Раздадоха наградите ”Билборд”

Дрейк подобри рекорда за най-много спечелени награди на сп. "Билборд", като получи 13 на церемонията в Лас Вегас.

Обратно в новината

Коментари - Раздадоха наградите ”Билборд” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕОБХОДИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ЗАЕМ, ПРЕМИНЕТЕ ДНЕС, АКО ИМАТЕ НИКАКВИ ЗАПИСИ КРЕДИТИ ОТ ВСЕКИ МИНУТИ. (Кредити) Вие сте добре дошли в тази компания в това дружество Ние даваме лични заеми И бизнес кредити за лихвен процент само 3%, ние предлагаме кредити от € 1000 до € 5,000,000, ако имате нужда от заем за вашия бизнес Или да платите дълговете си, моля свържете се с нас Веднага след като имате възможност да обработите документите си за кандидатстване Свържете се с нашия офис с имейл адреса по-долу Email: Amerisavefinancialsgmail Поздрави

Убийствено точно описание на "тоалета" на Шерцингер! Похотливата лелка нещо се е развинтила като за последно тия дни и обдарява главата на Гришо с рогов комплект след комплект. Все ги намира младички, за да пие от извора на вечната младост.

На това обличане ли му викат? Мода..., малии. Обаче това същество Денсия направо е умопомрачително...ужасссссссссссссссссссс...:)

Да имаш толкова пари...и да се обличаш така...

Перфектни ц.и.ц.и....

Да са естествени, да са перфектни. А то силикон на нивото на пъпа..

Аха, добра изработка :)

Моята класация е: 1. Средни, чашка C 2. Естествено големи, чашка D 3. Силиконови 4. Малки или никакви Anyone else?

Потресаваща липса на вкус. Една по сутиен, друга по боди, трета си показва гащите... Що за стил?

Никол е супер секси!

Като за плаж е, кое ти стои секси?

пошлост и безвкусица.

Поздравления BTS! Много се радвам за вас.

Ах, какви шантави тоалети... УжасТ!:))))) Но, както и преди сто, двеста, триста, хиляда години, всичко реално започва с махането на опаковката на бонбона... А когато все пак стигнем до същността, българката има много повече за показване. Качествено, не количествено. Заради това и не и се е налагало да ползва скъпа обвивка. Здравето си е здраве, хубавият ген си е хубав ген - те си личат. Останалите нека да си плащат за парцали и чанти по 3-4 бона. Няма да могат да си ги носят в кревата.

като прочетох коментарите, разбрах че тука сте писали само стилно облечени естети, които ако са жени изглеждат по секси от тази, а ако са мъже, жените им са къде по добре сложени и облечени от модела!

Ти пък...всичкото носи марково облекло, нищо че си го купува онлайн незнайно от кой марков бутик във фейсбук за някакви си 15-20 лева...важното е да се пита за cena и razmeri...

по-секси, по-добре

След всяко поредно раздаване на разни " награди " си мисля , че по-долу не могат да паднат по кич , грозотия , пошлост , вулгарност и липса на всякакъв вкус . И винаги ме изненадват :)))) П,С. Бягай , Гришо , бягай и не поглеждай назад . Тая разпрана торба не е за теб ! Можеш да имаш всяка млада , секси мацка на света . Спасявай се , брат !

Никол - секси, без съмнение. Но Маша е по-хубава. Гришо, вземи Маша ! Ако не - цял живот ще съжаляваш ! Шер - не и прилича на годините да ходи по гащички. То не че на други певици им прилича ...

Излизат страхотни албуми ( The night siren - 2017, Wolflight -- 2015 на Steve Hackett ( китариста на Genesis) , но музикалната индустрия не им обръща внимание, а промотира неграмотни рапъри, които нямат нищо общо с музиката. Добре че има YouTube.

дойна крава-силиконова...

да беше зел нашето николче лозановата......ем по млада ,ем по хубава, а вероятно и по тъпа от тази... въобще от всякъде бие леля ти.

Да беше взел направо баба Шер, че пуска в "малкия си джеб" някоя си там никоя Шер-цингер-мангер! Елитното си е елитно! Па има и да му мучи на уше тежко, класно!

Трябва много да се мрази за да се хване с нашата уру.пия... Никол може да е певачка, да има пластики но поне всичко по нея е правено с мяра... И със сигурност е доста по умна от ГниЛо-то.

добре увиснали, та чак до талията!Какво им харесвате, не знам! А сигурно са и силиконови! Баба имаше едно време коза - същите са като на никол швирсинигер!

си правих онанизъм ! Не се издържа от напрежение. А Глигор като си помисля, какво ги е правил, завист изпитвам.

То затова тенисът му е на такова ниско ниво. Да месиш по цяла нощ тези козунаци си е изтощително. После се чуди защо са му слаби китките.

По цял ден спи, за да им сили през нощта. Никол е опитна куа, тя е способна часове наред да държи на ръба.

С тия гърди няма мъж, който да устои на Никол. Много мъже биха рискували брака си само и само да бъдат с нея.

"Бонд", ти поне си професионалист и имаш богат опит в тази област. Не знаеш ли, че големите гърди разсейват добрия е... , пардон, тръбач?!

Знам, че мъж без пари и жена без гърди - огън да ги гори.

На Шерцингер тоалета отдавна има наименование - гол гръб без предница.

По -скоро е билбостан.

Най-обичам неграмотно написани кухи статийки с епитети, изсмукани от пръстите... ай, журналистическа класа, ай...

Само онова жълтото е по-грозно от тоалета на нашата мома. Все си мислех, че не може по-безвкусни тоалети да облече, но тя ме изненадва...

боже,нашата снаха много гола...

Не може да има по-грозни дрехи на света!

Еб*си и шоуто на посредствеността и пошлостта. Отврат.