Фамилия Сакскобургготски вдигна пищен прием във ”Врана”

Няколко тържества ознаменуваха 80-годишния юбилей на Симеон Сакскобургготски.

Обратно в новината

Коментари - Фамилия Сакскобургготски вдигна пищен прием във ”Врана” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Монархо-комунизъм - отврат!

Монархо-комунизъм- отврат!

Абе каква е тази сервитьорска кърпа на пъпа на президентшата. Първо реших че е част от панделка, но като се вгледах - типична скатана сервитьорска кърпа че Радева да я измъкне да отупа масите с нея.... Ужас!!!

цялото царско войнство от ДС

Не се къпете в жлъч и злоба. Не е добре за никого, а и от злоба се погрознява и остарява. Тези, които са присъствали на приема, със сигурност уважават празнуващия и специалния му юбилей. Да си политически опонент не означава да пренебрегваш човека. И вие сигурно поздравявате съседа си по важен за него повод, въпреки, че в ежедневието не сте на едно мнение и дори се карате , нали?

Тоя дърт лъжец ако знае колко го мразят хората,не би стъпил в България! Какво направи за 800 дни,които обеща на наивниците-изсече и разпродаде горите,заграби имотите,дето не са негова бащиния,доведе юпитата,да отупат брашнения чувал наречен Б-я и т.н.Чудя им се на акъла на тези,които са му чествали юбилея!

Хора, какъв цар е този човек-не виждате ли колко изпаднал вид има цялото му семейство?!Докога ще живеете с миналото?

Дайте да съберем пари да купим на президентшата един сутиен, бе хора - излагаме се пред чужденците.

Ако се питате къде са ви парите, ето част от тях. Другите са в Боко и останалите тикви от ГРОБ, БСП и т.н. Цар Плъх дойде в България фалирал и задлъжнял, а си тръгна милиардер. Боко от второстепенна мутра, гравитираща около СИК, се превърна в най-богатия българин. ПроЗД народ!

Спрете тъпите реклами, които непрекъснато излизат между снимките Отвратително е!!!

338 Koментара, от които само 3-4 положителни (сигурно написани от придворните лакеи) . А всички други показват изтинската ,,любов" народна към КРАДЛИВ ДЕДО.

си откраднал много повече от него,кактои останалите 7 млн.крадци,населяващи тая територия,само дето винаги ще си останете никому неизвестни дребни селски тарикати,ганьовци нещасни

Ето тук още един положителен за да станат поне 5-6. И то без да съм придворен лакей, също и не монархист. Причината е проста - не обичам по принцип да мразя, не искам и да си кривя душата и да злобея. Та затова с уважение и пожелания за юбиларя следното: Честит рожден ден, здраве и всичко най-добро за напред! Благодаря за усилията Ви да помогнете с колкото можете за все пак някакъв подем и благополучие на нашата обща родина. За всички други, за които има подобен повод, имам същите пожелания.

Много се лъжеш ПРОСТАКО! Тези, които пишат простотии във форума, са такива като теб - платени измекяри!

Вие сте платен нещастник, който може да пише само глупости! Смешник!

Няма как да е толкова ''голям и пищен'' след като боко се принуди да си ''оперира по спешност минискуса'' за да не вдигне кръвно че Симеон не го е базарил за слива след като не го е поканил:))))). Каквото и да се приказва си личи възпитание, интелект, аристократизъм дето не се учат а са си в гена начовек...

ТОЗИ СТАРЕЦ Е САМО ПО АВАНТАТА.

Погледнато от друг ъгъл,това е добре замислен опит за убийство на царя!Десислава не слага сутиен,облича се секси,царят вече възрастен човек,вижда тая гледка,вдига му се кръвното,получава инфаркт и умира!Е,планът се явява неуспешен !

Къде го Пасито да се разциври от умиление? Той е виден царедворец.

И какво му е българското на този мошеник?

