На колко години жените правят най-добрия секс

Жените се гордеят с най-добър секс в по-зряла възраст, когато навършат 36 години, установи проучване, публикувано във в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - На колко години жените правят най-добрия секс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои мъже тук доста преувеличават. Неотдавна срещнах мъж много по-млад от мен. На въпроса ми: защо с какичка, не те ли вълнуват младичките, можеш да бъдеш с 20 годишна? Никога няма за забравя отговора му:" Младите не ме кефят, изглеждат добре, но не са чистоплътни. Излязла от фитнес, забърсала се с мокра кърпичка и пристига на среща. Та тя цялата мирише на пот. Друго е със зряла жена - образована, въздържана, естет от главата до петите, ухаеща прекрасно, разговаря на всяка тема .... чудесни мигове, които желаеш да не свършват." Въпреки хубавите думи за зрелите жени му отговорих, че и аз затова харесвам наборите: разговори, смях, емоции .... , а секса си е черешката на сладоледа. Разни хора - разни желания - шарен свят! Както е казал народа: "За всеки влак си има пътници"!

Най-важното е жената да има партньор, за да прави какъвто и да е секс.Защото нерядко такъв просто липсва поради ред причини-изоставена жена, непривлекателна жена и т.н.А ако трябва да се говори сериозно - последното , което е важно за една жена е възрастта й.Пример - съпругата на френския президент.Ако някой може да убеди Макрон,че няма да прави хубав секс с жена си поради възрастта й, нека се пробва.

По- добре никакъв, отколкото какъвто и да е.Само за добрата свиня няма лоша помия. И въобще не е свързано с възрастта, а със съвсем други неща... Връзка, която се крепи само на тази основа не е дълготрайна.Не е голямо геройство веднага щом откриеш тайната на ключа , да смениш бравата.

Забелязва се, че поредната терапия на дира насочена към млади чекисти и застаряващи неплатежоспособни господа, копнеещи за млада плът, за да вдигнат самолета, е преминала успешно. Всички те са се изпляскали по темата и сега спят спокойно, мислейки си, че са заблудили някого, че се занимават с нещо различно от ръкоблудстване. А на нас, жените, на която и да е възраст, ни е просто забавно като четем подобни глупости...

Според мен ги тикат към бардаците с малолетни проститутки, иначе нямаше да скачат като ужилени на всяка статия за добре изглеждащи жени на възраст.

Подразбира се, че е напълно излишно проучване сред мъжете относно с коя от изброените групи имат (и са имали) най-добър секс.

Нищо не се подразбира. Ивомир Жанков например ще каже едно, педофилът съвсем друго, некрофилът трето. Ха ха ха. Иначе да, подразбира се към кой жанр биеш, ако си зациклил на ръчна.

Много моля женичките над 36 г. да не ми пишат и да не ми званят ! Благодаря предварително.

Аз съм мъж и реших, че тогава ще си съгласен аз да звънна. Само че, защо като набирам се включва гласова поща на някаква погребална агенция? Да няма грешка нещо. Или евтина реклама.

пфффффф... за жени ПОД 40 години, моля да НЕ МИ ГОВОРИТИ...

Поради селективното избиране и триене на коментари спирам да посещавам и пиша в този сайт. Еманципираните и незадоволени к--ки са превзели парада и промиват масово мозъци. По темата една жена над 40 може само да мечтае за оргазъм какъвто изживяват младите на 25 в момента.

Защо? Най-много трият моите мнения, по-точно уточняващи конфузни въпроси, които задавам на старите чекисти. Определено дъртите порно-естети са под нечия закрила. Относно оргазмите на жените на 25 и 40 години - за да можеш да направиш сравнение: 1. Трябва да си жена 2. Трябва да си минала през двете възрасти, т.е. да си над 40 годишна. Толкоз за шаманските ти способности, чичко.

Въобще не си разбрал. И въобще не си в час. Жените след 40 изживяваме много оргазми. Разбира се с мъже около 30. 40-се и нагоре да си плащат за по-млади и така. Хич не ни пука даже ;) :)

Който го може си го може , не намира косури.

