Блатечки: С Катерина сме едно цяло

Асен Блатечки и дългогодишната му половинка Катерина Горанова оставят всички различия помежду си - двамата са "като един човек".

Обратно в новината

Коментари - Блатечки: С Катерина сме едно цяло | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еми ще бъдат едно цяло като тя дава паричките за жалките му подобия на филми...

По-добре е да се скрие някъде, вместо да се обяснява!!!

За Пенелопекрус Кети а после гледам Асен......блатечки.....плевел при звезди

Блатечки е един палячо, който не трябва да се обсъжда! Пълен смешник!

Жена му явно се придържа към максимата "С него зле, без него още по-зле". Факт, има жени които много се страхуват да останат сами и са готови да търпят всякакви извращения, само да не го карат в този живот сами, без опора. Колко такъв мъж може да ти е опора е друг въпрос. Жена му е кадърна и си вади пари, но явно й липсва достойнство и самочувствие и е готова да големи компромиси.

като сиямски близнаци са... едно цяло

Дилянчето е много зле. Асен е средна работа. В нашите среди има доста по-расови жребци с доста твърди членове. Направо те разтрисат из основи.

Тъпи к.у.р...и

Колко ли още деца ще направи на заблудените "овци"?

Слабооо...! Асенчо, батко, колко жени са ти се увесили на врата и ти пият сосчицата?;) Одъртяваш ли или оглупяваш...?;)))

Най-добре са жените, които никога не се срещат с този. По-зле са тези, които за малко го срещат и след това се разделят с него. Най-зле е Катето, която цял живот се въргаля с този.

За една кола и аз ставам "като един човек" с Катерина, аман от ровене по хладилниците

Твоят проблем Асенчо е, че не си голям актьор. Другото е човещинка. Не ни интересува.

На тоа не мога му хвана математиката. Един ли са, двама ли, ама с детето 3 или само с Диляна са 3ма, децата да ги броим ли изобщо и колко са?

Няма никакво мъжко достойнство този секс символ! Много разочарование носи с необмислените си изказвания!!!

Българското кино и изкуство щеше да спечели много, ако този един го нямаше. Кофти атмосфера.

жената подарява кола, о, не трябваше ли да е обратното--- горкото Кате

Като сте едно цяло с Катерина, да разбираме ли, че и тя е спала с Диляна ::::)))) Като започнат да се обясняват...

При дълга връзка мъжът има нужда да се разнообрази с чужда СВЕЖА плът. Проблеча е, че този палячо е позволил да го вържат.

Проблемът е, че когато човек обича само себе си и няма кой знае какви ценности, много често се стига до изневяра. Като искаш разнообразие- не се жениш и не създаваш деца.

Не се е женил, факт! А децата, не ги знам, но предвид свободолюбието му на тоз жребец, подозирам, че са субпродукт от мъжкареенето му.

Онази Диляна трябваше да се пази, а не да се опитва да го връзва с елементарни женски трикове и сега да се прави на много силна самотна майка.

хахаха викаш, да вземе пример от всички останали шаврантии, които Асен треска из страната! Наистина, много семпло момиче!

Тряска Асен шаврантии, ама те не забременяват от него, само прибират парите.

беше да роди дете

голеееми приказки...ама после пак ще сгафи. вълкът козината си мени, но нрава не.

сгафи ?!? Човека просто и изпитвал удоволствие (външно). За разни Дилянчета ича escapelle.

За едното му външно/вътрешно удоволствие цялата страна му се смее. Този си сваля гащите на всеки километър и после "Едно сме с жена ми", а тая даже май не му е и жена. Ръси деца наляво и дясно и другите му виновни. Цигански истории

Хубаво е от време на време един мъж да се разнообразява с чужда плът - особено от тип манекенска. Но трябва да се внимава да не стават деца

Дойдох да прочета коментарите. Не съм разочарован! :)

Тази... хм... "статия"... за реклама на филма ли да я приемаме? Филма, ако не се вглеждаш и замисляш много горе-долу става. Прилича на четвъртокласен холивудски филм с бюджет от около 100-200 хиляди долара. Ако са го направили за по-малко, браво на тях!

