Йорданка Христова с перфектна кожа на 73

Естрадната дива Йорданка Христова се гордее със стегната и свежа кожа.

Обратно в новината

Коментари - Йорданка Христова с перфектна кожа на 73 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската София Лорен!!! Две достолепни жени с фантастично излъчване за годините си! За тях времето е спряло! Адмирации!

Имам и воля и висок дух,мотивирана съм,но нямам пари.Харесвам Й.Христова.

Жена съм, но няма да злобея - много добре изглежда и има излъчване. Приятна за гледане!

Убеден съм, че не са префинени процедурите й за подържане на кожата, след като кара своята стара "Алфа - 156" все още и участва в разни шоу предавания !! Точно това нейно младежко излъчване говори за вътрешната й младост и е причина да се чувства "свежарка" !! Евала й !! Хвала на Лили Иванова, но разликата между тях двете в това отношение е наопаки !! Йорданка се чувства все още годна за всичко !! Това я крепи младолика и готина !! Добре ще бъде да взимат пример от нея !!

Фидел те закриля от ада

слон със перфектна кожа....

нейната кожа....

Видяхме истинската и кожа в БИГ БРАДЪР. Тук камерите са със филтри. Отблизо също съм я виждал

е убава жена, но и парата в джоба е успокоително лекарство, колко пенсионерки на нейната възраст ще изглеждат "така щастливо доволни", абе парата праи чорбата, другото с кожата е мижи да те лажем, лажеш само себе си

Снимка 3 и 4 показват истината за нейната кожа. Сега има как за даден период да се опъне чрез пълнежи от разни нишки, ботокс и още какво ли не.Никакви скъпи мазила не могат за кратко време да постигнат този ефект.Природата не може да се излъже.Пълнежът е в точното количество, а не както бяха направили лицето на Стоянка Мутафова като барбарон.

Простаците и злобарите нямат почивен ден ! НЕЩАСТНИЦИ ! Йорданка Христова е една чаровна жена, която пее от сърце ! Да е жива и здрава, да прадължава да пее и да ни радва !

гаранция че не си жена а кончита вурсче

Не знам колко и защо е перфектна кожата и, а и не ме интересува. Но тази жена има страхотно младежко излъчване за годините си .

мисли се за голяма работа, но е неприятна Точно каза някой че има нещо кръчмарско в нея. Иначе сигурно е силна жена, но не мога да и простя че като снаха на григор стоичков в чернобилския период е яла и пила само проверена храна, а за хората, каквото им дойде да главата.

Супер е, и аз смятам да спортувам и полагам грижи за тялото и духа си докато годините ми позволяват . Всичко е до воля и висок дух, липсата на време и житейските трудности се преодоляват, ако човек е достатъчно мотивиран. Особено ако е публична личност, каквато е тя.

Това е в следствие на масажите които Фидел Кастро и е правил на младини !

Да са живи и здрави козметиците и пластичните хирурзи!Иначе,пример за подражание е,за висок дух и самочувствие!

нормална пенсия или и на нея подаряват народни пари?

Щом на сепхтември е станала на 73, то сега е вече на 74! Така се броят годините

Броят се навършени години! Безплатен урок от 2 клас: Ако през септември 2016 е навършила 73 години, на колко ще е през май 2017 година? Отговорът е: все още е на 73

! година при деца - дали ще е на 3 или на 4 години е много голяма разлика, но дали ще е на 73 или 74 - разликата е никаква.

Ами уморена вода не е пила, нито я е пекло слънцето на полето. Но главното - тя има много добър ген

=

И на Вас горките изказали се така неуважително, пожелавам да изглеждате толкова слънчево, да имате позитивното излъчване и да имате такава кожа, да изглеждате така на толкова и на повече години. Най-хубаво ще е, ако може да сме толкова добри, с добри сърца и красива усмивка.

Аз четкам тебе, ти четкаш мен, после заедно четкаме или оплюваме другите и така си върви журналистическия стаж ...

Баща ти й е ставал на крака и е нормално! Все пак е снаха на Григор Стоичков!?

Дир... паднах от смях :) тотални боклуци сте. Да ми скриете напълно справедливия коментар, говори само за едно: платени боклуци сте и вие. Скрийте и този коментар. Скоро в тоя умрял сайт ще е по-пусто от пустиня.

много си прав, дядо попе! И аз установявам,че в БГ медии се публикуват нон-стоп платени ПР статии за едни и същи утрепки. Понеже в малка страна като БГ не е трудно да се забележи подобна тенденция, потърсих в гоогле какви са тарифите. За моя изненада не е хич толкова скъпо да си платиш на сайт като този да ти пишат ПР статии- нужни са около 1500 кинта, като в ценоразписа има и услуги "филтриране не негативни коментари". Така че, правете си сметка за какво става дума....Просто някои хора си плащат, за да ни ги направят известни..:) П/С: Дир-ници-знам че и моя коменатр ще потъне!lol

След като са ти публикували този просташки коментар,може дя излезе,че боклукът си ти!

Публикувал съм коментар, в който съм изброил заслугите на Й. Христова.. а именно печелила Златен Орфей 1966 г., пяла в Куба и има 3 цигански песни и 3 бълвоча. Наблегнах на това, че не се дава път на младите певици. Това е... Какво толкова просташко има в това да се казва истината?

Да е жива и здрава и да ни радва с гласа си перфектната визия. Това е изключителна жена с излъчване и флуиди.Баща ми ставаше на крака , за да я слуша и гледа по телевизията някога.

Да и пиеш флуидите, тогава, ти пожелавам!

А найка ти какво правеше, докато той стоеше на крака? Не мислиш ли, че това е безкрайно обидно за нея?

Хили се като някоя кръчмарска певица

Кожа като на 73 годишна, хайде стига, нали са я давали и отблизо!

Какво може да представлява една жена на 73 години? Тя и Тина Търнър изглежда зашеметяващо отдалеч, но отблизо едва ли е точно така. Та и Данчето. Колко пласта грим има върху кожата? Това не се казва. Времето никой не го излъгал и тя няма да го излъже, но по-добре така да остарява, отколкота да става за посмешище като една друга стара жена, наближаваща 80-те.

Никой не може да излъже времето. Но - голяма част от наборите и не са живи, други изглеждат прегърбени, накуцващи и уморени. Да не говорим, че има 50 годишни, които нямат и грам от нейния живец и чар.

да е жива и здрава.Но никога не съм я харесвал,нещо в излъчването ме отблъсква.А пък в биг брадъра -направо се ужасих,как може такива претенции,а се държи като махленка.Вечно ненаяла се.Е не е дама,за каквато иска да мине.

Някои хора остаряват като катедрали, други като цървули - Йорданка Христова е от първите! Достолепна дама, с визия, стил и класа! Браво, Данче! Поздравления!

по скоро остарява като мавзолея на Г.Димитров

Да, и Мавзолеят беше монолитен и достолепен! Би могъл да се превърне в прекрасен културен паметник, а не да бъде ВАРВАРСКИ разрушен!!!

Много хубава жена!

и гънките на мозъка и са се изопнали явно, щом това и е останало за хвалене....

Данче ,Данче , Лили Иванова изглежда стократно по-добре от теб

Беше веднъж пред мен на опашка в магазин в кв. Изток. Има си кожа на 73 годишна. Защо пишете глупости?

Има си си. Кой казва, че нема и ние си имаме. Никой не оди без кожа, зер.

Абе бабо, що не се скриеш вече

Йорданка Христова с перфектен грим на 73 г.