Рут Колева избухна срещу първата дама

Певицата Рут Колева написа гневен статус в отговор на първата дама Десислава Радева, която посвети послание на София прайд.

Обратно в новината

Коментари - Рут Колева избухна срещу първата дама | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РЕЗИЛ СЛЕД РЕЗИЛ! НЯМАТ ЛИ ПОНЕ ГРАМ МОЗЪК В ТЕЗИ ГЛАВИ!!!

Умните хора оставят глупостта без коментар.

Всеки има право на мнение. Не мога да разбера Рут след като е толкова толерантна защо не приема чуждото мнение.

Коя е тази Рутка Колева???За каква се мисли???Не зяслужава да я коментирате!!!

Бууммм! Представям си я как избухва:)

Тя е жена на нашия президент ,а ти Колева,коя беше?

По реакцията ще ги разпознаете. Кой педераст,кой лесбийка!

А вие коя бяхте?

е великата мотика -последна инстанция за обективност и безпереспективност!

Сещам се само за оня лаф - Къде съм аз , къде сте вие. Та тая недоклатена пишман певица май витае в някакви облаци и се изживява за някакъв фактор. Лош или добър за едни или други обаче фактор е жената на президента като такава. Даже няма нужда да и чета бълвочите като знам че освен помия, груб език, никакви доводи и само простотии може да сътвори простакесткият и мозъкоподобен орган. С извинение към дамитебих изкал да и аз да "изригна" това същество - ТЪПА ПУТК*.

За Рут иде реч, че малко неразбрано съм се изказал от възмутеното си изригване.

Тази псевдо певица и преди ми беше анти, а сега тотално ми допротивя. Първата дама съвсем ясно и на място посочи, че "прайдващите", можеха да изберат и друг ден, а не точно този на траур, когато изпратихме от този свят загиналия летец (Мир на праха му!). Ама, дай им да са модерни, цветни и нестандартни, защо да ги интересува случващото се около тях и хорските съдби, нали име даден ход свободен да си показват пе*растията.

Абе,Рут!Ти освен да хулиш някого в нета за друго вече е ставаш май!И вечно си неразбрала за кво иде реч!Г-жа Радева, а не първата мотика/ не може да си толкова проста,че от едната обща култура да не се сетиш,че има и нещо като уважение/ стоя за снимка до съпруга на министър-председателя на Люксембург/пък му знаеш и името,бе и че е първи джентълмен-бре каква информираност/ редом с другите съпруги, а и този пръв джентълмен/пак според теб/ не и навира в лицето сексуалността си,а стои възпитано/за разлика от теб/ с усмивка за общата снимка,на която са всички първи МОТИКИ.Тя просто обясни,че не е против различните,а против това да пречат на останалите.Защото на мен ми пречат-пречат ми да мина спокойно по улицата,пречат ми с шума който вдигат и виковете и крясъците.Това е!Просто и ясно-живейте си ,както ви е угодно,но не пречете на другите!Толква ли е трудно да го разбереш,бе Рут?Ама ти явно в главата вместо мозък с гънки имаш диня без семки/да ме прощава този хубав плод динята/.

По коментарите личи, че в резултат на прайда и "избухването" на капацитета Рут Колева, т.н. различни получиха "огромно одобрение". Да им е честито!

Рут явно много е бита по главата, дава отражение.Горката.

Настъпала е мотика и сапа я е халосал по главата!

Сещам се, че се присмиваха и иронизираха един български журналист е име Ричард, и Груев. Също и циганите, които кръстават децата си Версаче и т.н. А това парвеню не е ли за присмех? Или по-скоро родителите и парвенюта. Ако има наистина човек, за когото д аважи с пълна сила приказката"Известен, защото е известен" , то това е тая куку девка.

само циганите и простаците си кръщават децата с имена като Лоренцо, Доменико, Патрик и т.н., та и тази певачка се вижда по името от къде произлиза, затова не и се сърдете за написаното липсват и първите 7 години

И това го казва човек, който се фука, че пие бира в чакалнята на Лутън?! Ама иначе от хайлайфа. Истината е, че педалите ни най-малко не са дискриминирани - дисриминирани са хетеросексуалните. Това, което прайдските педали искат е показност, която издава отчайваща и патологична нужда от внимание. Помня аз един скандал на един наказателен паркинг - тогава донякъде й съчувствах на тази простакейша. Но след серията изяви, които са все оплюване, започвам да си мисля, че боят не само е бил с право и основателен, ами е бил и малко!

