Първата ни дама застана до Мелания и Брижит

Съпругите на лидери от НАТО посетиха вчера детска болница и разгледаха музей в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Първата ни дама застана до Мелания и Брижит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката е мъжа/жената на мъжа/жената от Люксембург.

красив и подходящ тоалет, скована стойка и напрегнато изражение. косата е недооправена.

lu4ka

А пък стилистите на нашата първа, ама само първа, защото не е дама, са си направили майтап с нея и яко са я пуснали по пързалката.

....на снимката ярко се отличават 3 неща дето не са като при нормалните хора !

гейа що не е в рокля? Разваля идилията в пейзажа!

Рокля с флорални мотиви - таман, и без туй сме цъфнали, та вързали.

Тоя върлинест катър-бг президентшата, гледа като подплашен заек, щото е прекрасно наясно, че не й е там мястото. Грозен, уродлив траверс от село,опакован в невъобразими одежди!По-зле няма как да бъде!Ебати смеха!

С тази шарена рокличка е като бяла врана сред другите. Тези от протокола са направо за убиване не само за уволняване. Когато си тъп и не разбираш нещо (протоколно облекло), просто прави като другите, а не да се изявяваш с недоумици - това не ти е модно ревю.

Боже, боже...на нашата Деса роклята е хубава, ама тя гледа като уплашена сврака. Село, селооооо....така е, то туй не се учи за два дена. Мъка!!!

Десислава Радева е висока и представителна жена , но това не е достатъчно, за да се представя добре и съответно България. Нужни са й съсвети първо за излъчването- трябва да се усмихва сдържано и топло, трябва да подбира по-добре дрехите си,да са изчистени и без флиндифлюшки, да й стоят, добре, а не като на закачалка. Освен това не трябва да стои сковано и с напрежение в раменете, а свободно и с достойнство. Г-жо Радева, помислете повече върху визията си, така ще помогнете и на съпруга си. Мелания Тръмп може да не е образована , но има отличен вкус за дрехи, стойка, походка, излъчване. Учете се от най-добрите .

Изцяло Ви поддържам, но я поровете - Мелания съвсем не е необразована, а и има - няма говори 5 езика.

Стига с тази "първа дама" такъв кон е,поне да си беше сресала косата.Само я величаете сякаш е неземна красавица.Всички дами на снимката са като герои от комикс, особено тази с костюма и вратовръзката.

Кон си ти,или може би кобила! Десислава Радева е Първата дама на България.Ако не може да го смелиш,върви да пасеш на някоя поляна. Аман от зевзеци с огромно самочувствие без покритие.

Тази нашта няма ли гребен и фиби ?

Аз си мислех че нямаме армия, а то се оказа че сме били лидери на НАТО. Какво нещо е живота, постоянно те изненадва. А имаче най-добре изглежда онази престилката и бохчата на главата.

Първата ни дама в най-красивата на снимката. Мелания е с много силикон, нещо странно за първа дама. Но най-странната "Първа дама" е тази на Люксембург - това си е жив бъзик.

Щом си имате първа дама. Аз си имам такава и ми е достатъчно. На всичкото отгоре е и с две-три дипломи. Разбрахме ли се?

Емине Ердоган и мъжа зад нея са перфектни като визия.За всички останали има какво да се желае.

Добре, че вчера дойде от село да ни кажеш гейското си мнение. Да не си Николета Лозанова. Ама това е друга сбирка и критериите не са като за мероприятие организирано от Евгени Минчев или за конкурс Мис силикон.

открийте разликите:)

дами, кифли, кадъна и педал ..... сливи

Мислех си , че оня дебил с костюма е преводача - то се оказа жена на някой си ! Ебати и изостаналия и неориентиран пич съм бил! Иначе най-стилна и красива е кралица Матилда! Много стилно ситре на Ердоганша, бравос, комшу!

най- готин е съпругът на председателя на Люксембург- вижте стилен с костюм

... съпругата, искаше да кажеш... защото, по твоята логика... къде го мъжо на меркелица?!?

Браво, добре изглежда г=жа Радева. Тя е висока и стройна и тоалетът и е много хубав. Браво.

Г-жа Радева е висока и строина дама и в случая се отличава очевадно заедно с Мелания от другите. Браво, добре представя страната ни като жена и ми е приятно, че изглежда толкова добре.

