Луиза за любовта си: Свързват ни музика и кино

Луиза Григорова разказва за предстоящата сватба с режисьора и продуцент Мартин Макариев. За любовта им, рока, киното и начина на живот.

Обратно в новината

Коментари - Луиза за любовта си: Свързват ни музика и кино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Млада и хубава а се занимава с женени. Като се хващаш с женен или разведен си допълнително обременен с хората от миналото му. Затова разведените си пасват по-добре, защото са си близки по проблеми. А свободните и необременени хора нямат нужда да се натоварват с бивши жени, деца и т.н. проблеми.

Че връзката е музика, вино и 25 см.

говорили с много любов един за друг. Осемдесет на сто от двойките които минават под венчило говорят така. А после .- след две-три години - мълчание.

Бил е женен, когато Луиза се е влюбила в него? Аха, ясно. От житейския опит на хората били в такава ситуация мога да предположа, че подобен сценарий ще се повтори след 4-5 год максимум. Всичко се връща. Не ми излизайте с оправданието, че ако е обичал жена си, нямало Луиза да е част от живота му. Мъжете са толкова уязвими, всеки би бил щастлив да научи, че някоя е влюбена в него. Луиза нека бъде силна и готова да посрещне последствията.

на бас,че си някоя позастаряла бг мама, на която мъжа й се скъсва да изневерява, но по документи е щастливо бракуван. Колко злоба има по този свят!:)

защо не ги знам тези хор?

Ще се вземат- ма догодина де...Тя се унижава да се самопредлага , сега да не й е баш смачкан сурата, щели да се бракуват-ма някой друг път:)))))мухахахаха

"Връзка на живота й"... няма по-голямо идиотство. Връзката си е връзка, както си я вързал, тъй ще я и развържеш. Виж като кажеш "любовта на живота ми" това е задължаващо, нали? Някак не върви днес с една любов, утре с друга, трета, четвърта. А с връзките е лесно, днеска има, утре няма. И не е болка за умиране, нито пък за страдание. Да не говорим, че в любовта свързва единствено и само самата любов, а не музика, рок, кино и всякакви други странични неща.

Оооооох, тази бездарница и некадърница!!! Пак ли с нея ни занимават?

Тези и двамата са яко грозновати и противни. Да се вземат, та да спрат да ни занимават със себе си... поне до развода.

Радвам се за тях! Бях ги гледала в интервю и двамата говореха с много любов един за друг. Просто си личи, че се обичат и са един за друг. А връзката им е била 1,5 година изпитание за нея. Първо той е бил във връзка с жената, от която има дете. Второ не е бил сигурен в нея, защото е била много млада. Не е вярвал, че наистина е способна на толкова силни чувства, а че всичко ще отмине и е временно младежко увлечение. Така че момичето си е заслужило да е щастливо, толкова време се е измъчвала и не се е отказала от него. Връзката с женен мъж не е лесна и само истинската любов издържа на изпитанията, които са неизбежни в такива връзки.

ми не се занимавайте с женени мъже, при толкова свободни защо се врете между шамарите

И не само, ами да не забравяме, че както се обичали много тя му предлага брак... За мен мъж, който те иска и обича сам ще ти предложи, ясно колко е взаимна любовта им. То си личи и от фейса на кандидат-младоженеца по снимките бтв...

Трети човек няма как да се появи във връзка, където има любов. Появата му е следствие от непълноценната връзка, а не причина за разпадането й. Човек не избира в кого да се влюби. За тази работа слушаш сърцето, а не разума. Нали не вярваш, че всички хора с деца се обичат. Трябва да е така, но уви не е.

Представа нямам кои са тия хора, но със сигурност не са истински звезди - те си правят фотосесии, а тези тук селфи.

Ами гледаѝ тв и ще разбереш кои са тези!Ти коя си!?

ТВ-то е занимание за хора без особен интелект. А БГ съвременни филми и бози само пълен идиот би гледал.

... не ви ли свързва?!

Със сигурност трябва да има нещо по-силно от музиката, което да ги свързва. Особено след като той й е представил "идиотските" рок групи ...

Сладурана, дано е намерила своя човек.

"Луиза Григорова и Мартин Макариев Сн.: Официален Instagram профил" Меслех, че ровите само във фейсбук на хората, а то.....

Секс, наркотици и рок- браво на лиглата

И какво сега, хубавото младо момиче развело този грозен чичак и голяма любов, няма що. Вместо да си намери едно хубаво младо момче да й подхожда. Парички си има, майка й е богата, направо да й се чудиш на акъла. Не случайно казват, че любовта е сляпа.....

На 36 е човека, каъв чичак те гони ?

връзката на живота ѝ" - Ей това ще го казва и за всяка следваща връзка.

Абе я да яхва на Макариев макарите и да не ни занимава с глупости...

Тази пък, какво кино, каква музика в любовта? Само здравият секс я поддържа! Като секса в една двойка дойде на мъжа възгеч - любов вече няма, колкото и жената да се преструва, заради материалната част!

И вино.