Това са пълни глупости, които са промити през някакви врели некипели. Според скромните ми наблюдения през последните 4 години в които съм имал връзки с жени между 19 и 38-40 години, че вечната максима е много вярна - жените до 23 години винаги ще са на мода. Те са жадни, гладни и привлечени от плътските удоволствия. Жените между 27 и 26-7 години са ужасни мрънкала , жените над 37-8 усещат, че вървят към края, но истината е, че никога няма да станат отново на 23 ! От тук на татък всеки може да приказва каквото пожелае, но това е живата истина и реалност !

Всеки съди сам по себе си. "ужасни мрънкала, усещат, че вървят към края, но истината е, че никога няма да станат отново на 23" се отнася до теб и сигурно е достатъчно отрезвяващо и болезнено усещане. Нормалните хора не възприемат така деструктивно нито себе си, нито света.

кой го знае той каква е хубост и младост- най-вероятно типичен ганьо с ниско окачване, шкембе, слабоинелигентен, заплата 1000 кинта, ноооооо с мега претенции, особено скрит зад компа.

По- добре на чикии отколкото да се занимавам с разни мрънкала дето гледат само как да те измами.

Няма вече полови актове, жените искат пари и хубавци, не такива като мене..

Не измествайте темата! Няма как една жена на ч0 да изглежда по-добре от на 20, нито пък мъж на на същите години. Говорим за сек.удоволствие, а на 20 често ор..азма е мираж. В млада възраст се симулира удоволствие, а в зряла се изживява. Да обиждаш някого, особено жените на години е проява на комплекси и липса на интелект. Истинският мъж, който умее да обича, уважава жените и не ги обижда. Съветвам 40 год. мъже да се погледнат добре в огледалото, защото виждам добре изглеждащи и поддържани жени над 40 и много малко такива мъже.

А замисляла ли си се от къде имат пари тези тунинговани жени на възраст над 40 години ?

Защо пишете такива глупости??? Много, много скоро и в Бг ще бъде като по целия свят и тогава ще Ви видиме : момичетата на 18 ще бъдат леко закръгленки, с кецове и небрежна тениска, а жените между 30 и 40 ще са магнит на висок ток, с поддържано тяло и скъп тоалет, както и е редно да бъде. Младите момичета са си половин деца и е нормално да са с връстниците от училище ( изключвам голям процент български девойки, които от пубертета практикуват най- древната професия ). На всички места по света, където съм била атрактивните и красивите жени, които съм видяла са били между 30 и 40г, а тийн девойчетата са невзрачни и с вид на деца още. Но тъй като Бг се е прославила с малолетна проституция е нормално тук разбиранията да са обърнати.

Като бях малък се страхувах от дебели и мутирали жени над 40- годишни, а сега само се отвращавам.

Ами ето, че ти върви на мутанти. Казах ли ти аз, че нормални жени няма да те погледнат.

Тези над 36-годишните са вече леко мутирали и си ги вземете всичките, пък на мен дайте от под 36- годишните.

Колко годишна ти е ръчичката???

Откъснете две зрели праскови. Изяжте едната, а другата оставете във фруктиерата на масата. След три дни изяжте втората. Вкусът практически същия, обачеее... нали! Толкова за 20 и 40 годишните. Това, че 20 годишната умее по-малко от майка си да си направи кефа, не означава, че АЗ не мога да си направя с нея по-голям кеф, отколкото с майка й.

Много си пошъл и не ти отива на профила, затова дразниш хората и ги отвращаваш. Ти си срам за дядовците. Пази боже от такива изкуфеляци, в един момент ставате обществено опасни.

С тази разлика че, жените не сме плодове на твоята маса. Така че похапвай си прасковките и си сменяй памперса редовно.

Точно праскови ли? Всички обичаме от най-презрелите. Въпрос на вкус, ти си ги рупай от първия ден.

Явно наборките са се засегнали. Истината понякога боли, но уви, това е животът. Коментарите и минусите само показват, че съм улучил в десятката.

Очевидно си много засегнат и продължаваш да се напъваш да впечатляваш наборките :) Ехооо, тук 20 годишни няма да намериш. Много си съмнителен, дядке.

Внимавай само да не те набара нечий татко на млада жена за която точиш лиги.

Остава да уточниш , дали имаш зъби да си хапваш пресни праскови или силата ти е само да ги олигавиш...

