Децата, които пият краве мляко, са по-високи

Канадски медици доказаха, че децата, които пият краве мляко, са по-високи, отколкото тези, които употребяват с храната мляко от други животни.

Обратно в новината

Коментари - Децата, които пият краве мляко, са по-високи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре козе или овче, но старците измряха вече. А говеждият соматотропин прави млечните продукти от краве мляко неподходящ и за консумация, особено от деца.

Разбира се с тези хормони дето тъпчат кравите растат не само на ръст но и на други работи,но това няма значение важното е млекцето да върви,както и всичките му прилежащи продукти!

които учат, са по-напреднали и културни. Я пресметнете колко пъти детето ви е било на...театър? Аууу, кощунствена дума, извинете!

Тц....само оризово и бадемово мляко, да им пукат ушите. До 10 години ще станат ясни вредите от всички т.н. вегански и безглутенови диети. Ама на кого му пука за здравето. Важното е бизнеса да върви....

То щото всичките ти предци от преди 1950 година назад в миналото, всички до един само бел леб са ручали! За разлика от сега обаче, млякото дето са го пили и месото, което са яли, макар и относително рядко, не е било отровно.

xaxaxaxaxaxaxa