много от музика селски, а има класика която е за всички и толкова популярна, че я пеят в италианските села

По селата - да. Там й е мястото на чалгата. Я кажи една чалгарка и нейна песен отпреди 89 година.

Колко известни вече се самоубиха. Независимо дали музиканти, актьори.. Явно човек без значение колко пари има в банковата сметка или колко слава носи на гърба си - нещастието не прощава.

За музиката това не е кой знае каква загуба. Та този крещи и вие като заклан, погледайте му клипа от последното живо изпълнение. От там се вижда и , че по време на концерта е явно неадекватен. Дали е пиян или дрогиран все тая, но се вижда, че не е в ред. Изобщо не знам защо втори ден се занимавате с поредната откачена звИзда

Урко, много си зле. И нетипично за маймуна явно нямаш уши.

един безмислен край на един безмислен живот...

Недей така! Човекът просто за пръв път е изтрезнял и се е чул как пее.

Той поне пееше и ще радва още много фенове на запис, а ти ... ??? Ако не препишеш панелката на внуците и те ще те псуват.

Жанков, ти ли говориш за безмислен живот? Смисълът на твоя животец е да се хвалиш в dir-а, че си си купил S класа...

Say Hallo 2 Heaven!

Самоубесил се е. После три пъти е скочил от покрива на хотела и се е самонаръгъл с нож 12 пъти в гърба. А стига глупости.

"Гръндж музиката се характеризира главно с бурни китарни рифове, здрави барабани, дисторшън и фийдбек." Демек всеки сакат тийн може да го свири. "Текстовете са изпълнени основно с гняв, чувство на безсилие, досада, тъга, страх и депресия." И после ще ми разправяте, че не бил маргинал.

"всеки сакат тийн може да го свири" - Пробвай се, да те видим. Не знам дали си тийн, но си умствено сакат, така че трябва да опиташ. Пробвай да изпееш накоя партия на Крис Корнел. Пробвай да напишеш песен и текст. И пиши как е минало, защото едва ли ще те чуем по радиото.

Дядото

Тук с прав. Нема да можем да пеем толко фалшиво колко Курнеля.

Дядото

Упс, забравих текста. Малко гръндж ще го дам: Ужасно е без Крис Курнел! Животът вече няма цел! Да се напием дружно братя! Да си забиеме иглата! Ще ритнем само два-три пъти и ще сме с Крис по пътя.

В крайна сметка за всички резултата е само един ! Пръст ! Човешкия живот може да се оприличи като полета на отронен , есенен лист . Докато падаме си мислим ,че летим !

"да се оприличи НА", не "да се оприличи КАТО" и интервали се поставят САМО СЛЕД препинателните знаци. Айде от мен да мине - 3+ за ентусиазма.

А това защо го пишеш ???

Уау - ако това ти си го измислил - браво ! Ама, съдейки по правописа ...

Уви ! Аз съм автора ! Сутрин пиша без да редактирам !

шерше ла фам .... или там както се пише *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мен ако питаш е шерше ла шише.

Какви коментари да се очакват от електорат, избиращ Боко за премиер четвърти пореден път. Всички разбират от всичко, абе упущена работа ...

+100

Повечето ми приятели слушаха такава музика и вярно, дабре си купоняснахме като студенти.. и и стината е че всичките тези мои приятели - "наркомани" сега са топ мениджъри на фирми и определят заплатите на капацитети като тебе..

Живя като Мъж и си отиде като Мъж! Истинските мъже като решат, че им е дошло времето се обесват!

Не точно. Самоубиват се слабите хора, които не смеят да се изправят с/у проблемите и да ги решат.

Определено човека не е бил добре, нормален не би се самоубил.

Вероятно му е писнало страшно и е искал да се откаже от концерта, но е нямало как да върне билетите.

Страхотен, специфичен глас. Жалко за решението му...

И аз имам новина за теб - никой не се интересува от безмисленият ти живот, спести ни каква музика слушаш, как ходиш до работа и какъв е любимият ти цвят. Никому тук това не е интертесно и няма да привлечеш вниманието ни по никакъв начин!

Е то щото на другаря Корнел животът беше много смислен, затова се обеси като бременна селска девица.

Интересно и Кърт Кобейн се самоуби на 27. От гръндж вълната Нирвана са ме кефили най-много, имам цялата дискография. Те са и най-комерсиални, не толкова мрачни. Alice In Chains съм се заслушвал в някои парчета. Вокалът Лейн Стейли умира от свръхдоза, след като последните му години не е приличал на човек от хероин... Тази музика избухна 90те, носеше някакъв протест (като пънка, по-депресантски), но не се връзва с новите времена, технологии, напредък. Жалко за гореспоменатите, те не се вписаха в настоящото време, а останаха в 90те. RIP

За сметка на това ти се вписваш отлично в новата консуматорска среда.

това е готино: самоубил се чрез обесване, но , приятелят на жена му, го намерил мъртъв на пода в банята , на СВОЯ хотел!??? ако се беше застрелял, сигурно щяха да го намерят да виси!

R.I.P.!

Мда, любима бадна от младежките ми години: свръхталантливи и от нивото на Нирвана..че и повече За съжаление, точно това прикриват мухлясалите западни медии: ето това са реалните последствия от злоупортебата със леки и тежки наркотици: отключват се депресии и всевъзможни пси заболявания, и то безвъзвратно

Нормален финал за психарите от идиотския гръндж. Това не е музика. Колко идиотчета психясаха и се самоубиха е отделен въпрос. Гледам и тук ги има.

Друго са си Йосиф Кобзон и Милко Калайджиев...

Говорим за рок селски.

Не знам защо, но Милко е за предпочитане пред Йосиф...

Голям творец и страхотен певец, който отдавна е надскочил рамките на грънджа. Почивай в мир, Крис

Да бе, самоубили се заради музиката. Все едно слушам онези простотии преди 20-30 години където уж (УЖ!) Джудас Прийстс приканвали слушаталите да извършат убийство. Защото видиш ли.. на албума било записано нещо и като си го пуснел обратно.. бла бла бла.

И каква е причината гръндж рок музикантите да се самоизтрепят?

Нека го наречем неправилно лекуван "Бърнаут синдром" на залязващи рок-звезди. Терапията с алкохол, психотропни в-ва (марихуана, екстази, кокаин), обезболяващи в-ва води до ненасилсгвена смърт.

Не е точно залязваща звезда, не е спирал да издава нови албуми и да прави турнета. Просто нещо му е хлопала дъската. Я виж Кийт Ричардс, изпушил и изпил тонове, но си е нормален и продължава.

И те са хора като всички останало. Не всеки издържа психически на трудностите в живота.