как какво,краде,всички българи с това са известни,крадат с....едни задни части

Какво му е българското? Ами като начало роден е в България, кръстен в българска църква, вярва и спазва църковните ритуали, възпитан в чуство на отговорност и дълг към България, кръстил децата си с български имена, възпитал ги в уважение към България, нарича се българин, живее главно в България, работи дори и на преклонна възраст тук и навън за България, представя където може и в най-добра светлина българите като културен, възпитан и уважаващ себе си и другите народ. Сега всеки от нас тука би могъл да се запита, кое е неговото собствено по-друго българско. Такива личности като него коригират отчасти представата навън за нас, породена от зулумите на други сънародници, които крадат, убиват, фалшифицират банкноти, търгуват с наркотици и женска плът, удрят жестоко жени в метра и автобусни спирки, возят за пари натъпкани до задушаване и смърт мигранти у нас и навън.

Етнически българин ...

че уникатът Крадлив дедо е чукнал вече 80-те лазарника и изглежда като мумия! Ама каквито сме прости патки, обединените за кражбите ДС бг пулуитци и бизнесмени (както се видя и от честването) може и Симо-Хасанчо да се готвят да ни пробутат само и само да продължават да крадат! Бог да ни пази!

Случайно те прочетох. Искрено ти пожелавам да станеш по-добър човек!

На нашата Първа дама й се виждат пъпките на гърдите-страхотен тоалет!

Е и???Има виждат се какво да направим че на вас няма какво да се види ами и няма къде публично да се покажете...

На мен ми прилича повече на лошо скроена, лошо ушита и лошо изгладена дреха. Не че омаловажава неуместността на тоалета, но все пак едва ли се дължи на липсата на сутиен. Розовата рокля на Кунева стои подобно.

Че да беше отишла направо топлес тогава- хептен да има какво да и се види.

Нашата Първа дама пак се е изцепила- виждат се пъпките на гърдите й?!

За крадлив дедо само цареддворците могат да пишат!!!

Само ББ ми се издигна в очите. Неочаквано финтира Симеон Хасанчо - голен бил и опериран. Затова пък, всичките му червени приятелчета бяха там. Навремето направи много за тях.

Няма друг човек и политик в България, към който всички политици и интелектуалци в България и по света да изпитват толкова голям респект и уважение. За нашите мащаби Царят е уникален и огромен. Всеки от тях осъзнава , че без него сега щяхме да сме извън ЕС и НАТО. Поклон и да е жив и здрав.

"Вервайте ми!!" Ти продължавай да си му верваш на униката

НАКОЛЕНКАДЖИЯ, ДУ.ЕЛИЗЕЦ!!!!!!

"За нашите мащаби Царят е уникален и огромен" За туй ли ни обра като патки?!

От написаното от теб ми стана ясно, че НИЩО НЕ ТИ Е ЯСНО.

виждам - кич, първенювщина, еснафлък, простотия, алчност - гади ми се от тях, направо ще повърна

Този е национален предател. Излъга народа няколко пъти. Докара крадци и си върна имоти, които не му принадлежат тъй като монархия няма, а дядо му е дошъл в България беден като църковна мишка.

е противоречивия ви коментар. Хем национален предател, хем нямал нищо тук. А още по-ненормалното е, че цялата му фамилия, включително и жена му, която си е чиста испанка, говори български много по-добре от болшинството родени тук "българи".

е болшинството от "българите" родени в България да говорят български по-зле от цялата фамилия Сакскобургготски, включително и съпругата му.

Жалка картинка.

Човекът, който със завръщането си сложи край на комунизма в България. 2001 година - дванадесет години след страните от Централна Европа.

Край на нещо несъществуващо, официално и за пред масите. А действителност този псевдополитик помогна на мафията да излезе на светло и да си вземе държава.

Официално по план комунизмът в НРБ трябваше да е изграден през 1980г.

Борисов не е избегнал чрез операцията гостуването при Симеон - как може, сакън - просто той ще го посети на патерица!

Тук видях само две елегантни и класни жени - царица Маргарита и госпожа Фъндъкова. Всички останали са в графата модно недоразумение .С тези кичозни дрешки могат да участват в някой карнавал на Сирни заговезни . Зле , много зле изглежда нашия "елит "

Наистина интересни снимки, особено тая на която Бокова и Симеон се гледат влюбено. Как си представям е протекъл диалогът между тях Бокова: Ако знаеш баща ми колко царисити и капиталисти е заколил Симеон: Е да, ама за сметка на това си ми върнахте цялото богатство и отгоре, и вече не ви се сърдя

Крадлив дедо!