Лошото на 36 годишните е, че са само на крачка от 40, а там вече...

ги чака дядото ... с тревокосачката

Дядото

Роторът още върти, хвала на бога!

Правила съм здрав и як секс и на 20, и на 40, и дори на 50 години. Но това зависи от мъжа. С можещ мъж съм достигала до 14 оргазъма ... и спрях да ги броя. И това беше на 52 год. Жалко, че такива мъже са рядкост и не са интелигентните, а обикновени бачкатори. леля ви Вера

Не само бачкатори, а и комплексари, които бленуват за младичко, и гледат с оня влажен поглед, ама не могат да си го позволят. Пък ние младичките не харесваме щкембета. Малко ни е жал за чичковците малко са смешни ама кво да се прави :P :P :P

Дядото

Което си е право, право си е. Не харесвате шкембета. Но срещу съответните парцалки и играчки с удоволствие лапате пишока. Проверено!

14 оргазъма! Браво! То и аз веднъж направих 16 тека, ама като се събудих падайки от кревата, много лошо си ударих коляното.

Браво на теб ,Пожелавам ти много здраве.

дърт мъж само за пари, млад мъж за секси игрички ;)

Sm3hurk0

Дъртите дами дават като за последно.... Младите дами не дават, ама като одъртеят ще почнат да дават, когато никой не им иска... Такъв е живота.... Аз си търся 18 годишна дама с поне 18 годишен стаж .. :))))) Да знае как са си го сложи.... и да не си го слага под мишницата, като термометър.... ...и като и кажа - мръдни малко..., тя да ме пита - що ? преча ли ти ?

18 годишна дама с 18 годишен стаж си е 36 годишна ;) Какво им е на по-възрастните? само изглеждат леко поомачкани и приятно изморени - както изглеждат 20 годишните след 1 нощ секс. 35-40-50 годишните излъчват много секс - желание, спомен и намерение за секс, освен ако не са го отказали доброволно, случва се приоритетите в живота да се изместят. Ако си срещал жени на 40, които не хващат окото - то те са си изключили доброволно сексуалността.

Колкото повече узряват (и презряват), толкова повече се стараят! Нещо като мушмулите, гниенето и сладостта. А най-мераклийките-те се стараят и като стафидки даже...

Лесен въпрос: между 16 и 55!

Отпусни още някой месец

Всичко се свежда до опитност.А аз тъкмо се научих да правя секс и вече не става с над 36...

най добър за кого?? за тях, или за партньорите им? ако е за тях,това може и да е вярно, но всеки нормален мъж би предпочел секс с младо момиче, а не с 40 годишната му майка!

20 годишните са за 20 годишните - и на двата пола е по-приятно когато са младички. Стар мъж да харесва млади момичета - значи няма свои деца, а какъв мъж е, който не е имал любов, която да е докарана до брак? Той на младини не е можал да се пристрасти и да се свърже трайно с 20 годишна, та на 40 ли ще опита даже.

Б. Х. Ти не правиш секс

заблуденият, ако майка ти е на 40 също прави секс. Просто го прави дискретно и не го афишира. Уважавай майка си, тя има своите нужди и потребности.

Само че майка му е на 85. А той е на 65 и не може да повярва, че 40 годишната му дъщеря прави секс. Виж, на съученичките на внучката налита.

а за мъжете кога ще направят такова проучване, че масово са напълно импотентни независимо от възрастта от много ръкоделие???

малеййй, а как импотентен човек се занимава с ръкоделие ще ни обясниш ли??

Да, обяснено е в научната литература, как още не си прочел за симптомите си? Ако предпочиташ чекиите пред секс - тъкмо това е, импотентност. Изкуствени стимулатори, трябва да има консуматорска тръпка, сходно е с клептоманията и убийството като тип мозъчна активност. Така с времето се вдигат и вдигат праговете на чувствителност. Докато накрая не от млади момичета ще ти става, а от деца, мъже, садо-мазо... По това се познава кой стадий си. Можеш сам да си сметнеш.