Възмутително отношение на певица към президентшата! Подобни обиди именно са признак на ниска култура, това,че се пише в нета не дава повод на хората да се чувстват свободни от културата! Впрочем здравомислещият българин НЕ ПРИЕМА хомосексуализма за нормалност.

включително и самите хомосексуалисти - или поне тези, които не участват в парадите - си признават, че това не е нормално и е някакъв вид болна зависимост

и от тях 99.9 процента са срещу певачката, тя събра повече омраза и от управляващите

Бульо и за дръжка на мотика не ставаш ама си седнала и мнение за други да даваш...Плювнята май тие е първа писта в развитието защото кога си отвориш зурлата единствено плювни излизат макар че се заблуждаваш че нещо музикално излиза..

Това недоразумение за какво ни го навирате в очите непрекъснато???Никой не се вълнува от нейната извратеност и да спре да се заблуждава че мнението и вълнува някой мислещ нормален...

Рут за пореден път доказа, че освен да плюе по хората нищо друго не може да прави!!!

БРАВО на Рут Колева, която каза директно, че "царицата" е ГОЛА-селска кифла!!!

Рут, престани да си пишеш коментари и да се тупаш по рамото. Жалка си.

чиста селянка простачка и Рут също защото само по селата някога така са се обиждали през плетове и огради. Интелигентния човек не го прави това

е сложил тоза простакейша в рубриката "звезди", каква звезда е тя една певачка по кръчмите

Рути е редовно втора дама в тройките! От там и се самочувствието!

БРАВО Рут,направо разби това нагло,арогантно,надменно недоразумение! Колкото и ПР-арките и да кодкудякат в нейна защита ,тази за пореден път показа,че е далеч от действителността!!

след като от 700 коментара само той и още няколко подкретят тази певачка

Това, че живее сред глупци неразбрани, не го прави простак.

Кудкудяк! Кудкудяк!

Тая Рут с какво беще известна? Че пие, клеца се и се друса публично ли!? То много има такива, не можем да ги помним всичките!

да прочете коментарите написани за нея и да се скрие в миша дупка от срам. Но това същаство е просто и нагло и не си дава равносметка колко падна в очите на хората с тези си писания.

ако съм на мястото на първата дама така ще я осъдя за обида, че дупу дя и е яко на тази никаквица проста

Под "първата дама", първата съпруга на президента ли имате предвид?

тази злобарка с супер неприятна външност.

Госпожице Колева, не Ви харесало мнението на г-жа Радева, защото не е изразено при скандал на някакъв паркинг. Спомняте си добре, нали!? Трябва ли ние, хетеро, да вдигаме байряци, били те и без дъга, да правим прайдове, пардон, шествия, да узурпираме определени думи и символи? А що се отнася за дискриминацията, при нас хетеро вече върви приказката, че за да просперираш трябва да си гей или лесби. По-кротко с оценките, щото сте далеч от нивото на Радева.

И къде видя хомофобия,глупава рутке (малката буква не е грешка),май не можеш да понесеш едно интелигентно и добре аргументирано послание,което не обижда никого (имам пред вид нормалните хора все пак)

.... на щърбел. Тя щото Рут е къде-къде от висшата аристокрация и води един хай лайф дето чак да да не ѝ завиди човек. Ами че коя пък е Рут да смята,че нейното мение е по-меродавно. Аз се съгласих с Първата дама и в частта за ДНК, която ме е накарала да съм семейна с деца, но не си развявам личния живот по улиците и в сравнението с пенсионерите - и те не са си избрали съзнателно да са такива - наложено им е от природата, но и парад на недоволни пенсионери не съм виждала, макар че те имат повече право да протестират, отколкото въпросните "онеправдани". Колкото до това, че Първата дама не е казала нищо за факта, че се е снимала до първия съпруг на премиер само показва интелигентното ѝ отношение към проблема. Защото Рутке, дамата, ако можеш да разбираш написан текст, пише, че няма нищо против начина на живот на никого, само да не парадирш с него. Лошото е, че това изказване засяга лично твоя начин на живот - защото и ти парадираш със себе си, без особени таланти.