Истински ми е жал да си призная, за жената на Ердоган! Как ли се чувства опакована като турски локум, сред тези елегантни модерни жени от западната цивилизация?! Сигурен съм, че и на нея и се иска да се облича по подобен начин, но тя трябва да спазва, някакво "благоприличие" по някакви канони религиозни.Въпреки, че е саудитка, като етнос!

Изобщо не ми е жал за тази. Сигурна съм, че и тя е откачена фанатичка като мъжа си и смята останалите от снимката за леки жени. Има много жени и принцеси от арабския свят, които не се забулват въпреки религията и мъжете си. Тази иска да ходи така.

Цело стадо офси.

и един пингвин!

Единствено Емине Ердоган разваля пейзажа

нашата селянка го разваля

Така ли, и снаха ти била там? защо не е на снимката?

Мелания изглежда най-добре. Деси е направо отчайваща за съжаление. Макар да има подобрение в сравнение с първоначалния й вид, за стил при нея изобщо не може да се говори. Всичките й дрехи са в една линия, всички са някак неглиже - тази полата й е крива от едната страна, но това не е стил.

Другарката Радева е страстна пушачка и искрено се надявам,че не си е позволила скришно или явно да запали цигара.

Аз пък намирам, че най-сполучливата промяна е точно косата. Много й отива този по-светъл цвят и добре, че не е опъната назад, а има падащи кичури. Роклите лесно се сменяват и доизкусуряват. Сега е много по-добре в главата. Важно е да й избират правилните стилисти.

Дайте й малко време,ще се научи,ще се огледа наоколо,ще намери верния подход.На тези снимки изглежда много по-добре от първите,които публикуваха.Хубава жена е,на черното бяло не мога да кажа.Не я защитавам,не ми допада като цяло,но Мелания изглежда като изопната от злоба и ботокс,толкова изкуствена,за другите не ми се пише...

САМО ИСКАМ ДА КАЖА НА ВСИЧКИ ПИСАЧИ КОЛКО СТЕ ПРОСТИ И НЕЩАСТНО,НО ТОВА Е ТАКА ЗАЩОТО НЕ ИЗЛИЗАТЕ ОТ КОЧИНАТА. ВСИЧКИ СА ОБЛЕЧЕНИ ДОБРЕ,МЕЛАНИЯ Е ПРЕВЪЗХОДНА И КАТО ВИЗИЯ,ОБЛЕКЛО,ДЪРЖАНИЕ,ПРОСТО САЩ ОТ ГОДИНИ НЕ ИМАЛА ТОЛКОВА СТОЙНОСТНА ЖЕНА ЗА ПЪРВА ЛЕЙДИ. НАШТА ДЕСИ СЪЩО Е С ДОБЪР ТОАЛЕТ,НО МОДИСТИТЕ И ТРЯБВА ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ СЪС СТРУКТУРАТА И. ТЯ Е ВИСОКА,С ХУБАВИ КРАКА,НО Е ШИРОКА В РАМЕНЕТЕ.МОДЕЛА ДА Е СЪОБРАЗЕН С ТОВА И РАЗБИРА ТУК ЕДИНСТВЕНИЯ НЕДОСТАТЪК Е ПРИЧЕСКАТА . СТИГА СТЕ ПЛЮЛИ.И РАДЕВ И ДЕСИ СА НАЙ ДОБРЕ ИЗГЛЕЖДАЩАТА ПРЕЗИДЕНТСКА ДВОЙКА ДОСЕГА НА ФОНА НА ЖАБИ,КОНЕ И ...ОСОБЕНО ТЪПАТА ФИЗИОНОМИЯ НА ПЛЮВНЕЛИЕВ.СТИГА СА ТАЯ ЗЛОБА,ЗАВИСТ И ОЧЕРНЯНЕ НА ВСИЧКО ДОБРО.МОЛА ВИ БЪДЕТЕ КОРЕКТНИ В ТОЗИ СЛУЧАЙ.

Майтапа на страна ,ама съпруга-та на Люксенбурга най добре изглежда.....само дето пола и е несъвместим с другите половинки...а турската нинджа е най зле облечена, ако беше с анцуг от Димитровград по добре щеше да е.

G-ga Radeva izglegda mnogo stilna, ima hubava figura i izluchvaneto i e na predstavitelna gena, vsichko vuv viziata i e estestveno. Melania i Radeva sa nai-hubavi.

До неочарованата българка/Хайде стига с тая Гинка. Видяхме я и нея на снимка и беше много, много разголена. Стига сте я хвалили.

