Бен Стилър и съпругата му се разделиха

Актьорите Бен Стилър и Кристин Тейлър се разделиха след 17-годишен брак.

Обратно в новината

Коментари - Бен Стилър и съпругата му се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя го хвана късния пубертет.

За пореден път след звезден развод - жената вече си е намерила друг, а той ще ходи 2 години омърлушен като прани гащи. По-леко с порното, момчета, жените не са вчерашни, живее им се и си го получават другаде.

ДРЕМЕ МИ НА ШУНДАТА

Бен е Готин, време е да си хване нещо младо. Не че жена му не е симпатяга, просто ... вече е на средна възраст, ако ме разбирате.

Всеки нормален човек като прочете такава новина си мисли точно обратното. Толкова е средния срок на годност на мъжа, това е. Тя ще си намери по-млад, защото още дълго ще бъде сексуална. То развода е тъкмо за това, да се освободи мястото за този, който ще може. При него също е ясна работата занапред - трябват си стимуланти, виагра, порно и защо не някое младо момиче за трофей. Ако й плаща добре, тя ще търпи скуката и самотата в леглото му.

Май и в още един филм играеха заедно. Беше нещо за народа топка, която в щатите се нарича Dodgeball. Филма го бяха превели тук като "големи топки" или нещо подобно.

Да не би и той да се е изкушил да се вземе с някое по-младо оживяло влечуго? Явно не е могъл да й смогне на бившата си, като й гледам яката физика. Не е за изхвърляне, но й трябват повече и по-мощни.....водопроводчици.

Путьо.

Тоя паляк не виждам как изобщо е бил и минутка с това бижу. Спасила се е...

Суета, суета ... твоето име е човек! Нищо ново ... под слънцето, мъж на средна възраст е отегчен от остаряващата си жена!

Жена в разцвета си е отегчена от остарелия си мъж. Бенчо е на 51, все пак.

НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТ...СЕЛАВИ...

тоя изчака да оздравее от рак и й би шута

Така е, палячовците обикновенно имат тъжен личен живот.

Кой знае ти пък колко си щастлив. Ако имахте финансовата възможност 90% от бракуваните щяхте да сте разедени, ама си живуркате като съквартиранти , щото панелката е само една, а заплатите ви са малки. Не завиждай, че може да си го позволят.

Удари греда палячо-нито съм семеен, нито живея в панелка.