все гневна, все голяма устата. Вместо да си пее там по баровете

мили боже! оставете я тази дама. тя не е нито парва, нито втора. а, по-точно е втора, защото е такава. тя е втората жена на така наречения президент. да, хареса ми роклята с която беше на срещата на нато с доналд тр., но извинете ме тя беше така вкована, че по-скоро приличаше или като препарирана или като натровена с нещо. изглеждаше странно, но като че ли всички коментираха роклята и, а не дарянието и. ето това сте балгарите. гледаите само дрехите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Първата дама е Първа Дама. Така е навсякъде по света. Първата Дама изказа мнение, което споделят болшинството българи. А тая рут ли е, колева ли е? Каква е? Някаква си певачка (според нея самата). А някой интересува ли се от нейното мнение? НЕ! И използва недопустим език. Това културата ли е?

Каква певачка е тази нискоинтелигентна и необразована твар... Добре, че вдигне някое скандалче та да и се мотае името в медиите... Нали неин диск струва 99 стотинки и никой не го купува, а билет за концерт с нейно участие е колкото цената на една хубава бира.Дори в Мюзик Айдъл я отхвърлиха.

До "чужденка". Ти си една кифла, която дори не може да пише на български. Тъпо е да пишеш на шльокавица в днешно време. Всеки компютър и телефон имат кирилица и настройката е елементарна задача. Едва ли има с какво да вденеш в празната ти глава, но ще се опитам да ти обясня защо Десислава Радева е Първа дама. Това дали е втора или трета съпруга няма никакво значение, лелче. Тя е Първа дама/Президентша защото е омъжена за президента. Ако не си в състояние да схванеш, опасявам се, не може да ти се помогне. Между другото, Мелания Тръмп също е втора съпруга на Доналд Тръмп. Но не съм чела някой да оспорва мястото й на Първа дама на базата на този факт.

ти пък си с едно българско име..... важното е да се храчи

До чужденката: по-внимателно с българския език! В него има препинателни знаци и главни букви. За останалия правопис не говоря!

ПЪПЧИВ П.ЛЪХ МИРИЗЛИВ, А??? ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПЪРВАТА ДАМА! НАПИСА ТОВА, КОЕТО СИ МИСЛЯТ БОЛШИНСТВОТО!!!

Защо се крият коментари, които съдържат обиди и цинизми, а не се скрие цялото "избухване" на Рут Колева, което съдържа не по-малко обидни квалификации и то към мнение, което не съдържа такива????

дкми

Кое им е дискриминирано на гейовете бе? Някой пита ли ги какви са? НЕ! Някой интересува лис е какви са и с кой се шибат? НЕ! Някой изобщо интересува ли го животът им? НЕ! Тогава - защо парадират, и защо се чувстват дисриминирани? Защо аз да съм длъжен да им споделям "ценностите"???? Защо трябва да ме интересува човека срещу мен обратен ли е, прав ли е, зелен ли е? Ами аз не се интересувам. А те искат точно обратното - те са също като веганите. Появи се някъде, и веднага трябва да си изкаже възгледите. Ей това е дразнещото у тях! Що не пробват просто да си живеят живота, и да не занимават околните с него - тогава просто ще си живеят, ще се занимават със своите си неща, и никой няма да им се бърка. Ама не, не може така - дай паради да правим.. хубаво да се покажем колко сме и как сме неоправдани.... Смахнат свят. Добре, че не ми остава много в него....

Въпрос към т.н. различни: Борите се за някакви права, които никой не ви нарушава! А кой ще защити правата на децата, които искате да осиновявате и които трябва да обясняват на другите деца, че нямат майка и баща /което е нормално/, а имат родител 1 и родител 2??? С какво право ги обричате на "различност" от малки, когато те нямат възможност да избират??? Или егоизмът ви е в повече и изисквайки все повече права отнемате чужди права?!

браво Рут, ти си смела

зализана Рутка.

търсеща евтина слава.

стига сте яли жената - веднъж и ние да имаме първа дама...!

за какво ви е първа дама?

до скоро си имахме първи дам по съвместителство....

Рут постигна целта си. След тази статия,публикувана /не безкористно/ от ДИР, името и чуха много повече хора,отколкото през цялата и "певческа" кариера.

РУТ не заживе завинаги на запад?ОТГОВОР....защото там няма да я дават по телевизора и никой не я знае коя е!

...а тази Рут коя е?!

има едни под нас снаха и свекърва хората им викат баронки а те са мислят за баронеси

кои са тези и за какво спорят