Бекъм, Хадид и куп знаменитости на АМФАР гала

Редица знаменитости присъстваха на благотворителна гала вечер в Кан, която събра над 17,8 милиона евро за подпомагане на изследванията върху СПИН по света.

Обратно в новината

Коментари - Бекъм, Хадид и куп знаменитости на АМФАР гала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ни дразни така. Къде са й бурката и шалварите? Между другото, цивилизоваността и приобщаването към западната култура и ценности не означават да ходиш като уличница! Това само между другото или между каквото е там.

истински жени.нашите на тридесет години са с бръчки.после защо гоним младото.еми да не стафидясвате бе

Нашите жени започват да стават красиви на 30. А, на тези човек не им знае пластичните операции. Пък и едно голо тяло не значи нищо, като поразровиш в главата им дали има нещо?

Ами, въпросната дама е модел. Също е и един от ангелите на Викторияс Сикрет. С това е известна, а вече тоалетите й.. Така е в светът на шоубизнеса. То и България има много такива като нея, но с разликата, че повечето са пациентки на доктор Енчев и съответно едни пластмасови "кукли". Иначе доста изискани тоалети за разлика от други пъти.

Тази дама, освен с факта, че на всяко събитие е или полу-гола, или без гащи, с нещо друго известна ли е? п.с. Въпроса ми не е реторичен

Много била добра в аналния секс, разправят щастливци.

Има логика, това е сходна черта с много от любимците на Дир-а!