Сестри от Дубай са двойници на Кардашиян

Две сестри станаха истински хит в интернет. След като се гримират сами, те придобиват поразителна прилика с Ким Кардашиян и Кайли Дженър.

Обратно в новината

Коментари - Сестри от Дубай са двойници на Кардашиян | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в оае има много красиви жени: емирки, ливанките са много красиви, мароканки, сирийки, рускини, европейки, да не забравим иранките, изключително красиви, и разбира се българките....веднъж ме преследваше един емирец, като слязох от колата ме попита : "извинете, вие да не сте от България"

Уау, тези са по-красиви от оригинала

Ами да пластични операции и грим ..и всички може да изглеждаме еднакви

Искат да приличат на затлъстялата и мега неугледна кардарашка и онова нещо ... дженър ?!!!! Тия са ментално увредени :))))

Циганки.

Кайли Дженър не е Кардашиан, няма нищо арменско в нея.

Тези, защо са без фереджета ?

Според мен са много симпатични.

То е ясно откъде идва тая "смайваща" прилика. Гримът оставяме настрана. Преди него със сигурност са се подложили на серия операции, за за добият тази прилика. В арабския свят пластичните операции са не просто нещо обикновено, а даже задължително. До такава степен са се развили като всеобща фукня, която подчертава социалния статус (и при мъже, и при жени), че ако някой няма пари за операция, носи фиктивна превръзка на носа си - на улицата! Че да прилича на опериран.

То пък да приличаш на тия маймуни много хубаво!

Светът се е побъркал и върви към самоунищожаване.

И това защо така го реши :) Само защото хората си живеят живота, правят си кефа, имат пари, пътуват, правят си пластични операции? А не примерно да са като теб - с истински ценности :)))) Всяка вечер да целуват портрета на Путин, да палят по една свещ в някоя православна църква и да се оженят за някой беден, шкембелиест, плешив пор, дето се къпе веднъж в седмицата, да му родят няколко деца, да се разплуят в гадни мърморещи лелки и да поднасят всяка вечер ракия със салатка на съпруга си :))))))) Е това аса истинските ценности за вас, нали познах?

Щом отново не пропусна Путин, няма какво да спорим. Твоите ценности нямат допирни точки с моите.Възхищавай се на подобни простотии като диференциала на Кардашиян и бъди щастлив. И само за протокола - убеден противник съм на всички режими, крепящи се на диктатура.

Покажете гъзиците. В лицата приликата ми се губи.

Ите ли имат целулит, псориазис и задници по метър??!!

Виж ти какво се криело под бурките! Кой да предположи! Нищо чудно, нали и те са към бялото население. Даже изглеждат много по-добре от тъпите две "звезди" и негрите върху тях.

То па една гордост.Да приличаш на две очи и един голям Г....Ъ....З!!!.

и не забравяй че принадлежат към индийското коренно население (ако пиша циганин ша ма баннат, а ром за мен е нещо дето се пие..)