Нищо чудно с ТЕБЕ да са напълно импотентни! Всичко е относително! ;-)

Какво ще кажеш, че жените обменят помежду си инфо? Аз не познавам нито една моя приятелка от 20 до 40 години, която да получава КАКЪВТО И ДА Е секс, не на редовен даже :)))) Представяш ли си! Много сте зле, стегнете се малко. Всъщност е късно вече, не се напъвай, споко, пипай пишлето, че за пред жени не става.

У нас го правят сносно от 11 до 81 и се е превърнало в нещо като национален спорт.

Има нещо вярно. Бях с 42 годишна, след това с 28 и накрая с 19 годишна. Най се кефеше на секса 42 годишната. Но пък да си с 19 годишно момиче е просто неотразимо. Та то мирише на младост, кожата му мека и еластична, дори като се изпоти по време на секса, потта и е сладка и вкусна.

Така е, няма пълно щастие, има за всеки по нещо.

Има обяснение всичко казано. Когато първо си бил с 42 годишна, си бил млад и тя, истински ти се е кефела, защото приятно е миришела потта ти, имал си стабилна ерекция и е било приказно. Сега 19 годишното се поти, защото си набелелял и й тежиш, миришеш по-странно от младежите и не е чак такава приказка. Особено ако си й платил, то при нея е било не за кеф, а от нужда.

Не позна в нищо :) Аз съм на 40 години, в отлична форма. Висок съм 180 и тежат 78 килограма даже малко трябва да кача. С трите бях в разстояние на 1 седмица. 42 годишната ми е бивша жена, разделен съм с нея от година, сега секса стана с нея случайно, понеже малко се понапихме една вечер. Намерих ОГРОМНА разлика при нея, не беше като едно време като бяхме женени. 28 годишната ми е сегашното гадже, ходя си все още с нея. А 19 беше една красива щастлива съдба - бях до Пловдив по работа и на връщане се запознах в рейса с нея. Накрая стана така, че се озова ме в нас :) това бяха трите ми най-прекрасни дни в живота. Не станахме от леглото. На финала, когато си тръгваш се разплака, че имаме такава голяма разлика във възрастта и нищо не може да се получи между нас

Човека не струва.

Да, да, спомних си - ти беше, който рекламираше компаньонката Никол, даже й даде координатите... Ами закъсал си го и за нищо нямаш реална прдстава, какво да ти кажа.

Ха-ха .... щом потта й е сладка и вкусна имала е диабет! Потта на здравия човек е солена.

Мале, мале, тръгнали някакви уЧени дето не са виждали женски полов орган да правят проучвания за женската сексуалност. Смех :))) Всеки практик знае че жената прави хубав секс когато види голяма пачка и голям х.. независимо от възрастта и бъде убедена че и двете са само за нейна употреба.

на 64!

Миришат тези, които нямат култура на хигиена. Познавам 20-30 годишни, които не знаят, че след голяма и малка нужда трябва да се измиват добре, задължително. Колкото до секса, казаното е вярно. Тези, които говорят за ;риби; явно са перманентно на сухо

Зависи от зодията.

Жените на 35 години почват да миришат на скумрия отдолу......

Ама на каква скумрия маринована , студено пушена или малоумна?

При тебе работата е ясна - понеже спиш само с ку.ви, а вече пенсията ти не стига - и си минал на по-евтини, респ. възрастни, с дълъг стаж. Те естествено, че миришат, след като са хронично болни от полови болести, дълго влачени и недоизлекувани. Разбира се, ако е много опасна разработена ку.ва - ще започне да мирише и доста преди 30. Като нямаш друг избор, така ще е.

Всичко зависи от гледната точка. Я попитайте един педофил какво мисли по темата ? Или един некрофил. хаха

Годините не са от значение!!! Има жени , които просто не стават независимо от възрастта! Добрият секс си е дарба!!!

Някакви простаци смръдльовци се изказват компетентно по темата?!

Дa имa яки кaки,че без тех нямa живот.

Провиснали телеса ...

То има такъв виц: 'на тази въраст го правят за последно'

С такива като тебе, на които едвам им става - за последно, да.

Мдаа, жена над 30 - увиснали гърди и целулит!

и мирише

vie ste ludi

Ооо, те още в уч-ще вече тресат целулита, какво ти над 30...С тази храна и липса на спорт още преди 25 вече са с целулит

Жените се гордеели със секс, като няма с какво друго да се гордеят.