19 известни жени, омъжени за по-възрастни мъже

Те са млади и известни, но съдбата ги среща с по-възрастни мъже.

Обратно в новината

Коментари - 19 известни жени, омъжени за по-възрастни мъже | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Анет Бенинг и Уорън Бийти имат четири деца, не две.

Ами нормално е кучките да се женят за по-възрастни мъже заради пари или бърза кариера.

Коври - златотърсачки!

Как беше : За парата дал си бе душата.

Мелания не е ли известна, или не е омъжена за по-възрастен мъж?

Luna0102

Мелания е известна с това че е женена за Тръмп. Преди това са я знаели само съседите и роднините.

Хех, млади - да, но стават известни именно заради чичаците, които са известни, с пари или контакти в съответния бранш или и трите заедно. Иначе са били треторазредни актриси, моделки, само на певиците талантът е безспорен, но щяха да си останат иначе в глухата Канада.

Ти сега сумтя, сумтя и от нямане какво да кажеш тва измисли. Щото София Лорен примерно ама каква е била тя без мъжа си??? Тези мъже не можаха ли да направи и други легенди като толкова ги бива? Ама нали трябва да се плювне.

СамърОф69

уф, аман от тролове, точно пък София Лорен - мис незнам какво си, почва с некви пошли еротики и видиш ли, известен продуцент я набарва още непълнолетна. И я гледай, по-късно, макар и доста - стават съпрузи. А за "забранената" си любов оттогава те и не крият. И да, поне част от тия мъже са направили и други жени известни - напр. Синатра, Том Круз, че даже и Хефнър. Ама нали, да плюете анонимно пък по другите коментиращи, избива някой и друг и друг комплекс.

това, само за да оправдаете онзи бабо еец ли?

Luna0102

Чета и цъкам с език, повечето женени по не знам колко си пъти с деца от този, от онзи, новият и той 100% е довел деца от няколко различни жени, как се оправят кое дете на кого е и за кого си още женен не знам?! Аз ако съм ще се объркам, сигурно ще ги питам- аз ли съм те раждала или щъркела те е донесъл?

любов,любов,колко много са влюбени в ... паричките,колко много ги обичат

Шаная Туейн се омъжва за Робърт Джон Ленг на 28 декември 1993 г., когато е на 28 г., а той е на 44 г. Двамата имат син. Развеждат се през 2010 г., след като Ленг ѝ изневерява с най-добрата ѝ приятелка. Туейн се омъжва за най-добрия приятел на бившия си съпруг - Фредерик Тибо, през 2011 г. Ако най-добрата и приятелка е била и жена на най-добрият му приятел, то сапунката щеше да е на макс :)

О боже, не :) Наистина е изневерил с Мари-Ан Тибо, жена на Фредерик Тибо ХАХА Последният е шеф в Нестле...

От тези аз бих си избрал Мила Йовович ;) , но на снимката тук е направена на нищо.

Тия младички женички са се оженили заради парички. Никоя няма да хареса някой мазен чичак с шкембе и бяла коса просто така.