Чисто аритметично с дидето ставате вече 1,5, а с Борил - 2.

Да си имаш под ръка постоянна плът и от време на време да се освежаваш, отскачайки за забежка при по-млада такава. Дай бог всекиму.

Много елементарен вариант!

Готино е да си свободен като птичка! Това с "нещо под ръка" си е все едно брак - Не мерси!:))

Страхотна хармония и допълване!!! А що диреше при Дилянка и напълването й с бебето допълване на хармонията с жена му ли е, че не схващам?!

О, да! О, даааааа...помниш ли, че и двамата с теб бяхме едно цяло...за някъде около 15 минути. А после....после дойде Борил

Че не харесвам Блатечки, това е факт. Дълги години обаче симпатизирах на Диляна, но и тя се ос.ра. Къде е тръгнала да ляга със заети мъже? Толкова ли го е закъсала? Хубаво момиче е, но явно без ценностна система! И тя една актриса се извъди - от първия филм легна с екранния партньор. Ами противна ми е вече. И знам, че не само на мен! Не се прави така, момиче! Не се прави така!

Че Асен Блатечки кога е бил зает? Питам щото и тази на снимката не му е жена, кога е с нея кога не и той не знае. Диляна нито му е първата, нито последната.

В смисъл Диляна хвана Асен и бой, бой, докато той не го вдигне и не й го вкара. Той се дърпа и бяга, тя го бие. Айде моля ви се.

Хич не ми се моли. Явно не си ми разбрала поста. Асен не го харесвам, нито пък го защитавам, но мислех, че поне Диляна има малко акъл. Ако сте историите й с Дичо, тя го раздаваше като божа кравичка.....

Този "мъж" вече не бих го гледала нито в театъра, нито в киното. Надявам се да не ми го показват по тв в разни предавания и реклами, защото той е един достатъчно лош пример за обществото.

подари му самолет, нек се радва момченце! С Диляна би трябвало да се држи като пич, ама... та за това пак е при Кате, за да го дундурка , тоз лишльо

хахахаха страхотно лицемерие! Асене, кажи си!!!!!!!! Кого лъжете? Или след провала на Бензин, може да кажем всичко и всички ще ни повярват?

Тъмен балкански субект. Яд ме е само за жена му, която няма сили да продължи напред и не спира да го приема този обратно и така до следващата манекенка.

О, то имаше една друга такава хрисима - Христинка на Благо Джизъса. Той я заряза бременна заради някакъв фолк парцал. После се върна при нея, тя го прие. После той и направи още едно дете и и би шута, пък той се ожени за някакъв третополов мургав силиконов субект някъде из Азия... Изводът е - почне ли веднъж, няма спиране, така че и наш Асенчо няма да се свърши само с Дилянка, ще има още и още...докато има една такава хрисима да търпи и да прощава.

А Катерина с какво е по-различна като статус от Диляна!? Просто питам, как така изведнъж я припознават като едва ли не негова жена, след като той дори не се е престрашил да я направи своя жена официално. Тя не е с нищо повече от Диляна или някоя 3-та, която може би ще се появи след време и ще е чуем как е едно цяло с него. На този не му стиска да избере една жена и да бъде само и единствено с нея. "Интереса клати феса."

Ама този наистина е много нагъл! И е мекотело, а такива се правят на големи мъжкари... Изплющя Диляна, че дори не я пази като хората... типично за самонадеян глупак, а сега се сетил за първата, явно изгодата е по-голяма... Тъпак! Не ми понасят подобни типове, твърде много тестостерон, чак е оглупял от него.

Ама Дидка да се е пазила, явно е искала да приложи класическа женска хватка да го върже..А тоя я , че е противен, то е очевидно!