Наистина е малко ръбеста, но хора я си спомнете как изглеждаха предишните президенши- Плевнелиевата-а?????, и други да не изреждам. Погледнато реално и между тези на снимката има някой дето не са за пред хора, но мъжете им си ги харасват! Просто нашата трябва да я посъветват да не облича такива рокли. Тя е висока и ще й стоят по свободни....

Дамата с бялата рокля до нашата Деса, вляво, и на втория ред двете дами. Тази с панталоните я разбрахме.

Най - добре изглежда кралица Матилда. Тоалетът е съобразен със събитието - дневно. Светло, скромно, завършено и с малко но перфектно бижу. PS/с тази рокля се е появявала и на други мероприятия. това означава скромен и духовен човек.

Коланчето разваля цялото впечатление. Би трябвало да е акцент, но не се е получило. Мое мнение.

първата ни дама изглежда много добре,което страшно ме изненадва,ако се съди от предходните и облекла..жалко,че е спестила откъм прическа-тогава можеше да се сравнява само с Мелания...

Не мога да разбера защо се възхвалява и непрекъснато навира в очите ни въпросната г-жа Брижит. Та тя е АБСОЛЮТНА КАРИКТУРА (да й се налюбуваш на сбръчканите бицепси наколенки) на фона всички останали, вкл. Нашата генерал Деси (с рокля за градинско и обувчиците без пета, с които се появи и на приема за 24 май). Има ПРОТОКОЛни правила, уважаеми маДами (не сте в шоубизнеса)

а с нинджата в балтона от ламе ко прайм!?

Ахахахахахаха! Много добро! :)))))))))))))))

Тази наша "първа дама "е като кобила пред другите дами.Дори бабата на Френския президент изглежда по добре от нашата "хубавица".А ,за съпругата на Люксембургския президент .... нямам думи....

Е, не си права - грубо се изразяваш, а жената има видимо голям напредък в стайлинга.

Какви чантички, какви прически ви вълнуват? Вижте ги какви са от кол и въже всичките и ни управляват мъжете на тия! Кой от кой по откачен! И Готие Дестене съпругата- мъж на Люксембурския и тя-той барабар Петко с мъжете-жените и бабата на оня с едиповия комплекс и на оня диктатора забулената и на оня откачения с перчема жената! Потрес!

на нашта Деса не може да се прикрие с рокля. Тая трябва да ходи ил с костюми или с панталони, но широки. Ма то като не си придобил добър вкус и дизайнерско мислене за това какво ти отива, няма как да стане тепърва. Или имаш вкус или нямаш.

Добре е в рокля. В тази рокля.

"Нашта Деса", "тая"...ех,че нежно се изразяваш мацка!Какво ниво само,каква култура показваш! Че и от стайлинг отбираш. Ще падна от смях.

Най ме впечатли съпругата на Люксембургския президент! Само е пропуснала пола да си сложи :)

и аз съм висока и с широки рамене като бивша спортистка, но тая направо плаши. Има нещо супер грубо в излъчването

Ох, сега ще ме застреляте вкупом. Дълго се чудих на кого ми напомня Мелания - ми на Маргарита Михнева. На едни по-млади години за втората, разбира се.

да засенчи президента на Франция. Тая първа дама трябваше да им стане Президент, да види Меланито кон боб яде ли. Може да е била някога модел, но на тази снимка Меланито също е облечена безвкусно.

Не е облечена безвкусно, просто за вечеря в САЩ се обличат по-тежко, докато в Европа с по-семпли тоалети.

виж й санадлите примерно. На тази рокля не й подхождат толкова много каишки. Те претоварват и без това натоварената с дантели рокля.

Първо в Рим правиш като римляните, второ - това е дневно посещение в музей, не е вечеря :) и трето сандалките са...смешни независимо от повода, освен ако не е в хипи-стил в някоя комуна - тогава са си съвсем на място!

Браво! Прогресът е очевиден! Само прическата трябва да се барне още...иначе натурално е най-хубава от всичките :). Само Мелания е по-лачена, но то е с много пари това. Туркинята и Люксембург...:) то се вижда - няма какво да ги коментирам!

да,и аз току-що написах същото...

Сама по себе си роклята на нашата дама не е лоша, но е по-скоро за градинско парти, отколкото за официална среща. Такъв романтичен стил не е за музеи и формални събития. С едноцветна права рокля и подходящи аксесоари няма как да сбърка. А и трябва да си пооправи стойката, защото изглежда като партизанин пред разстрел.

Ами за завист на останалите - да.

не са на ревю. Говорим за цялостната им визия, излъчване, облекло и т.н.