той е ЦАР червеи и селяндури имайте поне малко уважение и добри обноски.

Бил е цар, сега не е! Излезте от образ най-сетне... и тъй като не е вече цар, що пък да не си вземе земите, защото били негови? Така взеха и метрото в Младост... построиха му го на човека и си е сложил табелка частно метро хахах

никога не е бил цар.

по време на чума! Парад на суетата от изкуфели дъртаци и техните лакей! Пфу !

"техните лакеЙ", хахахха. И това нещо мнение пише, хахахахххахаххаа

Еееее, защо във Врана прави тържеството, трябваше в хотел Маринела, при събратята по кражби, те щяха да му организират купона и настаняването безплатно.

Негово превъзходителство затова ни превъзхожда нас, хората от народа - защото ни клати както си иска, а ние го гледаме в захлас и му се възхищаваме задружно. Наздраве!

верно е! Но нали простолюдието смята, че е цар, а то си мислех, че сме демокрация, а не монархия... както и да е... Имало едно време!

То се видя кои са "пищните" гости на този "пищен" прием. Зле облечени престарели кралски особи и съпуъстващите ги придворни политици. А къде се изпариха хилядите хора, приветстващи Царя на Цариградсо шосе?!

Радват се на 801-вия ден след един кретен

Няма ли КОЙ да му забрани на тоя пенсионер да влиза в държавата?

Царчето първа дружка с комунистите дето убиха баща му. За пари продаде и баща си и майка си.

Цар Борис III умира неочаквано след кратко боледуване в 16:22 ч. следобед на 28 август 1943 г., скоро след като се връща от визита при Хитлер. Според дневника на германския аташе в София по това време, полк. фон Шьонебек, двамата германски доктори, които са се грижили за царя Зайц и токсикологът Ханс Епингер, са вярвали, че Борис е починал от същата отрова, която д-р Епингер е намерил две години по-рано при аутопсията на гръцкия първи министър Йоанис Метаксас действа след седмици и бавно и причинява появата на петна по кожата. Според слухове за смъртта на Борис III, царят е отровен по нареждане на Хитлер, за когото се знае, че е бил бесен след последната си среща с българския владетел и отказа на последния да предаде българските евреи и да изпрати войски срещу СССР

Ми защо липсва Роско Педероско, бе!?

Парада продължава

Мръсният испански комарджия и лъжец вдигнал купон? Верно? Благодаря ви, дир, ще спя спокойно!

Точно го каза...

Отиваме на купон, на купон, пак у тях. Отиваме на купон, на купон.. Отиваме на купон, ще се кълчим до сутринта. Отиваме на купон, на купон до сутринта. Ти ме хващаш за ръката и ме стискаш силно. Допираш се до мен и ми казваш нещо тихо. Аз се усмихвам и ти разбираш, че ми е яко. Настроението е на шест, музиката също е на шест. Всички сме тук сега заредени със емоция. Да изкараме добре. Дори и без море ние сме олеле.. Тук се случват хубави неща. Ала-бала и други тра-ла-ла. Само кажи "да". Ние сме на върха, да кажем всички "ура". Отиваме на купон, на купон, пак у тях. Отиваме на купон, на купон.. Отиваме на купон, ще се кълчим до сутринта. Отиваме на купон, на купон до сутринта. Партито продължава с нови лица в нощта. Дошли и те на парти у тях да пият и правят яки неща. Ти ме снимаш с нея. Аз те снимам с него, и к'во сега? Ще пием ли по още едно? За това, че сме номер едно. Ела тук сега да играеш с нас до сутринта. Тук е купона, тук е маратона. Тук сме щури, тук сме луди и блаблабла (??) Играеш много, пиеш много. Ама всичко по много, брей. Май много ти дойде питието ха-ха-ха-ха.. Отиваме на купон, отиваме на купон, отиваме на купон, отиваме на купон, Отиваме на купон, ще се кълчим до сутринта. Отиваме на купон, на купон до сутринта.

Dr. Dre дарил 10 млн за образование, а дедо - кога?

Тъпи прости бабички му пеят и целуват ръка на тоя крадец ей прост народ. Вместо да го гоним с камъни и дърве седнали да му целуват гъза алчен. Господи помогни на България!