Ама ако този "голям мъж" не беше ходил при Дидка, тя нямаше да може да си върти дребните игрички... Той какво ще там, като е едно цяло с друга жена, м?! А Дидка си е Дидка, тя няма повече претнции от това, което всъщност е - хубава жена...

Luna0102

Аз съм толерантен човек, мисля че всеки може да прави каквото си иска стига да не наранява другите, особено най-близките. А този тип така се е изгаврил с жената с която са "едно цяло", че просто не мога да го обидя достатъчно колкото заслужава. Същество ( не мога да го нарека мъж), което го докарва само от празни приказки, а с делата отвращава, поне да си затвори устата!

Тоя такива ги натвори, че вече кой се интересува от него? Изгуби си ореола на пич с това иди си-ела си между две жени. Думите му нямат вече стойност, а за филми и театри пък - съвсем олекна. Пълен шут, на когото се присмиват.

Асанчо има ли кой да ти вярва?!?!

Жена, ние сме едно цяло. И затова внимавай какво правиш! Защото, аз като таковам, ние таковаме. А като те таковат теб, нас ни таковат!

Готин виц, но при този тип мъже е друг случая - дават мило и драго друг да такова жена им. И когато тя не се сеща да си търси навън, той я подсеща като прави същото.

Блатечки: С Катерина сме едно цяло (до следващата фуста или ще са вече просто еднодневки). АХАХАХАХА!

иска да каже, че имат един общ хладилник. Нейният. Той само го тараши, тя пък пазарува и го пълни. Ха да им е честито.

Иска да каже, че са едно тяло - тя главата, а той г.за

Добре, бе. Тоя ако не го познавате и ви е комшия и дойде и ви поиска 50 лв. назаем, ще му дадете ли? Или ще си кажете, че ви оглежда жилището и планира обир? То си му го пише на челото що за стока е. Която си пада по "лоши момчета" трябва да си знае, че "лошите момчета" правят лоши работи. Цял живот. А е забавно само първите няколко месеца. После е само лошо.

Абе знаех си аз, че шериата му е близък до сърцето на Асенчо - хем си има няколко жени едновременно, хем официално не е ангажиран с никоя от тях. Ама ако ще пускате новинки за него и публикувате снимки със семейството не заравяйте да сложите в галерията и снимки на принцесата от Гулянци и наследника от мъжки пол. А за филмчето какво да се напише - бат Бойко го гледа на голям екран и още на другия ден свика извънредно съвещание за борба с нарушителите на пътя и намаляване на загиналите. Асенка филмчето ти с какво спомага за намаляването на нарушенията и престъпленията на пътя?

Тоя има бая къса памет и е рядко нагъл. Бързо забрави кога вършееше мацки, че дори опраши една. И тая жена до него...как ли го трае?! Златен ли му е?!

Къде беше Катерина докато беше с Диляна и създавахте дете ?! Може би между вас ?! Асене , мъжкарството е не само визия , а поведение,стига си ревал и оправдавал ,Катя вече ти прости .

А с незаконното ти синче Борко едно ли си? Щото ако и с него си едно следва, че съпругата ти е едно с на Диляна детето.:O Абе, заплетена история... По-добре по нея направи един филм. Мани ги тия бензини, нафти и прочие петролни продукти.

Нещо сметката не излиза ,щото общо правят 0.75...0.25 останаха при Диляна/ако не греша името/.

Ама г-н Блатечки, моля ви, какво значи "с жена ми сме едно цяло"?След като имаш дете от друга жена и с която си живял известно време, по-добре е да си мълчиш и да правиш това, което трябва. И крайно време е да слезеш на земята и да се погледнеш, че си един обикновен българин от средната класа и не си толкова велик!

И от кога разбра, че сте едно цяло бе дриш? Откакто разбра, че без нея, ще помиришеш роля във филм, ама през крив макарон!

и ние от време на време...